נכנסת לדיכאון בגלל מראה פנים שלא הצלחתי להשיג

מה אתם מטיפים לה?

שתבזבז את הכסף שלה על ניתוחים שלא יועילו.
בסופו של דבר היא תקלוט בדרך הקשה.
עוד נסיכת דיסני לאוסף.

טלייי1988

New member
תישמעי מאמי זיקנה אי אפשר לעצור אין מה לעשות

כלונו נגיע לגיל 80 אמן אמן ואמן שניזכה להגיע לגיל הזה והזמן הביולוגי שלנו כול הזמן מתקתק אין מה לעשות אבל עם הזמן אפשר לשמר כדי להיראות צעירים לטפח פילינגים וכו' אני הולכת לעבור פילינג עמוק בלייזר אני כבר בת 26 אוטוטו מיתקרבת לגיל 30 וכבר מתחילים טיפה להופיע לי קימטוטי הבעה מצח אז אני מעדיפה כבר מעכשיו לטפח לשמר ולעשות שבגיל 40 אני איראה ממש ממש טוב אבל אני לא מצפה להיראות כמו ילדה בת 13 כי אני יודעת שזה אבסורדי אפשר להיות מבוגרים אבל אפשר גם להיראות טוב שמבוגרים לי העיניין של האסתטיקה מאוד מאוד מאוד חשוב וכול הזמן חשוב לי להיראות טוב שלא יהיו לי קמטים וכו' וניתוחים אבל צריך גם אחרי זה לתת לעצימנו לנוח כמה שנים 3 4 שנים לפחות להירגע ואז אחרי 3 4 שנים שיעברו אז לדעת מה צריך לשפר לתקן ואים ביכלל צריך ולא להיות אובססיבית לגבי זה

טלייי1988

New member
מיזנטרופית מצויה למה את חושבת שהניתוחים

שהיא עשתה לא יועילו לה? חמודה שלי ניתוחים כאלה הם תמיד מועילים ותמיד משפרים ומי כמוני יודעת שעשתה כבר את כול הניתוחים של הפנים ניתוף אף ניתוח גורגרת וניתוחי פנים מלאים זה שאת ועוד כמה כאלה פה פורום יושבות ורושמות שהניתוחים שהיא עשתה ועוד תעשה לא יועילו לה אתן יכולות לחשוב ככה עד מחר מי שבאמת חשוב לה להיראות טוב וחשוב לה לעבור באמת בתור בחורה ולהשקיע בעצמה במיוחד ובמיוחד טראנסיות כמונו תמיד יעשו ניתוחים פלסטיים בפנים ותמיד ישפרו אולי את ואחרות חושבות פה שהן לא צריכות לעשות כלום וזה לא יתרום להן כלום ובסדר גמור כול אחת וההרגשה שלה אבל אני תמיד בעד ניתוחים פלסטיים כמובן שלא להגזים אבל אים צריך לעשות ולשפר וזה יתרום יותר והרבה למראה הנשי שיהיה אחר כך אני תמיד בעד כי זה תורם ונותן שינוי עצום

למעלה