נמאס כבר

נמאס כבר../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

כל הפורום הזה הוא שירשור אוף אחד גדול! אתם לויודעים לשרשר לתפוז אנשים מודיע?! או משו כזה נו באמת?! עכשיו אני צריך לשבת 20 דקות לסדר את כל השירשורים באוף טופיק אחד מסודר! זה נורא נורא מציק! בבקשה אל תתנו לי כל פעם לעשות את העבודה השחורה! שרשרו להודעות אוף אם זה לא קשור לשייגעצ (או למוזיקה)...בבקשה!

Hezi The One

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אם היה אפשר עוד,הייתי עושה. אני כ"כ מסכים.

yardenbm

New member
צודק במאה אחוז

אנשים לנצל"ששש ובן פשוט תמחק הודעות שלא משורשרות נכון עד שאנשים ילמדו

ManRed

New member
למה ההודעה הזאת לא משורשרת?

זה קשור לשייגעצ או למוזיקה?

ManRed

New member
פלאפון מוחרם, לפני כמה ימים הוחזר

והמסנג'ר מקולקל אני באייסי

לחוטמבל

New member
....

יאללה רבאק כל אחד כועס על כל מיני שרשורים מה שרשורים מה הולך פה פאק מכבי

invAsion

New member
על מה אתה רוצה שנכתוב? ../images/Emo103.gif

שנעשה אין-סוף דיונים "משקאות חריפים או ניו-יורק רפיח"? פשוט תבין שנכון לעכשיו אין מה לדבר על שייגעצ. אין אלבום חדש, אין הופעות, אין כלום. אז יש תקופה כזו של
. ומה לעשות, כשהכל בשרשור אחד ענק אי אפשר להבין כלום. אז מה זה משנה אם יהיו 5 שרשורי אוף, או שלא ייפתחו שרשורים בכלל?

ברור שיפתחו

אבל שיכתבו הכל במרוכזת ולא כל 5 דקות מישו אחר פותח אוף, יש לכם עניים! אתם יכולים לראות מתי נכתב האוף האחרון ולנצל"ש אליו!

Hezi The One

New member
אוקי, אני חייב להגיב לכולם

בשרשור הזה. לפני הכל אני רוצה להגיד שיהיו אולי כאלה שיעלבו,אבל אני לא בא לפגוע. כל מי שחושב שבן טועה. אתם כפויי טובה! לרז-מסתומרת זו העבודה שלך אל תתלונן?! בן ביקשה שלא תקשו לו על החיים כי חוץ מלהיות מנהל יש לו גם חיים. די עם הגישה המטומטמת הזו. לדני-די להיות ילדותי. באמת,ההודעה שלך כ"כ דבילית. נדב-יש בפורום אוונסנס את אותו ויכוח. ושם כתבתי אפשר להגיד ההפך שאין מה לדבר עליהם כרגע. אבל שם לפחות לא נפתח כל הזמן אוף טופיק. פה על כל דבר קטן נפתח אוף! ופאק,יש לכם את ההודעות של תפוז איזה פעמיים ביום,אי אפשר לשרשר? אני לא מדבר על פתיחת אופים רגילים אלא שפותחים אוף על דברים כמו "היום היה לי קשה מדי בבצפר:( אני חייב לשפוך את זה פה" אז נכון אתה צודק שאין מה לדבר על שייגעצ,אבל אפשר למתן קצת פתיחת טופיקים. טוב אין לי יום מה להגיד.

ManRed

New member
אני לא אומר שצריך לפתוח שרשור אוף

כל 5 דקות, זה באמת מעיק אבל שמחברים את כולם לשרשור אוף אחד עם 300 הודעות זה יותר מעצבן ואי אפשר לקרוא ככה ולהגיב.. וההודעה הייתה כדי שיראה שבאמת אם מישהו רוצה שיראו את ההודעה שלו הוא מגיב רגיל ולא משרשר לאוף עם 300 הודעות שאף אחד לא יראה שם כלום...

למעלה