נמאס כבר

Hezi The One

New member
אז אתה אומר שעל כל שטות אפשר

לפתוח אוף? יש חוקים בתפוז,צריך לאכוף אותם.

גוטשה

New member
חזי com'on

אתה יודע שזה לא מה שהוא מתכוון אליו. אוף עם 300 הודעות זה כבר מוגזם, בחייאת רבאק. למה שמישהו יפתח שם הודעה אם הוא יודע שאף אחד לא יגיב לזה? אז מישהו רוצה קצת תשומת לב, זה מותר. ביג דיל, הודעות דפוקות נמחקות או שמוסיפים אותן לשירשורי אוף. כעסת על כפיר למשל שהוא בא וסיפר לפורום משהו שקרה לו.. אפשר גם לפרגן. אני מבינה שזה לא אישי, אבל במידה והוא היה כותב את אותה ההודעה בשירשור אוף, אני בספק אם בכלל היית רואה את זה, או מישהו אחר.

ManRed

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

תודה אביגיל, ותראה את שם הנושא שכתבתי וכמו שנדב אמר שבינתיים אין כל כך על מה לדבר בנושא שייגעצ, אז נפחית שרשורי אוף וננצל"ש אבל אחרי 300 תגובות קצת קשה לראות הודעות ואף אחד אין כוח להגיב שם...

Hezi The One

New member
נו באמת...הגזמתם קצת עם כל ה-

"קצת קשה לרראות ב-300 תגובות" אז בשביל זה נפתחים יותר מאוף אחד. אבל לא 700. אני בטוח שאם מישהו מעוניין לקרוא מה עבר על חברי הפורום היום הוא יבדוק באוף. אז קאט דה בולשיט.

Hezi The One

New member
יודעת מה,פתחת בנושא של כפיר...

בואי נמשיך אותו. אם היית רואה כמה טופיקים כאלה שלו יש ש"מספרים מה קרה לו" היית מדברת אחרת. אז ראבק כי כבר נמאס לראות את הפורום הזה הופך לחברתי. אני הצעתי בזמן האחרון משו שיכול להחזיר את נושא שייגעצ לפורום. בן בודק את זה או משהו,נראה אם יהיה אפשר לעשות את זה. ומצטער,אבל אפילו אם אין מה לדבר,2-3 שרשורי אוף זה מספיק. לא כל הדף. ובאמת שאני ממתן את התגובות שלי כרגע.

yardenbm

New member
../images/Emo45.gif

ובשביל הדיבורםי האישיים יש את הקומונה הסגורה ומי שרוצה לספפר על דברים חדשים שקרו לו שיכתוב שם

גוטשה

New member
למה

נראה לך שאני לא רואה? אני לא חלק מהפורום? אני כן רואה, ומעירים לו על זה. ועד שהוא פותח על נושא חשוב, לט גו קצת חזי.

../images/Emo45.gif צודק בכל מילה.

ובהזדמנות זו.. סליחה שלא הייתי פה יותר מידי בימים האחרונים, עבר עלי משהו..

ס ט י י ק

New member
אף אחד לא אמר שברשמי מעצבנים

אמרנו שהייד פארק זה אתר מעצבן.זה אשכולות וזה לא נוח.זהו.

פרקשון

New member
תראה אני יכול להגיב רק בקשר לאשכול

של "לחוטמבל" הוא חדש בכל העניין ואף אחד לא באמת טרח להסביר לו מה הוא עשה לא בסדר לגבי כל השאר אני כבר לא קשור (אני מקווה)

לחוטמבל

New member
בוא'נה יא זונות

מה זה מכות ? על מי? פויה לא לאלימות סנוף אתה תביא לי מכות ?? חעחע

לא חשבתי

נסחפתי אחרי ההמון... עוד מילה על לחו ואני פותח 5 נושאים אופ בראשי! בנצי לא ידע מאיפה זה בא לו!!!! (לא באמת .. חח רחמים בנצי)

למעלה