רגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
להרגיש רע בסדר, .....אבל למה אתה סמרטוט?.....לסמרטוט אין ערך חוץ מהכמה שקלים שהוא עולה...מה אתה שווה כמה שקלים? הצמדת תויות-אתה יוצר לעצמך דמות שלילית זוכר את ד"ר דויד ברנס-"בוחרים להרגיש טוב"-פרק 3-חשיבה שלילית=הרגשה שלילית ?רק אנחנו אחראים על הרגשות שלנו, נשנה את המחשבה לגבי אותו סיטואציה, תשתנה ההרגשה בהתאם. "הצמדת כינוי בשל התרחשות מסוימת היא חסרת הגיון לחלוטין.חייך הם זרם בלתי פוסק ומשתנה של מחשבות,רגשות, ומעשים, ....יש אותך ויש את שטף הפעולות שאתה מבצע,אינך מכונה על שם פעולותיך האם תקרא לעצמך טיפש בגלל שאתה לא יודע יפנית? זו שטות, וזה עלול להיות מכאיב כשאתה קורא לעצמך סמרטוט בגלל שאתה ממשיך להתיחס אליהם רגיל.אז אולי בנוגע אליהם, לפי דעתך אתה לא נוהג נכון, אבל אתה עדיין לא סמרטוט. ורגע..........למה אם הם צוחקים עליך ונניח דוחים אותך, אתה דחוי על ידי החברה? העצמה-טריק המשקפת-אתה חושב על פחד או חיסרון שלך, וישר מנפח את עוצמתו. יו עכשיו החברים שלי צחקו עלי, עכשיו הם דוחים אותי, בטח עכשיו כולם ידעו על זה, הדבר הזה יתפשט, כל מקום שאלך כבר ירגישו וידחו אותי, זה כאילו יהיה כתוב לי על המצח אני דחוי, אני אקרין את זה כמו קרני שמש ממני. וואו זוית הראיה שבחרת להסתכל על הפחד שלך, או על החיסרון הזה שלך לבטא את מה שאתה מרגיש מולם, גרמה להם להיות מפחידים, גדולים, סיוט, כל החברה תדחה אותך. הכללה מוגזמת-דחו אותך בעבר, ואולי ידחו אותך עכשיו אם תואמר להם מה שאתה מרגיש, אז זהו...כל פעם שתואמר לחברים מה שאתה מרגיש ידחו אותך? גזרת על עצמך מהיום דום לרגשות, דום להתבטאות? למה אתה כותב בפורום מה שאתה מרגיש, אולי נדחה אותך? רחל-נשמה שמקווה שלא פגעה....רק מנסה לגרום להבין משהו ....לי , לך , ולכולם הקצנתי בכוונה -לא לפגוע חלילה-אלא תרגול של הספר שגם אתה קראת...ויעזור לך בחייך..