אביר-יקר
שוב לאמר מגיע לי כבר להיות בריאה , או אם אומר זה לא פייר, זה לא צריך להיות ככה-משפטי הצריך, המגיע אתמוטט!!!!!! אתמול בערב ממש בערב, שאלו אותי רחל מה שלומך-עניתי והרגשתי מצויין!!!!! אפילו במהלך היום דיברתי על זה עם אורחים, ועם מטפלת בבוקר שסוף סוף , חזרתי לדבר רגיל, בלי קוצר,והגרון בסדר, וטוב לי ואני רגועה. אתמול חצי שעה לפני השינה, התקשרתי למישהו הנחתי שרק אומר לילה טוב וזהו....אבל השיחה ארכה הרבה...הרגשתי בשלב מסויים שאני מתאמצת לדבר....אבל היה לי מצב רוח טוב המשכתי למרות שהגרון אותת....ואז ממש דקה לפני השינה נזכרתי שלא שתיתי כדורים שהיה רצוי לשתות אותם בערב.....קצת אחרי האוכל.....נראה לי אולי כמה שעות קודם. ואולי הפילטרים או הצנרת מלוכלכים פתאום-סטריליות, ואולי עשרים אלף סיבות אין לי מושג מה קרה...וההתקף הזה קרה כבר כמה פעמים בחודשים קודמים, ללא סימנים קודמים, ללא הרגשות קודמות. אני ישנה בלילה עם פלסטר-סוגר לי את הפה נוסף למסכות, כלומר אם הגוף שלי נחנק אין לו סיכוי לעולם להגן על עצמו ולהשתעל לבד-אלא להחנק למוות -או שמישהו חיצוני מהר יעזור לי בשניות ממש שניות....להעיף את הצנרת....להעיף את הפלסטר...להתישב.....(לקום מהשכיבה), ולהשתעל..הכל בשניות. אתמול כשעה אחרי השכיבה.....כנראה אין לי מושג מה.......באה הצטברה מתוך שינה ערימת ליחה בגרון....חסמה את הגרון.....חנקה אותי כמעט למוות.....הלב עד רגעים אלה צורח, ורמת החמצן נמוכה יחסית..ולצערי לא רק חרדה, לחץ חזק בבית החזה, כי אחרי ההתקף בלית ברירה, הכרחתי את הגוף להמשיך לשכב מחובר ולישון-והוא נאבק בלילה המסכן הזה...במקום לנוח עם המכונה נלחם, ועכשיו הוא תשוש......ברגע ראשון.....באתי לבכות לשאול למה..????? אלוהים לא מגיע לי?.....אני לא יודעת למה זה..כבר הרגשתי טוב......הדמעות בעיניים , אבל הם לא יורדות, זה לא יעזור....זה רק ימוטט אותי עכשיו.... כל מה שאני צריכה לקוות שהגוף ירגע, לשבת לנוח....לקוות שאצליח להגיע לרמות שאוכל לעשות מקלחת קלה....ולצפות שהרופא יקבל אותי דחוף היום.....והאמת?....ברור לי שלא יוכל לעשות הרבה.....מלבד אולי אנטיביוטיקה.....ומי שיצטרף לעבור את הימים הבאים או את הלילה הקרוב עם סכנה עד שהזיהום או מה שזה לא יהיה יעבור זו אני.... אצלי המגיע -היום שהלב שלי מרגיש מתחלף ב- אלוהים מה אתה אומר?-נעבור את זה גם, ואחזור לחייך לאמר מצויין?, או שנשבר לך מהשיחות האישיות איתי....יאלה תעזור לי גם הפעם. רחל-נשמה שגמרה לכתוב, לפני שהדמעות יזרמו.