א ל ת ה י ר ח
New member
נמאס לי לא להרגיש נח בבית שלי!
לא יודעת איך לכתוב את מה שאני מרגישה כרגע
נמאס לי לא להרגיש בנח בבית שלי!
הילדה לא בקושי אומרת חצי הי כשלום כשאני נכנסת, לא מדברת.
אם אשאל אותה משהו בקושי תענה לי, היא מבשלת לעצמה משהו ואני כאילו לא פה.
אני מכבסת לה בכיף, מודיעה לה כשבגדיה נקיים, היא בשלה, חוזרת מהים זורקת לסל כביסה,
מגבת ובגדים מלאים בחול...
היא חזרה ברוגז מהים כי אבא שלה לא נסע להחזיר אותה, אז עכשיו אי אפשר לדבר איתה כי היא ברוגז ואבא שלה כל כך מבין אותה!
מתייחס אליה עם כפפות של משי שלא תכעס יותר...שלא תישבר. והיא מדברת אליו כאילו הוא סמרטוט שלה על מה שעשה לה.
עכשיו אמא שלה רוצה אותה חזרה, האבא מתנגד, הפסיכולוגית מתנגדת,
לי אין מילה כמובן אבל בלב אששמח מאוד שתחזור אליה גם אם חיה (של הילדה) ייהרסו מזה.
בינתיים אני מחליטה להפסיק לדאוג לדברים שלה כמו כביסה וכאלה, שאביה ילמד אותה או יכבס בעצמו,
לי אין כוחות לעשות דברים בשבילה (דברים שהיא לא מבקשת דרך אגב אבל גם לא אומרת תודה) ושמצד שני תתעלם ממני.
לא יודעת איך לכתוב את מה שאני מרגישה כרגע
נמאס לי לא להרגיש בנח בבית שלי!
הילדה לא בקושי אומרת חצי הי כשלום כשאני נכנסת, לא מדברת.
אם אשאל אותה משהו בקושי תענה לי, היא מבשלת לעצמה משהו ואני כאילו לא פה.
אני מכבסת לה בכיף, מודיעה לה כשבגדיה נקיים, היא בשלה, חוזרת מהים זורקת לסל כביסה,
מגבת ובגדים מלאים בחול...
היא חזרה ברוגז מהים כי אבא שלה לא נסע להחזיר אותה, אז עכשיו אי אפשר לדבר איתה כי היא ברוגז ואבא שלה כל כך מבין אותה!
מתייחס אליה עם כפפות של משי שלא תכעס יותר...שלא תישבר. והיא מדברת אליו כאילו הוא סמרטוט שלה על מה שעשה לה.
עכשיו אמא שלה רוצה אותה חזרה, האבא מתנגד, הפסיכולוגית מתנגדת,
לי אין מילה כמובן אבל בלב אששמח מאוד שתחזור אליה גם אם חיה (של הילדה) ייהרסו מזה.
בינתיים אני מחליטה להפסיק לדאוג לדברים שלה כמו כביסה וכאלה, שאביה ילמד אותה או יכבס בעצמו,
לי אין כוחות לעשות דברים בשבילה (דברים שהיא לא מבקשת דרך אגב אבל גם לא אומרת תודה) ושמצד שני תתעלם ממני.