נמאס לי להיות לבד!

יש שיגידו שלא צריך לעשות הרבה כדי למצוא זוגיות טובה, שזה עניין של מזל/ גורל וזה יגיע כשזה יגיע.
אולי זה נכון אבל הבעיה היא שזה בדר"כ תקף לאנשים שיש להם מודעות גבוהה למה שהם, שהם יודעים מה הם מוכנים לקבל מבן זוג ומה בשום אופן לא ולא נותנים להזדמנויות לחלוף בלי למצות אותן. אילו אנשים שפתוחים להכניס מישהו לחיים שלהם ומבינים שגם אם הם ימצאו משהו טוב, גם למשהו הטוב הזה יכולים להיות חסרונות.

נראה לי שמה שיכול לעזור כאן, זה שתפסיקי לתלות את חוסר ההצלחה שלך בדברים שלא קשורים אלייך ותתחילי לנסות ולשנות דברים שכן תלויים בך. תפסיקי לשדר נואשות ולהתעסק בשאלות שלא יובילו אותך לשום מקום. אל תחכי שיתחילו איתך, תאתרי את את מי שמוצא חן בעינייך. את לא חייבת להתחיל בצורה ממש ישירה, לרב הגברים יספיק רק רמז קטן כדי להמשיך משם.
בקשר לאתרי הכרויות, אולי כדי להכיר מישהו שיותר קרוב "לעולם שלך", את יכולה להירשם לאתר הכרויות לסטודנטים או משהו כזה או אפילו לבקש מחברות שיכירו לך.

יש לי חברה שהיא ובן זוגה מארגנים בקביעות ערבים כאלה (מהצהריים ועד השעות הקטנות) שבמהלך הזה, מזמינים הרבה חברים (שלו/ שלה/ רחוקים/ קרובים) וזה מקום פורה לשידוכים. אולי תציעי לחברות שלך עם החברים המהממים שלהן ערב כזה, שיגיעו חברים של החברים המהממים שלהן והופ- כבר הגדלת את הסיכוי שלך להכיר מישהו חדש ומהמם ועוד שיש עליו חותמת של אחד כזה

AlabamaW0rley

New member
אולי תספרי על מישהו שיצאת איתו

וזה לא הלך בינכם?

ככה נוכל לקבל יותר מושג עליך ועל מה שעוצר אותך מלמצא בן זוג.

למעלה