נמאס לי מהשגרה הזאת

nubi

New member
../images/Emo24.gifאני כל כך מבינה

מה את עוברת. מתוך היכות עמוקה עם החורף הירושלמי, אני יודעת שבהחלט קר, אבל מאוד בריא להיות בחוץ: האויר בירושלים עושה נפלאות וזה יחזק אותך ואת התינוק. אז כמו שאמרו לך-תארזי אתכם עם הרבה שכבות, ופשוט לטייל בחוץ. זה יכריח אותך לפגוש אנשים ולדבר. חוץ מזה אנחנו תמיד כאן.

מסכימה עם כל מילה על האויר הי-מי

ויאללה, בואו ניפגש. אבל למה ג'ימבורי בקניון? עדיף במרכז תרבות עמים לנוער, בית הנוער העברי או מעגלים.... יכולה אחרי הצהריים כי סוף סוף נגה הבריאה ואפשר לצאת ולהיפגש שוב.

משוש30

New member
הבעיה היא שיש להם משחקיה אחה"צ

רק ביום שלישי לשעה אחת אז מבחינתי זה ממש בעייתי

דבי 28

New member
הוצאת לי את המילים מהפה../images/Emo70.gif

כאילו אני כתבתי את זה... אני משתגעת לפעמים שגשום בחוץ ומחכה רק שבעלי יחזור- כמו איזה מסכנה מחכה שחברות יבואו... אוף לא האמנתי שאני אגיד את זה בחיים כי אני מתה על החורף
- שיגיע כבר הקיץ
! (אני מהוד השרון אבל גם פה קרררר וגשום...)

sugerbabe1

New member
יש מקום בירושלים כמו דיאדה בת"א

שבו יש המון חוגים לאמהות , ולתינוקות...(עוד שבוע מתחיל ביבי יוגה והם נמצאים באיזור המושבה הגרמנית . מעבר לחוגים יש גם חמישינשי והרצאות בכל מיני נושאים. צרי איתם קשר תראי מה מתאים לך- המצרפת לך גם קישור.

קודם כל מזדהה איתך פחד ! ../images/Emo24.gif

שנית אולי אני היחידה אבל נראה לי קצת משונה לצאת לבד עם העגלה ולטייל ככה בלי שום מטרה (אני מאילת דרך אגב.) אבל בלי ליאש אותך - תנסי לצאת מעמקי הדיכי הזה (לא נקרא לו דיכאון בכדי לא לעודד אותו
) ממש למשוך את עצמך להתלבש להתאפר לנסות לדוג לך חברה ויהי מה (תאמיני לי גם בליינדט דרך הפורומים יכול להיות מעשי- עשיתי את זה בזמן ההריון ועד היום יש לי חברה טובה), ויאללה החוצה מהבית מהדיכאון והרגשת הפיכסה הכללית וחוץ מזה
וגם
נכון שאת כבר מרגישה קצת יותר טוב??? שלך מאחת שהיתה שם ממש לא מזמן ....

למעלה