נמאס לי שמכפישים את מיילי

מה ז'א קצת אחרת..?

אותו הסימן שאובמה עשה זה סימן I LOVE YOU וזה גם הגיוני לפי התמונה שהצגת שהקהל שלו מראה לו אהבה הוא מחזיר להם, לגבי סימנים שנראים אחרת או קצת אחרת גם הפירושים שלהם הם אחרת.

snoopytush

New member
לא כל האלטר אגו הם דיבוק

הרבה פעמים זה פרי המצאה של המוח או הנפש כתוצאה מטראומה.
על כל פנים כן נתקלתי בטענה ( שלא בדקתי אותה ), שגורסת
שלפעמים אחרי שהאדם עובר טראומה וההגנה שלו נחלשת הם מנסים להכניס
בו שדים או רוחות או ישויות ( לא התעמקתי בזה בדיוק). וזה מכיוון שהם מתעסקים
הרבה בקסמים שחורים טקסים לשטן וגם הקרבת קורבנות אדם.

המוח לא ממציא

המוח או הנפש לא ממציאים כהגדרתך , מומצא משמע קיים , כשאדם משתנה ככה והופך לאישיות אחרת זה רק "היאחזות" וממקורות חיצוניים אליו ולא ממנו או בשליטתו. כמו שאדם שתוי או בהשפעת סם כלשהו עושה כל מיני דברים שלא עושה בדרך כלל ותמיד אחרי שמתפכח כשאומרים לו מה עשה כשהיה תחת אותה השפעה תמיד אומר "לא מאמין שעשיתי ככה זה לא הייתי אני" ובוודאי שלא. את מזכירה לי את הרפואה המערבים הפסיכואים למיניהם שמכנים תופעה כזאת בעשרות שמות (הפרעת אישיות,אישויות מרובות, פיצול אישיות,וכו') והפתרונות שלהם לכך הם במקרה הטוב מכות חשמל ובמקרה הפחות טוב בכדורים בעלי חומרים משכרים דבר אשר מרע את התופעה עוד יותר וזה לא משנה איך תקראי לזה אם רוצים לרפא את זה צריך לדעת מאיפה זה בא, גם פירוש המושג "אלטר" זה "חילופי". לגבי מה שהגדרת "פרי המצאה של המוח" דבר מוצמצא הוא דבר קיים כמו חלומות,רגשות,זכרונות..וכו', כולם פרי דמיון של אותו האדם הם עדיין קיימים ועדיין משפיעים עלינו.

למעלה