נמאס לי

Raindrop23

New member
נמאס לי

מישהו קלקל לי משהו (לא רוצה לפרט על זה שפורום מחשש שיזהו אותי) ואני עצבנית וכועסת על עצמי שעזרתי לו.
נמאס לי מאנשים חארות שיורקים לי בפרצוף ולא אכפת להם שהם מקלקלים לי. יותר אני לא עוזרת לבן אדם הזה, זה בטוח.
שילכו כולם לעזאזל. החיים שלי בזבל. יש גם אנשים טובים, כן, אבל יותר ויותר אני נתקלת באנשים חארות ונדירים האנשים הטובים.
בקיצור נמאס לי. אני עצבנית ואני הולכת לקחת ואבן בפעם השניה, לא מעניין אותי מה הפסיכיאטרית אומרת, אני חייבת משהו שירגיע אותי כי אני מתפוצצת.

Raindrop23

New member
אני לא יכולה יותר

אני לא יכולה יותר, אמא שלי לא מבינה אותי ולא עוזרת, אני עצבנית ואפילו הואבן לא עוזר ואני לא מסוגלת להתרכז בכלום.
גם הזמנתי משהו מאיביי וזה מקולקל וכתבתי למוכר וביקשתי החזר והוא מבלבל לי את המוח ולא נותן תשובה ברורה.
אמא שלי אומרת לי שזה עלה רק 120 ש"ח שחבל על העצבים שלי אבל אני לא שולטת בזה. אני עצבנית ואין לי מצב רוח ויש לי חוסר שקט ולא מסוגלת לעשות כלום.
נמאס לי כבר.

Raindrop23

New member
טריגר

אני רוצה למות, זה לא חיים. החיים שלי הם עינוי סיני מתמשך. שההוא שם למעלה שמזמן הפסקתי להאמין בו, נראה שייקח אותי אליו וזהו. נמאס לי, די.

יפה שלי!!

אני יכולה להזדהות ולשלוח לך חיבוק גדול!! אני מאחלת לך שתרגישי טוב, הכול יכול עוד להתהפך לטובה

תמשיכי לכתוב ולפרוק, זה עשוי לעזור.

Raindrop23

New member
תודה לשתיכן, אוהבת אתכן
טריגר

לא נעים לי לכתוב. בפורום של התעללות שהשתתפתי בו לפני הרבה שנים המנהלת תמיד הייתה אומרת שאני מציפה את הפורום ושאצלי הכל דחוף ברמה של בית חולים אז שאלך למיון שהפורום לא יכול לעמוד בכל זה.
Whatever. אני לא רוצה שישפטו אותי ושיבקרו אותי שוב אי פעם, אני לא יכולה יותר. נמאס לי, אני מה זה רוצה לעשות משהו ואין לי אומץ, אני סתם פחדנית עלובה שממשיכה לשרוד By default.
די כבר עם זה, נמאס, וכל הזמן אני חוזרת על עצמי אבל זה המצב. אי אפשר ככה יותר.

אולי תצאי מחר קצת לצלם?

מה שאני קולטת ממך זה שאת חייבת איזה שהוא שינוי... משהו קטן... לשנות אווירה, אפילו לצאת לנשום קצת אוויר על ספסל בגינה ליד הבית. חייבים חייבים לחשוב איך למלא לך את היום במשהו שייתן לך קצת סיפוק, קצת להתעלות מעל לדיכאון הנורא הזה... כל כך מגיע לך טוב, את מקסימה וטובת לב, זה לא מגיע לך לסבול ככה!

תגידי, מה עם סל שיקום? לא זוכרת אם דיברנו על זה כבר, אם כן אנא סלחי לי והזכירי.

Raindrop23

New member
אני לא אוהבת לצאת לצלם לבד (אולי טריגר)

ואני גם מעדיפה לצלם במקומות חדשים ולא במקומות שצילמתי בהם בעבר, הבעיה שנראה לי שבכל האזור הקרוב שלי כבר צילמתי. ואין לי כוח לצאת מהבית, כמו שכתבתי אין ממש סיבה.
אז אתמול נסעתי לבדוק את תא הדואר (אני שוכרת תא דואר בסניף אחר כי הסניף הקרוב לבית שלי הוא על הפנים מכל הבחינות) וקיבלתי את החבילה עם המוצר המקולקל.
תודה רבה על המילים הטובות, את מקסימה. אני מניחה שאנשים טובים סובלים ואנשים הרעים מנצחים. אמרו לי פעם שאלוהים לקח את אבא שלי כי הוא היה בן אדם טוב.
דברים רעים קורים לאנשים טובים לצערי. לגבי סל שיקום, הייתי בעבר לפני הרבה שנים. הייתה לי חונכת אבל היא הייתה גרועה, בין היתר התחרתה בי בתחום הצילום.
אחרי זה לקחתי חונכת פעמיים באופן פרטי ובסוף ראיתי שאני כבר לא צריכה את זה וזה סתם מיותר. יתר השירותים של סל שיקום לא התאימו לי.
בקיצור, מהרגע שנולדתי החיים שלי קשים וזה לא השתנה, רק נהיה גרוע יותר.

אני ממליצה לך בחום לבחון את האפשרות של סל

שיקום מחדש. תמיד יש מדריכות אחרות, עו"סיות אחרות, ושירותים שלא חשבת עליהם או שלא התאימו פעם ומתאימים היום ולהפך. לי זה מאוד מאוד עזר ועוזר.

היי יקרה את משרשרת בתוך

השרשור שלך ולא מפריעה וכתבי עם זה עוזר לך ועושה לך טוב
אני איתך לצערי כרגע ממש במעט כי קצת בעצמי ....לא משהו
שולחת חיבוק וכוחות

ריינדרופ

כמו שכבר אמרתי לך, את יכולה לכתוב כמה שאת רוצה, מתי שאת רוצה.
אני מתפלאת שאנשים מתנצלים שהם פותחים שרשורים חדשים. בשביל זה נועד הפורום.

שולחת לך חיבוק גדול ומבקשת רק דבר אחד - לא לדבר על הנעשה בפורומים אחרים ועל מנהלים אחרים על גבי הפורום שלנו. לא אהבנו שעשו את זה לנו, אז לא נעשה אותו דבר לאחרים

Raindrop23

New member
תודה מחבקת יקרה

אני רוצה רק להבהיר שהפורום שדיברתי עליו כבר מזמן לא קיים ואני לא בטוחה שהוא אפילו היה בתפוז. זה היה לפני הרבה מאוד שנים.

Raindrop23

New member
אמא שלי כועסת עלי

היא יצאה והיא אמרה לי שהיא לא לוקחת את הטלפון והיא הייתה כזו "קרירה". קודם היא אמרה שלחץ הדם שלה עלה בגלל שהתעצבנתי.
אני חייבת שהיא תהיה בסדר איתי אחרת לא אהיה רגועה. היא חוזרת מאוחר אז כנראה שאראה אותה רק מחר.
ואני עדיין עצבנית על הדברים שקרו שכתבתי עליהם קודם ואני לא רגועה ולא מסוגלת להתרכז בסדרות טלוויזיה שאני אוהבת.
מרגישה לבד, כל כך לבד. ומרגישה דפוקה. למה אני לא יכולה להרגיש טוב לעזאזל, ושזה יישאר ככה. כנראה שזו בקשה מוגזמת.

Raindrop23

New member
יום חדש, לא יודעת אם ממש יותר טוב

אולי קצת יותר טוב, לפחות אמא שלי כבר לא כועסת עלי. מרגישה לבד, בודדה. כבר הספקתי לקחת ואבן קודם כי כל הזמן יש לי חוסר שקט.
אם למישהו בא לדבר איתי במסרים אני אשמח (אני מרגישה ממש פתטית). לא קל, מה אני אגיד לכם.

Raindrop23

New member

את מתחרה איתי על חפירה? אני אלופה בחפירות
סתם, אני אוהבת חפירות, תחפרי חופשי
עניתי לך על המסר.

יקירה

זה טוב שאת משתפת ופורקת. אל תחששי מלהציף כי גם ככה בטח העולם הפנימי מציף אותך , אנחנו נעמוד במה ובכמה שתכתבי.
זה ברור שאת לא בסביבה תומכת אופטימלית אבל את נשמעת יותר חזקה משאת מתארת את איך שאת חווה את עצמך.
חיבוק !

למעלה