נמאס לי

אביבית28

New member
נמאס לי

בטח תגידו שאני הרבה מיללת אבל אני חייבת לספר . בעלי היה צמוד לאמא שלו שבוע ביום ובלילה. ביגלל שהיא משחקת לו במצפון והוא יודע את זה. גם לא הלך לעבודה. והוא חוזר הביתה איתה מחר בצהרים לסוף שבוע ארוך ואסור לי להגיד כלום. אני רק שומעת שגם היא תגיע אני כולי רועדת לא מספיק לה שהוא שבוע איתה? חייבת לצאת מחר בצהרים חוזרת ביי לכולם

תשמעי , ותשמעי טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עד היום באמת כל בנות הפורום תמכו ופפרגנו לך חופשי. עד היום באמת הבנו שזה מצב זמני ו/או שהכלבה תשבוק חיים או שבעלך יגדל קצת שכל בקודקוד. לא עוד
אני (באופן אישי) מצפה שעוד היום את תפני את חומרת הבעייה לכלל המשפחה ואל בעלך המשכיל והנבון ותעמידי בפניו אולטימטום לגבי עתיד הזוגיות בניכם.(השיחה יכולה להתבטל רק במידה ויחליט שהוא רוצה להתחתן דווקא עם אימו) אני חושבת שזה גובל בחוצפה להשאירך עם תינוקת בת כמה חודשים וילדה בוגרת יותר שזקוקה לחום ותמיכה מאם ואב בגיל כזה רך, ובמקום זה הוא לוקח את עצמו ל"חופשה בקריבים"? והילדות מה? מקבלות אמא מעורערת בגלל עצבונתה ואב שאינו ידוע? אביבית פאק אחד גדול , קחי עצמך בידיים הפסיקי לרחם על עצמך ולהתנצל בשם הבעל כל הזמן, כעת הזמן להחזיר את הגלגל לאחור במקום לאבד כלל את אחדות משפחתך. (מצערת על הבוטות אבל הצלחת להכעיס אותי עם הסיפור הזה.)

הגנובה

New member
מה זה הדבר הזה../images/Emo35.gif

מייד תעמידי אותו במקומו.... מה את מתכוונת לעשות
לחכות עד שהיא תגדל פרחים
מניסיון - המכשפות האלה קוברות את כולם
תפסיקי את זה כבר עכשיו... יש לך הרבה יותר כח ממה שאת חושבת
הגיע הזמן ששאר המשפחה תשים אצבע
אל תחכי ו-פ__...מה שסיגלי אמרה....
יו איך זה מעצבן

orom

New member
חשוב לזכור ש...

חמותך היא האשה שילדה וגידלה את בעלך והיא אמא שלו והוא אוהב אותה והיא חשובה לו. אז נכון שיש גיסות ובנים ועוד משפחה אבל זה לא רלוונטי לתחושת המחוייבות של בעלך. אולי תנסי לשנות גישה ולנסות לזרום עם זה ולאפשר לה באופן חד פעמי לישון אצלכם לילה אחד בסוף השבוע מאחר והיא כל כך חוששת לישון אצלה בבית לבד. יכול להיות שאחרי פעם אחת שהיא תישן אצלכם היא תראה שזה לא כל כך נוח לישון בבית עם ילדים קטנים שמעוררים בלילה. תנסי להיות איתה ואיתו יותר סלחנית ולא לכעוס כל כך. כי את היחידה שנפגעת מזה שאת כועסת. כל הסוד בזוגיות טובה הוא פשרה וקבלה. אז תנסי להתפשר עם בעלך על ידי קבלת היחס שלו לאמו. התנהגות כזו מלמדת על גדולה שלך.

omizu

New member
כן orom אבל אמא של אביבית

חולה מאד זה לא ממש מצב רגיל הייתי אומרת

orom

New member
אבל אני הבנתי שמדובר באמא

של בעלה או שלא הבנתי טוב? עיינתי גם בארכיון הפורום והבנתי שמדובר בחמותה שרוצה לישון אצלהם כי היא מפחדת לישון לבד בבית ויש לבעלה עוד אחים ולמרות הכל רוב הנטל נופל עליו. אולי לא הבנתי טוב.

orom

New member
אבל אני הבנתי שמדובר באמא

של בעלה או שלא הבנתי טוב? עיינתי גם בארכיון הפורום והבנתי שמדובר בחמותה שרוצה לישון אצלהם כי היא מפחדת לישון לבד בבית ויש לבעלה עוד אחים ולמרות הכל רוב הנטל נופל עליו. אולי לא הבנתי טוב.

אורא

New member
טוב אנ אתן לכם קצת פרטים

כי משום מה אתם לא מסתכלים על כל התמונה כל פעם מחדש... עדיין לא למדתם לקח מהסיפור שלי, לאביבית יש תינוקת קטנה בבית ואמא במצב קשה בבית חולים, ועל כן קשה לה מאוד גם לארח את חמתה הלא מתחבת לחלוטין. מעבר לכך שחמתה מתנהגת בצורה לא נחמדה בלשון המעטה, ועל כן במצבה הרגיש של אביבית לא רצוי לה לארח ואין לה כוח לזה כי את רוב זמנה הפנוי היא מבלה בבית החולים לצד אמה.... עכשיו הבנתם??????

אורא

New member
ריפ אל תעשי לי ../images/Emo12.gif אני לא עצבנית

היום, פשוט זה מעליב ופוגע שאנשיםן מייעצים לך שלא לפי העניין ועוד אומרים שתהיי נחמדה..... שיידעו שהיא כבר הרבה זמן נחמדה ונלחמת והגיע הזמן להפסיק... וחוץ מזה רק שתדעי שאני אוהבת אותך

arem12

New member
עם כל הכבוד לי אליכם

תחשבו שפעם גם אתן תהינה חמות ולא תרצו שבנכם יעלם לו לפתע.אני לא מדברת עם חמתי בכלל לבעלי יש עוד אחים ושחמי וחמתי המבוגרים צריכים משהו הם תמיד פונים לבעלי ולא לשאר הגיסים שלי יש מצבים שהם חולים ואז הוא צריך לרוץ איתם לבתי חולים בדיקות וכמובן גם לעשות להם קניות, ובאיזה שהוא שלב הוא מתחיל להישבר ואז אני מעודדת אותו שהם ההורים שלו ואין מישהו אחר שידאג להם.אותי חינכו שמה שאעשה להוריי כך ילדיי יעשו לי. הכוונה היא לא לאביבית אלא כללית לכולנו אנחנו חיבות להיות סבלניות וסובלניות הרי הם לא יחיו לנצח והם ילדו בשבילנו את ה-
ואביבית זה בשבילך מתוקה
ועוד אחד רק לך

נתי, את בכספי זכיה התנדבת לקנות

לחמותך קבר לא? אז אם תשמעי את הסיפור הקשה של אביבית תאמיני לי שהיית מתנדבת לעשות סידורי לוויה גם לחמותה. הסיפור שלה הוא סיפור "לכלוכית" הקלסי. 3 אחיות , בן אחד כלה אחת . כל האחיות "נסיכות" אחת אחת (כולל משרתים וזה לא בצחוק) ולא נוקפות אצבע בשביל אימן שלא לדבר על לסעוד אותה מס´ שעות בשבוע בשביל להוריד את הלחץ מאחיהן. הדבר היחידי שהן יכולות לומר לה :"לכי לבית אבות". ההיא לא מוכנה לשמוע על בית אבות אבל מוכנה לעשות לבנה התקף לב. המצב כל כך נורא שאפילו בעלה של אביבית על סף התמוטטות, אבל ל"פלולה" עד כדי כך לא אכפת שהיא אפילו מעודדת את בנה להתגרש מאביבית. אביבית בחורה מאוד מאוד מאוד רגישה ואכפתית, מלאת אנרגיות ומאוד חייכנית ואופטימית אבל כעת מרגישה שבר כלי וחסרת אונים מול כל המצב.

arem12

New member
סיגל

הבנתי את המצב של אביבית ואני מוכנה לעשות סידורי לוויה קודם לחמתה. עכשיו מה שכתבתי היה כללית ולא כלפי אביבית את רוצה לשמוע את דעתי בענין? אם לבנות שלה לא איכפת ממנה אז כניראה שיש סיבה לכך. אולי היא מיררה להן את החיים בצעירותה.גם חמתי משכנעת את בעלי להתגרש ממני כי אני לא מושלמת בקטע הזה בעלי איתי וכך צריך להיות בעלה של אביבית אם הוא לא תומך בה למה שהיא תתמוך בו ובאימו?למה שהיא תבין אותו?האמת שדיברתי עם אביבית בטל" והבנתי שהיא לא עומדת על שלה. אני מוסרת לה המון חיזוקים
גם

זה נכון לגבי הגיסות

אבל כמו שאמרתי הבוקר לאביבית כששוחחנו כל הכבוד לגיסות, לפחות הן מראות שחיי משפחתן חשובות יותר מאימן. לפי דעתי הגיסות צודקות היות ומצבה של האם מצריך טיפול צמוד ורק בית אבות יכול לתת לה. האם מתנגדת בכל תוקף ואפילו על מטפלת (כמו פיליפינית וכאלה) היא מסרבת לשמוע. האמת שהיא שהפרימיטביות שם חוגגת בצורה מאוד "קטלנית", הנטל שנפל על אביבית הוא מחוסר אונים מוחלט, הבן מכבד את אימו (וזה נהדר כשלעצמו) אבל הגיע למצב של קריסה מוחלטת. אביבית משתדלת לתמוך בבעלה, אך במצבים מסויימים מרימה ידיים. אביבית הגיעה למצב שאפילו את אימה אינה מבקרת הרבה ולא רואה (אבל אחיה של אביבית מבינים אותה ותומכים בה)

הגנובה

New member
בנות, בואו לא נדחוף אף אחת לקבר....

אין קשר בין הכעס שלנו על חמות זו או אחרת ובין זכותה לחיות חיים מלאים עד שהקב"ה יחליט אחרת... זה מאוד צורם לי לקרוא הודעות בן מתחילים סידורי לוויה לאנשים... אז בואו נרד מדרגה אחת ונענה עניינית לכל הכותבות על הודעותיהן... ואין צורך להיות השופט והמוציא להורג... מטרת ההודעות שלנו אחת לשניה היא (לדעתי): לעודד, לעזור בעיצה, לשמוע, לתת כתף ופשוט להיות שם אחת בשביל השניה... כולל עציון... אני אישית לא מסוגלת להגיב בהודעות שדנות אנשים למוות.

לא ולא חמודתי, זה היה רק בציניות

כי כשענת כתבה על זכיה והשימוש בה היה שם ציניות עם צחוק בצד (על אותו משקל של ההוא שקונה לה בונבונירה "יקרה"). תרגעי מוצה, עוד לא שלחנו אף אדם לקבורה (כי גם ככה הוכיחה(לפחות פעמיים) חמותה של אביבית שהמוות אצלה הוא לא סופי
) זה לא תפקידנו חס ושלום (הצחוק בצד הוא שהיא הביץ´ תקבור לבסוף את כולם שם
)

נשמה יקרה שלי... ../images/Emo24.gif

אוהבת אותך המון
ואני שמחה שאת לא עצבנית היום. לא מבינה מה יכול להיות מעליב ופוגע בזה שאנשים מייעצים, או מנסים להגיד את דעתם. תגידי לי את, כשאת מצטרפת חדשה לפורום, את נכנסת קודם לארכיון שלו? את יושבת לקרוא כל מה שכתב כל משתתף לפני חודשיים? ואת יכולה גם לנסות לזכור את הסיפור האישי של כל משתתף בנפרד? זה הטבע של פורום, זה לא ממקום של להעליב מישהו. אף אחד לא מתכוון להעליב או לפגוע. לא בך ולא באביבית. מן הסתם מי שמגיע חדש, לא מתכוון בכלל לפגוע באף אחד. אם מישהו טועה, אז הוא טועה בפשטות... בחלקיות... לא מכוונה רעה. מצטרפים חדשים לפורום לא באו לכאן בשביל ללמוד לקח. הם באו רק להשתתף בכיף, וליהנות. ואולי גם עם רוח טובה שלנו ויחס קצת יותר נעים מצדנו, יהיה לו יותר נעים ויותר קל ליהנות מהפורום ולרצות לשתף אותנו בשלו. גם אני, כשאני רואה הודעה של משתתף חדש, אם יש לי התייחסות אני כותבת אותה. ואם אני "קופצת למסקנות", המשתתף החדש מתקן אותי, או מרחיב קצת כדי לאפשר ראייה יותר רחבה של התמונה. לא חושבת שיש משהו אחר מתום לב כשמישהו חדש מנסה לענות לך על סמך הודעה אחת, מקסימום אם את מרגישה שזה חשוב לך, או שמעניין אותך להרחיב, אז את מוסיפה ומתקנת. כיוון שגם את היית חדשה כאן, ואולי אפילו נעלבת מהיחס הראשוני שקיבלת כאן בעצמך, אני חושבת שיש סיכוי שתביני את מה שאני מנסה להגיד. אף אחד לא רוצה לפגוע בך. תשתדלי לא לפגוע באחרים.

למעלה