נמאס לי!!!!!

coullette

New member
אוח עזבי..סיפור ארוך

וכבר הספקתי לספר אותו לחצי עולם. אני מרגישה שאם אני אחזור על הסיפור הזה אני אתפוצץ. בקיצור פשוט הוא מראה שלא אכפת לו, שהוא לא אוהב אותי. הוא אפילו לא מתקשר.. מתייחס אליי כדבר מובן מאליו.. מי צריך אותו בכלל! אני אמצא לי מישהו הרבה יותר טוב! אוףף..דיכאון.

coullette

New member
תודה לך מותק

אבל אני עם המזל נאחס שלי לא מאמינה שאני כבר אמצא מישהו נורמלי.. נו טוב.. *hugz back*

whatascene

New member
לך יש מזל נאחס?

עכשיו באמת הצחקת אותי.. את לא יודעת עם מי אני כבר הסתבכתי =/ בעע כל אחד טמבל יותר גדול מהשני..... כולם דפוקים, בחיי..

coullette

New member
זה לא שכולם דפוקים

אבל זה פשוט שכל הדפוקים נמשכים אליי (ואולי גם אלייך לפי מה שאת אומרת). לפעמים נדמה לי שאני איזה מגנט לחארות,כאילו כל המניאקים של העולם באים אליי!! יש גברים נחמדים,רק שאני אף פעם לא הכרתי אותם....

whatascene

New member
אני הכרתי אחד..

*sigh* מכל הבחינות הוא היה מושלם בשבילי, אפילו בטעם במוזיקה.. הכל.. אבל.. אוי איזה טמבל.. בחיים שלך, אבל בחיייייים את לא פגשת טום טום כמוהו... זה סיפור עצוב ממש... לפעמים אני תוהה אם הם באים דפוקים מהמפעל או שזה משהו בהובלה

coullette

New member
חחחחחח....

זה בגנים.. מה זה טום טום? מילא טמבל אבל עליי נפלו כל שוברי הלבבות המניאקים לדורותיהם,חסרי הלבב והרגש. הייתי מעדיפה טמבל עם לב זהב אבל כל אחת עושה את הבחירות שלה..

whatascene

New member
חסרי לב אין לי, אזל במלאי

אני לא יודעת מה עדיף.. כאילו, אם הם יפים ונחמדים וחמודים ובלה בלה בלה אז הם טיפשים בטירוף, ואם הם לא טיפשים אז משהו אחר דפוק אצלם ברמה גבוהה מאוד.. זאת ממש דרך ללא מוצא וטום טום זה אחד שלא מבין כלום, אבל כללווווווווווווווםםםםםםםםםםםםםםםם פשוט בזבוז זמן, והרבה יותר מדי כאבי לב.. =/ מאלה שאם היו מצלמים ברנטגן את הראש שלהם היית רואה אוגר רץ על גלגל

coullette

New member
../images/Emo13.gif

יש לך דמיון פורה ביותר. נכון את צודקת,גבר צריך להיות גם חכם,שיבין עניין.. אבל בכל מקרה אין גם חכם,גם נראה סביר וגם נחמד היחד.. יהיה טוב..

whatascene

New member
יש יש, פשוט לא פה

כולם מכירים כאלה, רק אני לא.. אבל אצלי הכל דפוק מראש, מה יש לי בכלל לחפש מוזיקאים מה? בשביל מה זה טוב? כולם הרי דפוקים בראש..כמה שיותר מוכשר יותר טאמבל. בכלל, כל הכיתת מוזיקה שלנו, כולנו פסיכים.. הנקודת מוצא שלי לא טובה, אני צריכה להתחיל מחדש.. =/

whatascene

New member
אשכרה..

נו, לפחות זה מסביר לי כמה דברים לגביי.. חח למרות שאני hardly מוזיקאית.. אה, אני סתם חולת נפש עם קבלות P:

coullette

New member
חח

כל המוזיקאים הם חולי נפש אבל לא כל חולי הנפש הם מוזיקאים זאת אומרת שיש גם חולי נפש שאינם מוזיקאים כלל. אני ואת ביניהם.

whatascene

New member
=)

אוי, אני חושבת שסיימתי פה להלילה.. מחר חורשים הסטוריה =/ בעע... שיהיה לך לילה טוב מותק! תרגישי טוב =)

whatascene

New member
הא הא!!

מצאתי את גבר חלומותי! אוי אני מאושרת!!והכל תודות למתכונת בהסטוריה, מי היה מאמין?!

coullette

New member
חחחחחחחחחח איזה חתיך!!

איזה הורסססססס.... אבל מה הקשר למתכונת בהיסטוריה?

whatascene

New member
שבגלל השגעונות של הז'ורז'ט הזה

אני צריכה ללמוד מלאאאאאאאאא חומר בעעעעעעעעעעעע גאד. מחר המתכונת, ועוד לא סיימתי חצי מהחומר.. זה ממש קקה

למעלה