נמאס לי.

ToryMaster

New member
נמאס לי.

זה לגיטימי שגולש יכתוב למישהי שהיא מטומטמת? זה לגיטימי שאני אחטוף על הראש כי מחקתי את ההודעה הזו? זה לגיטימי שהוא יכתוב על גבי הפורום ביקורת? זה לגיטימי שיכנסו בי כל הזמן, אבל ממש כל הזמן, בגלל שאני מנהלת טובה? איך זה, שמאפרת ורונית תמיד שמעתי שאני מנהלת טובה ושכן מעריכים אותי, אבל הגולשים שונאים אותי? נמאס לי כבר, ממש נמאס לי מזה, אוף.

ToryMaster

New member
אה וגם

איך זה שמנהל, לא פחות ולא יותר, מנהל שמנהל כבר לא מעט זמן, יורד עלי, מכסח אותי, קבוע, בפמ"ח, בצ'אט, בכל מקום, ואפחד לא מוכן לעשות כלום חוץ מלומר לי "תעשי עליו התעלם"?! למה אני, שבמשך שנתיים מזדיינות השקעתי את הלב שלי, את הנשמה שלי, את החיים שלי באתר המזדיין הזה, והרמתי פורומים דפוקים לחלוטין לאוויר והפכתי אותם לטובים, לא מקבלת שביב גיבוי, כשפוגעים בי ככה?! פאק, אני באמת אדם טוב, למה אני רק מקבלת חרא כשאני מנסה להשקיע?

sh53

New member
אז תעני לו

לא ברמה שלו כמובן, אלא לענות ברמה. כשאת אומרת אף אחד לא עושה שום דבר, האם פנית למנא"שים? הרי אם זה בפמ"ח זה כתוב ע"ג הפורום ואפשר להראות את זה וגם להוכיח.

ToryMaster

New member
איזו מציפנית אני ../images/Emo4.gif

מאז נובמבר שאני כבר לא פוגעת בעצמי. ומאז, אני גם לא חשה צורך לעשות את זה, אין לי חשק או צורך לראות דם שלי זורם ממני. אבל אוף, אני כ"כ מוצפת הלילה, וכל כך מלאה בכל זה, וכל כך סוער לי בפנים, שפשוט מתחשק לי לנקז הכל החוצה
. וההורים טסים הלילה. וסוף השבוע הולך להיות מעצבן, וכ"כ לא בא לי, כ"כ.

sh53

New member
מה הולך להיות בסוף השבוע מעצבן?

תוכלי להגדיר ספציפית?

ToryMaster

New member
כן

אבל לא בטוחה שאצליח להעביר למה זה מעצבן. ההורים שלי טסו לטורקיה לעשרה ימים, מה שאומר שאת הילד שלנו [אנחנו משפחה מארחת לילד מפנימיה בחיפה] תיקח אחות של אבא שלי [בת 40+, רווקה, ללא ילדים] ותהיה איתו בבית. עכשיו, היא אישה נפלאה והכל, לא אומר שלא. אבל כמו כל המשפחה שלי, יש לה נטייה לזרוק הערות מעצבנות, שיכולות להיות ממש מעליבות לפעמים. נו, פולנים
. וסתם, אני בטח אצטרך לעזור להם איתו. ולבשל ארוחת ערב ליום שישי, כי אני היחידה בבית הזה עם קצת יכולת בישול, ובלאט
.

sh53

New member
אני חושבת שיש לה לב חם ואוהב

ואולי אם תנסי לדבר איתה (לא ליד אנשים וגם לא ליד הילד) על ההערות שלה ולהסביר לה שהן פוגעות בך, יכול להיות שזה יעזור, בטח שזה לא יזיק. אולי הגיע הזמן לקחת החלטה - לקחת את החיים בידייך ולשנות דברים
בקשר לארוחת יום שישי - לא הבנתי אם את אוהבת את זה או לא או שאת מרגישה שלא מגיע להם שתבשלי עבורם בגלל היחס שלהם אלייך.

ToryMaster

New member
נמ

זה לא שלא מגיע להם שאבשל עבורם. בשיא הכנות, לכולם מגיע לטעום מהאוכל שלי. אבל לא רוצה לשבת אתים, לא רוצה. אין לי כוח לזה, כל העולם שלי פשוט מתעוות.

sh53

New member
האם ראית טרולים מפרגנים?

יש אנשים שחושבים תמיד שהם צודקים (למה מחקת לי את ההודעה? מה סה"כ אמרתי? ביג-דיל).

ToryMaster

New member
הוא לא טרול

הוא גולש קבוע שנותן תגובות מצוינות בד"כ, זו הבעיה.

Dizen

New member
תראי

"מנהלת טובה" זה עניין של הגדרה. איך את מגדירה מנהלת טובה
בדיוק אתמול גולש שלי העביר עלי ביקורת שאני לא "מחנכת ומטיפה מוסר" כמו שלדעתו, כמנהלת, אני אמורה לעשות. אני לא חושבת שאני אמורה לשבת ולהסתכל על כולם מלמעלה, לחשוב שאני יודעת יותר טוב מכולם ולהתחיל להטיף לגולשים שלי איך להתנהג. לדעתי, מנהל שהגולשים שלו שונאים אותו, הוא לא מנהל טוב [וזה נאמר בצורה כללית, בשום אופן לא אישי עליך]. את יכולה להגיד למה בדיוק הם שונאים אותך? האם אלא לא דברים שאת יכולה לשנות, מבלי "להרוס" את הפורום? לפעמים, שווה לוותר על אי אילו "עקרונות ניהול" בשביל שלום בית עם הגולשים שלך... ואני מדגישה את *לפעמים*. את יודעת שאני אוהבת אותך

ToryMaster

New member
המ

אני מוחקת הודעות בהן יש קללות, גם אם יש בהן המון דברים נוכנים שעוזרים. ולא, זה לא משהו שאוותר עליו. זה העיקרון הבסיסי שלי בניהול, ובכלל. רוצים לקלל? לדבר לא יפה? להעליב? לכו לפרטי, אני לא אאפשר דבריםכאלה על גבי הפורומים שלי.

Dizen

New member
ברור שעל זה לא מוותרים.

אבל אני בטוחה שלא בגלל זה הגולשים שלך שונאים אותך.

ToryMaster

New member
כן

אבל מה ל'שות? אני קשוחה יותר מרוב האנשים ולגולשי םקשה להתרגל. בה"פ הם התרגלו ועכשיו קשה להם לגלשו בפורומים אחרים כי הם לא מקפידים כמוני. בפורומים אחרים כנראה שלא.

Dizen

New member
אז אולי כדאי

להיות קצת פחות קשוחה
או לפחות לעדן קצת את הדברים...
אני לא גולשת בפורומים שאת מנהלת, אז זה לא ספציפית על דרך הניהול שלך. סתם, נקודות למחשבה.

יעל

תקשיבי רגע לעצמך ותקראי שוב מה שכתבת. אם כל כך נמאס לך למה את מנהלת? כשתזכרי למה את רוצה לנהל - אולי הדברים יחזרו לפרופורציות... ואולי לא, לא יודעת. אבל באמת, את לא חייבת להיות במקום שכל כך מרגיז אותך. זו בחירה שלך. בהנחה שאת לא יכולה לשנות את העולם ולחנך את כל האנשים, את חייבת למצוא את האיזון שלך בתוכך. לא בהתנהגות של מנבל-פה מזדמן אלא ביכולת שלך לחזור לאיזון כל פעם מחדש. אם את לא יכולה - תשאלי את עצמך בכנות מה את עושה שם.

למעלה