נמאס לי.

ToryMaster

New member
חשבתי על זה הרבה

וזה יהיה כמו לשאול אימא למה היא עדיין אימא, אם זה עושה לה רע כ"כ. הפורום שאני מנהלת הם הבייביז שלי, בלעדיהם החיים שלי די משעממים, ודי נטול יתקשורת.

ToryMaster

New member
המממ

המחשב אולי ינותק, כמו שאימא תנותק מהילדים שלה, אבל הילדים ישארו הילדים, והאחריות והאהבה וכל זה שהיא מרגישה כלפיהם - ישארו. ככה זה גם איתי ועם הפורומים.

לא מדוייק

אימהות זה תהליך לא רוורסיבילי. אי אפשר להתחרט ולהגיד "אופס! בעצם אני לא רוצה את הילד הזה". מהרגע שיולדים אותו הוא שלך - גם אם את לא מעורבת ישירות בגידול שלו ומוסרת אותו לאימוץ. ניהול פורום זה רוורסיבילי לגמרי. את יכולה להתחרט, את יכולה ממחר למסור לאימוץ - ואף אחד לא יקשר את היותו של הפורום מה שהוא בלעדייך, לעובדה שאת הקמת אותו (או מה שלא יהיה). מצד שני את מדברת על עולם תוכן ותקשורת שחשובים לך ושהפורום ממלא את המשבצת הזו. אם כך - במקום לצעוק "נמאס לי! נמאס לי!" וסתם לא להתקדם לשום מקום שבי רגע עם עצמך ותחליטי מה יותר חשוב לך. עולם התוכן שניהול הפורום ממלא שמגיע עם כל מיני תופעות שלא מוצאות חן בעינייך built in או להיות חופשיה מאותן תופעות מרגיזות אבל גם בלי אותו עולם תוכן. אם את בוחרת באפשרות השנייה - זה מחייב אותך לברוא או למצוא עולם תוכן חלופי. זה שאת יודעת לברוא דברים, את כבר יודעת על עצמך - הלא כן? ניהול פורום מגיע עם פק"ל כאב ראש... יעידו כל מי שקורא כאן. או שאת מקבלת את זה בהבנה ולומדת להמשיך לנהל ביחד עם הפק"ל, או שלא. וכמו שאומרים בפורום אח"לה: "אי אפשר לאכול את העוגה משתי הקצוות"

ToryMaster

New member
אפשר אפשר

עם הידיים
אני יודעת לנהל את הפורום על כל הפק"ל, אבל לפעמים פשוט נמאס לי מזה שאנשים חושבים שאני עושה להם דווקא, שאני קשוחה ושאני נטולת לב, ושאני לא מנסה לתרום בכלל. טיפשים.

אי אפשר

לעבור את החיים כשהם מוכתבים על ידי "מה אחרים חושבים". אחרים חושבים מה שבא להם. מחשבות של אנשים זה לא בשליטתך וחבל שאת מבזבזת על זה שנייה מזמנך. על כל מי שחושב עליך X יש אחרים שחושבים עליך Y. נו? אז? מה זה אמור לשנות משהו במה שאת באמת? הנה - למשל את עכשיו חושבת שהם טפשים. נראה לך שזה משנה להם?

resputin

New member
../images/Emo45.gif

אי אפשר להתקדם בחיים כשכל הזמן חושבים על מה אחרים חושבים עלייך. הרי אף פעם לא כולם יהיו לטובך, בעדך או יחשבו כמוך, תמיד יהיו אנשים לכאן ולכאן - להתעמק בהם זה מיותר ולהתאבסס על זה.. ובכן, זה כבר סתם שטותי. מתישהו לא יהיה גורם שיוכל לעמוד מלמעלה ולנטר או\ו להחליט מה יאה או לא יאה לטובתך\רעתך.

resputin

New member
יודעים, כולנו עברנו את זה,

אבל זה משהו שחייבים להבין - עד כמה שזה נוח שיש מישהו שמגן עלינו.. זה פשוט.. לא מציאותי.

De-Panther

New member
../images/Emo9.gif מאנשים כאלה אני|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

פשוט מתעלם את יודעת שהוא מתלונן על שטויות את יודעת שהוא סתם טיפש אז תתעלמי מהשטויות שלו וזהו... את לא צריכה להפגע ממנו

למעלה