לא מדוייק
אימהות זה תהליך לא רוורסיבילי. אי אפשר להתחרט ולהגיד "אופס! בעצם אני לא רוצה את הילד הזה". מהרגע שיולדים אותו הוא שלך - גם אם את לא מעורבת ישירות בגידול שלו ומוסרת אותו לאימוץ. ניהול פורום זה רוורסיבילי לגמרי. את יכולה להתחרט, את יכולה ממחר למסור לאימוץ - ואף אחד לא יקשר את היותו של הפורום מה שהוא בלעדייך, לעובדה שאת הקמת אותו (או מה שלא יהיה). מצד שני את מדברת על עולם תוכן ותקשורת שחשובים לך ושהפורום ממלא את המשבצת הזו. אם כך - במקום לצעוק "נמאס לי! נמאס לי!" וסתם לא להתקדם לשום מקום שבי רגע עם עצמך ותחליטי מה יותר חשוב לך. עולם התוכן שניהול הפורום ממלא שמגיע עם כל מיני תופעות שלא מוצאות חן בעינייך built in או להיות חופשיה מאותן תופעות מרגיזות אבל גם בלי אותו עולם תוכן. אם את בוחרת באפשרות השנייה - זה מחייב אותך לברוא או למצוא עולם תוכן חלופי. זה שאת יודעת לברוא דברים, את כבר יודעת על עצמך - הלא כן? ניהול פורום מגיע עם פק"ל כאב ראש... יעידו כל מי שקורא כאן. או שאת מקבלת את זה בהבנה ולומדת להמשיך לנהל ביחד עם הפק"ל, או שלא. וכמו שאומרים בפורום אח"לה: "אי אפשר לאכול את העוגה משתי הקצוות"