נמאס לכם מהפרסומות הקופצות???

D4rklord

New member
What to do?

Hello. My name is zack. Im just 19 but i am a single parent, not by a choice thou. My son is of the age of two and his mother died in a car accident two months ago. Now i don`t know what to do about it. Should i move on? I dont want my son to grow up without a mother. But then again. I cant move on. Not yet. What to do? Maybe someone here knows how i feel and can help me pass through that. Forgive me for writing in English please, my Hebrew is not well. Zack.

לא יודעת אם זה המקום בשבילי.

טוב, הסיפור שלי הוא כזה: נולדתי בניו יורק. בגיל שש עברנו לישראל. כל החיים שלי ידעתי מה בדיוק אני רוצה לעשות. לסיים בגרויות, ללמוד משפטים, להתאהב להביא ילדים קודם כמובן להתחתן ולבנות קריירה. ביום הולדת 18 הייתה הבגרות האחרונה שלי. שבוע אחרי טסתי ללונדון במטרה לגור שם קצת ולהחליט אם שם אני רוצה ללמוד משפטים. את דניאל פגשתי בתור למעלית והתאהבנו ממבט ראשון. שלושה חודשים אחרי ההכרות שלנו גיליתי שאני בהריון. ההורים שלי נתקו איתי כל קשר כששמעו שיהיה לי ילד מגוי. ההורים שלו ניתקו כל קשר איתו כששמעו שהוא הסתבך עם יהודיה. וככה נשארנו רק שנינו והתינוק שבדרך. בחודש החמישי חזרנו ממסיבה של חברה כשמכונית שהבלמים בה לא פעלו פגעה בנו. יצאתי בלי שריטה אבל דניאל נהרג. נשארתי ככה בהריון בלי תמיכה של אף אחד ובלי דניאל. החברים שהיו נעלמון מהר מאוד. ההורים כמובן נתקו אותי גם כספית. אם עד שפגשתי את דניאל קיבלתי כל חודש 1400 דולר פתאום נשארתי בלי כלום. לא נעים להגיד אבל התמזל מזלי וסבא שלי שחי בארץ נפטר והוריש לי דירה בשווי של חצי מיליוןדולר. חזרתי לארץ ותכננתי למכור את הדירה וככה לקבל חצי מיליון דולר והחיים לפתע שוב נראו טובים. יומיים לפני גיל 20 נולדה אלה. תינוקת מקסימה שאני אוהבת אותה הכי שבעולם. היום היא בת שלושה חודשים. אני נמצאת כרגע עם מינוס של 7 אלפים שקל בבנק. חשבתי שברגע שאני אמכור את הדירה הכל יסתדר. אבל הסתבר לי ביום חמישי האחרון שלפי הצוואה אסור לי למכור או להשכיר רק לגור בה אני יכולה. וככה נתקעתי עם דירה דמי אחזקה בשווי שש מאות שקל ובלי אגורה על הנשמה. אני בת 20 עם ילדה ובלי כסף. אני בחיים שלי לא עבדתי. איך אני מוצאת עבודה כלשהי? מה עם לימודים? מה עם חיים אני רק בת 20. יש לציין שההורים שלי הבטיחו לכסות לי את המינוס ברגע שאני מוסרת את הילדה לאימוץ כרגע זו לא אופציה. אבל עם המצב יתדרדר ממש אז אולי לא יודעת. אשמח לשמוע עצות ורעיונות של מאיפה מתחילים לארגן את החיים שירן.

שירן ו - Zack

קראתי את ההודעות העצובות שלכם. כמו שכתבו לפני יש הרבה שאלו , הרבה תמיהות ונושאים אני לא רוצה להיכנס אליהם. אבל , יש לי רעיון
למה שלא תשתפו פעולה? אתם בערך בני אותו גיל. עבר דומה ילדים בגיל צעיר מאוד . ואתם יכולים להיעזר אחד בשני מבחינה כלכלית ובוודאי גם בהבנת הרקע הדומה. שניכם לבד בארץ (ככה הבנתי) ללא תמיכה חברתית ונפשית. זה נראה הגיוני לחשוב שתעשו איזשהו צעד אחד לקראת השני. אפילו אם לא על בסיס "זוגי" לפחות על בסיס עזרה הדדית , זאת לנוכח כל המכנים המשותפים שיש לכם. גם אם הם מצערים ועצובים. ושירן , מתוך הנחה שאם צעד כזה יילך , וזאק רק ישתתף איתך במגורים ויעזור (כתב שהוא מקבל תמיכה כלכלית מההורים ) אז אף אחד לא חייב לדעת שזה לא חבר , כפי שמגדירה "הצוואה" . ובוא לציון ולציונה גואל בארץ ישראל. בשלב ראשון את יכולה לעזור ב"עסקה " הזו בגידול שני הילדים ובמתן קורת גג ובהמשך שהן יגדלו קצת , תוכלי בשקט לחפש עבודה מתאימה לך ולהתפתח בכיווים שאת רוצה. אני רצינית. מה דעתכם?

שני ח

New member
לאביגיל וניצת

אני יושבת פה וקוראת את ההדעות של כולם ( למרות שאני חדשה פה ולא כותבת פה חוץ מכמה פעמים בודדות ) אני פשוט חייבת להגיב לגבי משהו ......אתן שרלוק הולמס אמיתיות

D4rklord

New member
get to know eachother

Hello people, i wanted to ask something. i am sure you know eachother in anyway, or by stories of eachother. i just wanted to ask, you all now know my life story or most of it. but i don´t know any of your stories, i point to the part of how you got to be single parents, and how you manage now. i really would like to know. it would be awesome if you would post it here. au-revoir, Zack.

מה זה הטלנובלה הזאת ??? ../images/Emo12.gif

אפשר לחזור בבקשה לימים הנורמליים של הפורום? משתתפים קבועים יקרים, אנא המשיכו לכתוב כאילו כלום. רק ככה נחזור לאמון מלא, תמיכה וחברות ביננו. נשיקות חגית

אנשים- בקשר לzack

מחמת הספק אני מציעה לעת עתה כן לנסות ולסייע. אמנם התלת-שיח בין זאק,שירן והפסיכיאטרית טובת הלב שנחתה בפורום בפתאומיות ובדיוק בזמן הנכון לתרגם (...) נשמע הזוי, אבל... אולי זה נכון ורק הטיימינג הופך אותנו לחשדניים?. רק המחשבה שאולי זה כן נכון ואנחנו מכאיבים לו... בקיצור. נראה לי שלגביו כדאי לחכות קצת...

אלה 19

New member
עזרה דחוף!

לחברי הפורום שלום! זה כבר קרוב לשבעה חודשים שאני עוקבת אחריכם. מעולם לא שיתפתי כי אני הרבה יותר צעירה מרובכם ולא ממש הרגשתי נוח. אני עדיין לא מרגישה נוח. קראתי את סיפורו של זק והוא השאיר אותי בפה פעור דבר שלא קורה לי הרבה. מצד אחד הסיפור שלו נשמע מטורף לגמרי אבל מצד שני אם מישהו היה מספר לי את הסיפור שלי הייתי קוראת לו שקרן. כבר פגשתי בחיים האלה אנשים עם סיפורים מטורפים. העניין הוא שמצד אחד אני מרגישה בכאבו של זק גם אני איבדתי את חברי בתאונת דרכים. ואני בטוחה שאני יכולה לעזור לו להתמודד. אני בגילו ויודעת טוב מאוד מה הוא עובר. בין אם אני סתם אקשיב לו ואתמוך בו או שאולי רק נחליף טיפים ונדבר על בעיות. מצד שני כבר המון אנשים נצלו את תמימותי ואת הרצון לעזור לכולם ותמיד ונפגעתי. המנוסים שבניכם עצה אביגל ניצת האם זק חיי וקיים אני חושבת שכן ועד משהו לגבי הסיפור של שירן אם אני לא טועה היה בדיוק כזה סרט ארנטינאי בערוץ 4 בחמש בבוקר מתישהו. וZACK אם אתה קורא את זה. אני באמת רוצה לעזור לך. כמו שעזרו בזמנו לי. אשמח אם תכתוב לי מסר או כאן מה עובר עליך באילו קשיים אתה ניצב ואני אשמח לייעץ או סתם לתמוך. שלכם אלה.

אי אפשר להשאירכם כמה שעות בלי השגחה

מה קורה לכם? חשבתי שהגעתי לבית הלא נכון!!! קחו נשימה ותרגעו כולם. הומטרנו בסיפורים נוסח ריקי לייק - כמה סיפורים במכה. הרוב כאן לא היו אימהות בגיל העשרה אלא כבני אדם בוגרים. ראשונה באה לנו נועה אותה קיבלנו בחמימות, בהבנה ובהערצה ממש. הסיפור של נועה חריג עבור רובנו. חיברנו את הקשיים שיש לנו כחד הוריות, עם החיים חסרי הדאגה שהיו לנו בגיל העשרה. אימצנו את נועה כבת של הפורום. ואז נחת לו Zack עם סיפור אבסורדי עוד יותר לא רק שהוא צעיר מנועה בשנה, הוא גם אב יחיד (נדיר יותר בכלל ובגיל העשרה בפרט) ורגשית הוא מתפקד כאלמן. אבל זה לא הכל. הוא לבד כאן בארץ ועומד להתחיל ללמוד. את Zack היה קשה יותר לבלוע, גם בגלל האנגלית גם בגלל הסיפור החריג יותר, וגם בגלל שנראה שאת הבעיות שלו קל יותר לפתור כי יש לו כסף. עוד אנחנו מנסים לעכל את Zack צצה והופיעה לה שירן עם סיפור אבסורדי עוד יותר. לא רק שהיא אם כמעט בת עשרה, יש כאן הורים שהתנכלו, חבר שנטש ו... ירושה חלומיתשכל אחת מאיתנו הייתה מודה עליה. עד כאן עוד נבלע... אבל התנאים נוסח שושלת שהושמו על הצוואה - הכריעו לדעתי את הכף... מניסיוני: אין זה חשוב אם הסיפור אמיתי או לא. זה יופיו של המימד הזה. אני פטורה מלהחליט ולקבוע את האמת. אדם בא ומספר סיפור. הסיפור יכול להיות אמיתי. מה שלא ברור לי אני מרחיבה ושואלת. אם יש סתירה, אני שואלת שאלות הבהרה. אין פוציניו - מוציניו לאף אחד/ת יש
-ים לכל מי שצריך. בואו נניח, לצורך הדיון, שמישהו כאן המציא את סיפורו/ה למה נבחרו הבעיות שנבחרו? למה הפנייה נעשתה אלינו ולא אל מישהו אחר? אין מקריות!! מי שמדברים כאן מבקשים עיצה ועזרה. אולי העזרה שהם מבקשים האמת, שונה מהעזרה הגלויה שבאה לידי ביטוי בהודעה. האם אין לנו לב רחב מספיק לעזור להם? אולי משהו מהעיצות שלנו נוגע במקום אמיתי? אולי הבנאדם רק רצה לדעת שאפשר לאהוב אותו ללא תנאי? אולי השואל רוצה לדעת איך לעזור לחבר וזו הדרך היחידה שהוא/היא יודע/ת לבקש עזרה? אם הייתי רוצה להכביד עוד, הייתי מספרת לכם כמה מהסיפורים הבלתי אפשריים ששמעתי בחיי. תאמינו לי, מה שמסופר פה, סביר מאוד. יכול מאוד להיות, שלמראה היחס החם שנועה קיבלה, העיזו אחרים כמותה לפנות גם. ואז זה נראה כמו מתקפת סיפורי הורי גיל העשרה. ראו את הודעתה של אלה 19 שמרמז על כיוון שכזה. אוהבת אתכם, את כולכם ומבקשת שתקחו אוויר. הוותיקים ה"מיושבים" אם כי לפעמים נסערים וחותכים שנמצאים בפורום כדי למצוא תמיכה ואחוות "משפחות חד הוריות" ושלאחרונה מוצאים עצמם פורשים חסות על צעירים ובלתי מנוסים, ומרגישים אולי שעכשיו אין להם לגיטימיות לעניינים הפרטיים שלהם שמחווירים ונראים שוליים לאור הסיפורים שנשמעו כאן, והחדשים הצעירים שנפלו במכה לעולם של מבוגרים. ששמחו כל כך למצוא מישהו מבוגר יותר, במצב דומה שינחה וידריך במקום ההורים הכל כך חסרים שלהם. מישהם שכבר "עברו את זה" ויכולים להרגיע שהעולם ממש ממש לא נורא כל כך כמו שזה נראה בהתחלה. אז בואו כולנו ניקח אוויר ונחזור לפוקוס. חבר´ה צעירים. אנחנו יכולים לתמוך, לייעץ להציע חיבוק אבל בשורה התחתונה, אנחנו לא מחוללים ניסים ולא יכולים להחליף את ההורים. אף אחד מאיתנו לא יכול לקחת מכם את הכאב, את הבלבול אף אחד לא יכול ליצור לכם תחושת ביטחון בהינף אצבע. רובנו מנהלים מאבקי הישרדות אינסופיים כל כיום, כל דקה. לעולם, נעודד אתכם לגדל את ילדיכם. ניתן לכם מידע שיש לנו, נפנה אתכם לרשויות המתאימות. נקשיב ואפילו נמחה דמעה, נציע כל עזרה שיש לנו להציע אבל... אנחנו בעצמנו צריכים לפעמים אוזן קשבת, כתף לבכות עליה אנחנו בעצמנו מרגישים לפעמים חסרי אונים ואבודים זה חלק מהעיסקה. הזמן עושה הרבה. מתרגלים, הילדים לא מאפשרים לנו לשקוע עמוק מדי. מוצאים לנו רוטינות נוחות, פותרים את הדברים לאט לאט, מתחברים עם הורים לילדים באותו הגיל (תעסוקה לילדים) וכו´. ויש את הפורום הזה ואחרים שמאפשר לנו קצת יותר קשר ומאפשר לקבל תמיכה ומידע ולפעמים אפילו חברות ממשית. אולי הכבדתי, אבל רציתי לנקות קצת את המתח שנוצר. תקופת החגים היא תמיד תקופה של רגישות יתר אצל היחידים במיוחד אצל ההורים שבהם. אז חבר´ה, תנו לעצמכם
גדול ממני ומי שצריך, גם
וזיכרו שאנחנו כאן למען עצמנו, וקצת גם בשביל האחרים ועוד משהו אחרון חביב, זיכרו, אנחנו בימים של סליחה ומחילה
, ימים של התחלה של שנה חדשה

נמאס לכם מהפרסומות הקופצות??? ../images/Emo176.gif

לאור הבקשות והתלונות הרבות שקיבלנו מגולשים על הפרסומות המפריעות למהלך הגלישה באתר, החלטנו לשנות את אופי הפרסום בתפוז. מעתה, לא תהיינה יותר פרסומות ש"יקפצו" במהלך הגלישה, כי אם קמפיין זמני (או למעשה: חסות) על כל הפורומים. כפועל יוצא, עיצוב הפורומים ישתנה מעת לעת (בהתאם לחסות), אולם התוכן והמהות ישארו כשהיו. המשיכו לגלוש ולהנות!! צוות הנהלת הפורומים

Hi Zack, tell us about yourself

Are you in Israel? Do your parents live near by? what do you do? - working? studying? Army? Any brothers or sisters? How old? Did you live with your son´s mom? Where you married? How did you get along those two months? Tell us some more - any rellevant information We will do our be helpful God be with you in your time of sorrow Naava

תיקון והערה

קודם כל לא בגיל 18 טסתי ללונדון אלא בגיל 19. סליחה טעויות קורות. דבר שני יש לי אחות שנתקה איתי כל קשר שגרה בלוס אנג´לס והיא בזמנו מסרה ילדה לאימוץ ומאז היא מתחרטת על זה כל יום, ולכן אני ממש לא רוצה למסור לאימוץ גם אלא רוצה לחיות עם הילדה ולסדר את החיים.

D4rklord

New member
Wow.

Wow. Its something i had never done before. But we have to meet first right. What do you think?

D4rklord

New member
Nice to know u believe me

Its nice to know somebody here does not doubt my story. did you passed the time when you hated the world and felt lost? How did you managed through? Every day i wake up with the feeling like i live only for Chris and not for me. It will put me into grave if i wont get over Michelle soon. How did you managed to live this hell through?

נאוה איזו הודעה יפה

ויש לי רק דבר אחד לומר - גם בתור מבוגרת, גם בתור אישה בוגרת ואחראית שעברה המון בחייה, כזאת שיצאה לעצמאות לפני 14 שנה, שלא הצטרכה או ביקשה דבר מההורים כל השנים האלה... שניהלה בית וחיים עצמאיים לחלוטין... עכשיו פתאום אני כאן, ואני במצב הזה, ואני לבד, ואני צריכה. ולצערי אין תחליף להורים דואגים ותומכים, כי כאחת שאין לה אני יכולה לומר לכם, שכל יום אני רק משתוקקת לכאלה, ואני מקנאה נורא באלה שיש להם. אפילו בגילי ה"מופלג" (חחח) הייתי שמחה מאוד לדעת שיש לאן ללכת, שיש מי שידאג, יתמוך ויעזור. לא צריך להיות בן טיפש-עשרה בשביל לרצות אהבה הורית... ולצערי אנחנו לא יכולים להחליף את ההורים. יכולים רק לנסות ולתת תמיכה ועזרה מתוך הכאב הפרטי שלנו. תודה לך נאוה.

אלה 19

New member
נאוה.

אני זוכרת את התאריך שבו גיליתי את הפורום הקסום הזה. השלישי במרץ. לא כתבתי כאן משתי סיבות הראשונה בגלל הגיל חשבתי שישפטו או שלא יאמינו או לא יבינו. והשנייה שבן דוד שלי היה איתי לאורך כל הדרך ולא הייתי אבודה כל כך. מה שכן לכל אחד מגיע מישהו שיהיה איתו. ולכן לא חשוב כרגע אם סיפור של זק אמיי או לא אני בוחרת להיות איתו בזה. לגבי שירן מצטערת אבל הנה משהו מעניין. ראיתי סרט בארוץ 4 על בחורה עם סיפור כמו של שירן כאשר לבת שלה קראו אלה. בגלל שאלה זה שמי זכרתי את הסרט. והפלא ופלא גם לבת של שירן קוראים אלה נקודה למחשבה בכל מקרה מסכימה עם כל מילה שלך וסתם מתוך סקרנות למה את ערה?

ציפור לילה הינני, עובדת על זה...

לחזור לישון מוקדם (01:00-02:00)
וחוצמזה, ראית איזה בלגן? מפחדת ללכת לישון בלי לסדר... כולם כאן נפגעו
קטן עלינו הקטע הזה... לכולנו יש סיפורי טלנובלות מרעישים יותר או פחות...

אלה 19

New member
נאוה

אני מתחילה לעבוד בתשע וחצי בבוקר ועובדת עד שמונה בערב. ועוד עם קרן שבוכה קצת יותר מידי השעות שבין אחת לחמש בבוקר הן שעות השקט והקסם שלי

אלה 19

New member
זק

אני יושבת פה כבר שעה מנסה לחשוב מה אומר הכינוי שלך. אולי תספר לי? אני יוכלה לכתוב באנגלית אם זה יקל עליך אבל בעברית אני יותר מחובר לרגשות שלי. מה אתה עושה ער בשעות כאלה? אני ערה כי סוף סוף אני לא עובדת וקרן סוף סוף ישנה. אני מאמינה לסיפור שלך כי הסיפור שלי הרבה יותר משוגע. אני שונאת את העולם אבל רק לפעמים ועדיין מרגישה עבודה אבל כבר הרבה פחות. האם ההורים שלך תומכים בך נפשית. ההורים שלי לא רוצים לדבר איתי אבל לפחות כסף נותנים... בהתחלה לא רציתי להתעורר בבוקר. והתעוררתי מהצרחות של קרן קמתי רק למענה. היום אני עדיין קמה בעיקר למענה אבל טיפה גם בשבילי. אתה ממהר להתגבר על מישל אבל אולי תתן לעצמך קצת זמן אתה יודע עברו רק חודשיים. אצלי עברה שנה פחות או יותר ואני עדיין לא התגברתי. אני רואה את הצחוק שלו בפצחוק של קרן וזה מחזיר אותי אחורה. אבל לחיים יש תכונה מופלאה הם סוחפים אותך קדימה ואתה ממשיך גם אם אתה לא רוצה. לפעמים זה קשה לפעמים בא לי לצרוח ולדפוק את הראש בקיר אבל אז אני חושבת על כל מה שעוד מחכה לי ואני רק צורחת בלי לדפוק את הראש? האם אתה עובד? אני גיליתי שעבודה זה פתרון מדהים. עוזר נורא כי אתה שוכח מהבעיות ועור לאחרים. אני עובדת מזכירה של עורך דין שקיבל אותי בלי ניסיון ובלי כלום ואני כל מודה לו. עובדת הרבה אבל לפחו המשכורת והעזרה של ההורים מאפשרים לי גם קצת חיים טובים תספר על עצמך על הכאב שלך ותזכור שאני מבינה את הכאב שלך כי הוא בעצם זהה לכאב שלי

למעלה