נמאס לכם מהפרסומות הקופצות???

עקשנית- את מגזימה

נורא לא נעים לראות תגובה כזאת. אולי הוא לא אמיתי אבל אולי כן. תהיי בוגרת מספיק בשביל לענות תשובה ענינית ואם אין לך- אז אפשר גם לא להגיד כלום. לא חייבים להתקיף וללעוג ככה למישהו בגלל שאת חושדת בו. מצטערת, אבל ממש לא אהבתי את הקטע.

מעניין מאוד

מתוך הודעה שכתב ידידנו ב-11 בספטמבר לפני שנה:
i been trough alot in my life from losing my parents and my feance and my baby to somebody who tought only about revange , and now i have my step brother and sister trapped somewhere there in West Manheten , i can only pray they are alright and came out of that without harm..​

אלה 19

New member
סופת רעמים הצילו....

את רוצה להגיד לי שזק כתב לפני שנה כבר שהוא איבד את הוריו ואת אשתו. אני נקשרת אליו באי סי קיו שם הוא מספר לי שהוא איבד את אשתו לפני חודשיים ושההורים שלו חיים ואת אומרת שהם מתו כבר לפני שנה. את אומרת שהתינוק שלו הוא איבד אותו אבל הוא טוען שלא. איזה סיפור חולני זה איפה קראת את זה? אם זה משחק שהוא משחק בי אז אולי כדי לשים לזה סוף. אפשר קישור להודעה?

אלה, אני אשלח לך מסר

אביגיל ביקשה שנניח לנושא, וכבר הפרתי את בקשתה ע"י שפרסמתי קטע מן ההודעה. סליחה אביגיל.

אלה 19

New member
סופת רעמים הצילו....

את רוצה להגיד לי שזק כתב לפני שנה כבר שהוא איבד את הוריו ואת אשתו. אני נקשרת אליו באי סי קיו שם הוא מספר לי שהוא איבד את אשתו לפני חודשיים ושההורים שלו חיים ואת אומרת שהם מתו כבר לפני שנה. את אומרת שהתינוק שלו הוא איבד אותו אבל הוא טוען שלא. איזה סיפור חולני זה איפה קראת את זה? אם זה משחק שהוא משחק בי אז אולי כדי לשים לזה סוף. אפשר קישור להודעה?

לא אני חקרתי וגיליתי

אבל אני לא יודעת אם מי שגילתה רוצה להזכיר את זה. בכל מקרה לי לא מגיע הקרדיט על העניין, אם אפשר לקרוא לזה כך.

אלה 19

New member
זק

סופת רעמים הציגה פה סימני שאלה אני עדיין רוצה להאמין לך.,בבקשה תגיד לי את האמת למה אמרת לפני שנה שאשתך נהרגה למה אמרת שההורים נפטרו ולי אמרת שהם חיים למה אמרת אז שאיבדת את הילד אולי יש לכל זה הסבר בבקשה תסביר לי אני עדיין רוצה להאמין

אנשים- דדדדיייייי !!!

ובאנגלית לדוברי האנגלית שביננו: enough ! כבר לא אכפת לי מי פה אמיתי ומי לא. אני רק רוצה להיכנס לפורום כמו שהיה לפני ארבעה ימים. מספיק להתעסק ברפש הזה. יש לכם ספקות- פשוט תתעלמו מהבנאדם!. אני לא מתקיפה פה אף אחד שמטיל פה ספק אלא פשוט את הדרך שזה נעשה. תכבדו את הפורום ואת פנייתה של אביגיל ותניחו לכל האיכסה הזה.

למעלה