נמאס מהפורום!!! להתראות!

orvegan

New member
נמאס מהפורום!!! להתראות!

נימאס לי לקבל מאנשים פה היתיחסות ילדותית ולא בוגרת אנשים שקוראים לעצמם שמאלנים ורוצים להוציא אנשים מדיכוי אבל בעצמם ממשיכים לדכא בני אדם ולרצוח בעלי חייים אז בייייי

sharonhaimov

New member
לא אכפת לך מהסבל של החיות?

לא מעניין אותך שיש תחליפים לבשר ובמקום זה אתה מעדיף לגרום סבל?

Fleddermaus

New member
זה לא חייב ללכת ביחד,

מותר להיות שמאלני קרניבור (לא כדאי בנוער מרצ, אבל מותר).

orvegan

New member
אז מותר להיות נגד רצח ולרצוח?

ומותר שאנשים כמו בפורום הזה יגידו שהם נגד פגיעה ודיכוי אבל יקראו לאנשים ילדה קטנה וכאלה?

כל אחד וההגדרה שלו לרצח

יש רצח, יש הריגה, יש הריגה בשגגה, יש רצח של בני אדם ויש אכילת בשר שלפי דעתך היא רצח ולפי דעתי אין הבדל בינה לבין לקרוע חסה מסכנה לחתיכות קטנות. לא כל פעם שנהרג פלשתיני זה רצח, כמו שחייל נהרג על ידי טרוריסט הוא חייל שנהרג ולא נרצח, אדם אזרח שמאבד את חייו בגלל טרוריסט הוא כן נרצח. אזרח פלשתיני שבמכוון חטף כדור ומת הוא כן נרצח והמיקרים כאן הם מאד מאד מאד נדירים, פלשתיני שמת בגלל נורה קסאם מחצר ביתו וצה"ל הפגיז את מקום השיגור אז הפלשתיני נהרג בשוגג מאחר ולא היה המטרה והאשמה על פגיעתו היא על מה שגרם לירי של צה"ל שהרי אם צה"ל לא היה יורה הקסאם אולי הוא היה פוגע בבית מגורים בשדרות והורג מישהו...

orvegan

New member
עזוב העובדה שאתה חושב שלרצוח כן

לרצוח בעלי חיים זה לא רצח זה לא אגיד חולה אבל לא הגיוני כי הם חפים מפשע ולהם לא מגיע למות בידיוק כמו אותו אחד שהי באוטובוס. אני לא מבינה איך בן דם נרצח ובעל חיים רק נהרג

Mip Mip

New member
תעשי טובה

לכי לאגודה אוהבת בעלי החיים החיים שלך ושונאת בני האדם שלך, אנונימוס, תסתגרו שם ואל תתקשרו יותר עם האנושות כי אתם פשוט לא טובים בזה. תודה.

orvegan

New member
אני לא אלך לאנונימוס אבל לתנועות

אחרות כן כי אנונימוס יותר מידי אוהבת בני אדם שרוצחים ואני לא ואולי אתה ישמאלן תלך להסתגר?! (אני שמאלנית לפחות אני מבינה מה המשמעות שיש מאחורי להיות אנושי וסולידרי) כאילו זה הייתה תגובה לא בוגרתוחסרת כל משמעות אז למה בכלל שלךחת אותה?

dirty boots

New member
מה אנונימוס עשו לך?

אנונימוס רחוקים משנאת בני אדם, ובין היתר, היא תנועה מועילה שבזכותה, בין היתר, אין יותר פיטום אווזים. מה הבעיה?

אין כאן שאלה של

חף מפשע או לא, או כן מגיע למות או לא, זה שאלות רלוונטיות. ברור שהם "חפות מפשע" מה זה אומר? שאני צריך לאכול חיות שלא "חפות מפשע"?, מה הקשר? מגיע למות?, מה זה "מגיע למות?, זו חיה וזה האוכל שלי, גם לחיות שאריות אוכלים "לא מגיע למות", זה האוכל שלו. אם את לא מצליחה להבדיל בין חיות לבני אדם אז באמת יש לך בעיה... אני בטח לא יכול לפתור לך אותה...

orvegan

New member
מה הקשר? ...

אתה יצור אנושי ומפותח יותר מוחית לכן אתה יכול להבין שלהרוג חיות זה לא בסדר ויותר מזה לגרום להן לסבול כל כך הרבה לפני זה לא הגיוני לחשוב איפילו שזה בסדר וזה לא כאילו זה אוכל שאתה לא יכול להחליף אותו, ובדברים הרבה יותר בריאים מזה. וכן אולי באמת תנסה להסביר לי למה לבעל חיים מותר לסבול? ולמה לך יותר כואב או אתה יותר רגיש לסבל? אולי תהיה לך תשובה הגיונית (ואני בספק כי אין)

Mip Mip

New member
כי ככה הטבע פועל

ואני מאמינה שהאדם צריך לאכול בשר (ואני מצטערת פגשתי יותר מדי אנשים צמחוניים בחיי שהילכו כמו שלדים בגלל חוסר בברזל, למרות התחליפים, אני, שחוסר ההמוגלובין אצלי עובר בגנים כבר 3 דורות לפחות לא אקח את הסיכון הזה). האדם יצר את פרת, כבשת, עז, תרנגולת הבית למטרה מאוד מסויימת, ושוב העקרון המאוד טבעי של שרשרת המזון פועל פה (למה האריות צדים את הזברה המסכנה? לה אין זכות לחיות?!) . אני כן מסכימה איתך שצריך להלחם בתנאים הנוראיים בהם מוחזקים בע"ח עד השחיטה, בעגלי החלב, בפיתום האווזים, אבל על ידי המנטרה הצמחונית הפנאטית הזאת את רק תגרמי לאנשים להיות אנטי אלייך ולא להבין על מה את מדברת. כמו שאנחנו לא באים ושמים לך תמונות של סטייקים בפרצוף (למרות שעם ההתנהגות שלך זה נורא נורא מפתה!!!!) תפסיקו גם אתם עם הפרופוגנדה הקיצונית שלכם, ואולי אנשים יקשיבו לכם.

orvegan

New member
תסתקלי שניה מחוץ לחלון-זה טבע?!

וגם אם את מאמינה בטבעיות אז מה אז פעם כשהינו יותר טבעיים הינו רוצחים ואונסים כמו חיות ואז התפתחנו לרצחים המוניים ולגזענות כלפי נשים ושחוירם אז טבעי זה לא הקטע פה! ולפי שרשרת המזון כל יצור אוכל יצור אחד אחר ולא את הכול!... וכל החיות סובלות בתעשיה כולן מהפרה והאווז עד לדבורה! ובדיוק כמו שאמרו לאנשים שהם מעצבנים כשהם הפחילו להיות פוליטים או ניסו לעצור את ויאטנם או השואה אני אמשיך להיות "מעצבנת" עד שתיפסק שואת החיות!

את רק תרחיקי אנשים אם תעשי

שימוש בצירוף המילים "שואה" ו"חיות", לחיות אין שואה, שני המושגים לא קשורים וזו זילות השואה. לא טבעי לרצוח ולאנוס, כן טבעי לאכול בשר. צאי מזה, אנשים לא יתחילו לאכול עלים עשבים שורשים וגרעינים, זה מדכא, איזה מין חיים אלה? תשארי טבעונית, אני אשאר אוכל בשר וכל אחד בשטח שלו.

למעלה