נמאס מהפורום!!! להתראות!

orvegan

New member
למה בטבע כל יצור אונס במיוחד אריות

תיראה אפילו הכלבים בשכונה שלך ולרצוח זה טבעי אבל שום חיה לא רוצחת כי היא עושה את זה כי אין לה דרך אחרת והיא לא רוצחת לחינם כמו לבדוק איפור או ללבוש מעיל היא עושה את זה בשביל לאכול כי אין לה משהו אחר והיא גם לא גורמת לחיה לסבול כל החיים שלה בכלוב קטן ולבייט אותה גנטית אז למה אתה קורא רצח של 300,000,000,000 (שלוש מאות מיליארד) יצורים חיים בשנה (ושים לב יצורים חיים וחשים!!!)

Mip Mip

New member
ושוב- ההבחנה בין:

ניסויים לא נדרשים בבע"ח, לבישת פרוות, החזקת בע"J בתנאים זוועתיים לפני האכילה- באלו יש להלחם. תקראי את הודעתי הקודמת.

בגלל שאני יצור אנושי ומפותח יותר

מוחית אני לא הולך להתנגד לטבע שלי בתור יצור חי אני אצרוך בשר שזה המזון שלי, אין לא רואה שום בעיה בגידול חיות למאכל. ברור שאהי יכול להחליף אותו, ב"כאילו בשר" אבל למה לאכול כאילו אם יש את הדבר האמיתי, טופו זה קלקר, ירקות זה סבבה אבל משעמם אחרי זמן מה, מה יש עוד?, חוץ מזה בשר זה בריא כל עוד אוכלים במידה ולא מגזימים. אני נגד גרימת סבל לחיות, כתבתי כבר, אין שום סבל בשחיטה מהירה. זה גם מה שקורה לחיות, זה מהיר כי ככה זה הכי יעיל, בגלל זה יש לי בעיה עם פיטום אווזים, אבל עם חיות בטבע שלא סובלות ושחיטה מהירה, אני לא רואה בעיה.

orvegan

New member
מה?! חיות אחרות לא סובלות?????

מה עם הפרות שאונסים אותן להיכנס להריון ואז במקום שהחלב יגיע לעגלנותנים להכימיכלים שבמקום 5-7 ליטר יהיה לה 50 ליטר ונותנים את זה ליצורים כמוך?(שבכללל לא טבעי להם בכלל לשטות חלב אם בגיל הזה כי בטבע ילד לוגם מאמו גור מהכלבה וחתלתול מאימו ולא האדם מציצי של חיה אחרת!! ובמיוחד בגיל בוגר שהוא בכלל לא אמור לינוק) ותרנגולות שבמקום 20 ביצים בשנה כמו מחזור של כל אישה רגילה מטילות 400 ביצים בשנה, ונמצאות בכלובים קטנים שהן לא יכולים ללכת אליהם בלי שישברו להן הרגליים וכותמים להם את המקורים ומביאים להם כימיכאלים שהגוף שלהם (לפחות חלק ממנו לא הראות וכאלה) יתפתחו יותר מהר וככה כל נשימה פשוט כואבת! אז אולי זה סבל מה אתה אומר?!!?

למעלה