נמאס מעו"ד שמפציצים את בית משפט בבקשות...

שמשחורה

New member
נמאס מעו"ד שמפציצים את בית משפט בבקשות...

בתור מתמחה, אני עובר לתומי על תיק ערעור, כאשר התיקים מהערכאה הקודמת מאוד עבים. לא מדובר במקרה מסובך. פשוט העו"ד בצד שכנגד, גיבה כמעט כל מכתב לצד שלנו בבקשה לבית משפט. זה פשוט נוראי, הוא הגיש בקשות לבהמ"ש על הדברים הכי קטנים... זה לא יאומן! צריך במקרה כזה לחייב את העו"ד אישית בהוצאות על ההטרדה, או להוציא איזה חוק שיגביל את מספר הבקשות שניתן להגיש באותו נושא... הוא פשוט עושה לי פי 3 עבודה!!!! איך אפשר להתרכז ככה בתיק????

שמשחורה

New member
על הקפה אני אוותר...

מזגן כבר יש. התיק אתמול ממש תיסכל אותי, הוצאתי עליו כ"כ הרבה אנרגיה.

shno

New member
ברוך בורא התחום המסחרי ../images/Emo13.gif

(לא שאצלנו אין חולות רעות כמו הליכי גילוי נאות במסגרת סבבי השקעה - שאז צריך לעבור על כ-ל הניירת של החברה שבה משקיעים - וזה יכול לנוע בין קלסר אחד להרבה ארגזים של קלסרים...)

שמשחורה

New member
טוב

אני מניח שבחרתי בתחום אם הרבה ניירת... אולי יום אחד אני יעשה הסבה לקריירה של סופר.

BlackUnicorn

New member
אפשר להגיש בקשה לביזיון בית המשפט

או לדחייה על הסף עד כמה שידוע לי, כשמדובר באמת בתביעות/בקשות שהן קנטרניות ושניתן לראות שאין להן שום תכלית מלבד בזבוז זמן. יש לנו תיק כזה במשרד (גם אני מתמחה, אגב), בן זוג של הלקוחה שלנו הוא עו"ד והוא החליט שממש כיף לו לבזבז את מירב זמנו על תגובות, הגשת ערעורים וכו' עד כדי הגעה לבית המשפט העליון (!!!) על סתם. התיק הגיע אצלנו במשרד למימדים של 7 קלסרים ענקיים מפוצצים, על סתם. בסופו של דבר הגשנו באמת דחייות על הסף, ביזיון ביהמ"ש וכו'. גם ככה השופטים היו עצבניים עליו כי לא היה שם שום ספק שאין לו שום תכלית בהגשות האלו. התוצאה הייתה שחייבו אותו בהוצאות בסך 20,000 ש"ח ועוד כל מיני דברים נחמדים... אז הכל אפשרי.

למעלה