מה זה בדיקת ערנות ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif
אני בדיוק יושבת ומהרהרת.... האם צריך וכדאי ליצור "גדר הפרדה" - ביננו כמשפחה מורכבת שניה, לבין האקסית המרירה (לא אלה עם הגישה החיובית) למשפחה החדשה ? המחשבה וההירהורים עולים לגבי גדר הפרדה , לאחר ההדיינות שהיתה כאן בימים האחרונים... וקרה כאן בדיוק מה שקורה בחיים ובמציאות.. התדיינות מאד כוחנית, פוגענית עם גישה מאד שלילית שעשתה לי רע ! האם אפשרי בכלל שיהיה שיתוף פעולה, גמישות, התחלקות, גישה חיובית בין האקסית המרירה, לבין המשפחה השניה החדשה של הגרוש שלה או להפך שלו.. למען הילדים שאותם מסרים מרירים לא ישודרו אליהם .. אני חושבת על אותו ילד/דה אפילו של בעלי... האם יהיו פעם חשופים למודל חיובי של זוגיות אינטמיות.. יש להם כל כך הרבה זכרונות על ההורים שלהם, הורים רבים, ממורמרים, בוגדים ואחר כך לעבור את משבר הגירושין, לחיות עם הורה גרוש, לחיות את פחד הבדידות, את הירידה הכלכלית, את הכעסים הישנים - ומכל זה לעבור לחוויה של שיקום ושל תקווה, לחזור ולראות אפשרות של אינטמיות חיובית, שנרקמת בין שני אנשים מבוגרים, שהיו מובסים - וקמו מחדש. האם אין בחשיפה זו כדי ללמד את הילד/דה שאינטמיות ואהבה הן בגדר אפשרות במצאיות שלנו ? עלמה