נמממ שאלון מגניב

Hezi The One

New member
נמממ שאלון מגניב

כמובן שהוא מועתק מעוד מליון פורומים מי הכי סטלן בפורום? מי מלכת הפורום? מי מלך הפורום? מי הכי חמוד בפורום? מי הכי חמודה בפורום? מי הכי פעיל בפורום? מי הכי יעילה בפורום? מי הכי תורם בפורום? מי הכי תורמת בפורום? מי הכי מצחיק בפורום? מי הכי מצחיקה בפורום?

Hezi The One

New member
נמ אממ אני רוצה קודם

מי הכי סטלן בפורום?-אממ נמש[?] מי מלכת הפורום?-אוי התלבטות התלבטות רגע מה נסכם על נמש ושטיצית? מי מלך הפורום?-אני מה... מי הכי חמוד בפורום?כמובן שאני מי הכי חמודה בפורום?גלי!!!
מי הכי פעיל בפורום?בן! וזה לא אומר שזה כזה טוב אם כל השטויות שהוא רושם מי הכי יעילה בפורום?אממ נמש לא? מי הכי תורם בפורום?אני כמובן לא? מי הכי תורמת בפורום?לוידע:( מי הכי מצחיק בפורום?בן...אבל רק בגלל הטיפשות שלו מי הכי מצחיקה בפורום?

Hezi The One

New member
למה ילד כאשר הטכנולוגיה של היום

מציבה לנו דבר נפלא כמו קונדומים

../images/Emo45.gif

תגידו זה שרשור על המפגש? אני יכולה לקרוא רק באנגלית הווינדוס הלך

חחחחחחח אהבתי!

מי הכי סטלן בפורום? מממממ לויודע... מי מלכת הפורום? קשה קשה..נמש או שטיץ זה לא מובן... מי מלך הפורום? אני חיחי! מי הכי חמוד בפורום? ברור שאני מי הכי חמודה בפורום? ממ לויודע..... מי הכי פעיל בפורום? אני כמובן מי הכי יעילה בפורום? נמש נמ נמ מי הכי תורם בפורום? אני! מי הכי תורמת בפורום? נמש/שטיץ u chose מי הכי מצחיק בפורום? חזי...סתם כי בא לי!

../images/Emo108.gifזה הכי מיותר שראיתי בימי חיי

מה השאלון הזה בא להראות? מי הכי מקובל ואהוב בפורום? למי יש יותר חברים או אני לא יודעת מה? אני מסרבת לענות על זה, זה שאלון לא הגיוני ולא נכון, לדעתי.. ואתם רעים
לא אמרתם לי שיש מפגש שייגעצ, איך היה?

יאאאאא שאיה!

חזרת לך האינטרנט! נכון למה שאלון כזה.....מממממ כזה ברור שכל התשובות זה אני חיחיחי סתם!

../images/Emo79.gif אוףף לא ראיתי אתכםם../images/Emo7.gif

הייתי עם שייגעצ הייד פארק והעיפו אותנו מהגג אז עברנו לדיזינגוף.. ולא ראיתי אתכם
אוף

למעלה