נמממ שאלון מגניב

../images/Emo79.gif יוו...אני מצטערת מותק../images/Emo7.gif

גמני ממש רציתי לראות אותך
אני מקווה שיצא לנו להיפגש בקרוב.. אני רוצה לבוא להופעה ברמת גןןןןן.. פאק!! אני מקווה שיהיה לי איך להגיע או מש'ו.. -זזתי לראות את אסף הראל אהובי..-

../images/Emo41.gif סתם כי משעמם לי נו.. ../images/Emo3.gif

מי הכי סטלן בפורום?
אני
[על אמת
] מי מלכת הפורום? שטיצה מי מלך הפורום? בן מי הכי חמוד בפורום? חזי מי הכי חמודה בפורום? מיכלו'ש מי הכי פעיל בפורום? אני ובן
מי הכי יעילה בפורום? שטיצה/אני מי הכי תורם בפורום? בן וחזי מי הכי תורמת בפורום? אני ושטיצ מי הכי מצחיק בפורום? בן עם השטויות שלו
וחזי עם הירידות עליו
מי הכי מצחיקה בפורום?

שטיצה

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo60.gif

מי הכי סטלן בפורום? לולי מי מלכת הפורום? אני מי מלך הפורום? לולי מי הכי חמוד בפורום? סיפי מי הכי חמודה בפורום? ענבלי מי הכי פעיל בפורום? בן מי הכי יעילה בפורום? לולי מי הכי תורם בפורום? בן מי הכי תורמת בפורום? לולי מי הכי מצחיק בפורום? סיפי מי הכי מצחיקה בפורום? לולי מי הכי נשמה בפורום? אני מי הכי 100ממת בפורום? ענבלי מי הכי ערסית בפורום? לולי מי הכי כבר יותר פרחה בפורום? לולי מי הכי דניאל שולטת [יה יה יה יה יה] בפורום? דניאל[?] וכל השאר ממש חמודים, נשמות של לולי:O וכינרת יפה~!!

../images/Emo32.gif נצל"ש

אני לא אהיה קיים בפורום עד יום שלישי בלילה כי אני יוצא לטיול.....חולה עליכם.....ואני רוצה לראות עמודים מתחלפים כשאני חוזר לא כמו שחזרתי מהטיול השנתי בקושי הועבר פה חצי עמוד! ח!לה על*כם!......

Hezi The One

New member
ידעתי שכל התפילות שלי לא יאכזבו

אותי! בן נוסעעעעעע יאיייי תודה לה'... סתם בן שיהיה כיף

למעלה