נמנמ...

נמנמ... ../images/Emo29.gif

"החליפות היו מהסוג שיתכן שנפתרו לפני מאתיים שנים בידי חייט שתיארו לפניו חליפה מודרנית, אבל מעולם לא ראה כזאת במו עיניו." (neverwhere - ניל גיימן) האם גיימן מושפע מפראצ'ט? כלומר, רק לי זה מזכיר את התיאור של כל דבר פחות או יותר בבית של מוות? הו, btw, אני אופיר, בלה בלה בלה. פראצ'ט, בלה בלה, מוות, בלה בלה בלה, סוזן. בלה בלה. נעים להכיר
. (חיח, אור, את מפורסמת
)

Nico Tine

New member
אכן כן !!

הצלחת להביא דוגמא לרעיון שמסתובב לי בראש הרבה מאוד זמן
וד"א ברוכה הבאה

The Mad Hatter

New member
:)

הם בהחלט מושפעים אחד מהשני.. כל wee free men הזכיר לי קצת את קורליין והסגנון של גיימן.. (ברעיון, לפחות). המ..לא משנה. את מוזמנת להישאר! :)

limilu

New member
הו!

בדיוק היום לקחתי אותו מהספריה! בדיוק הרגע קראתי את הקטע הזה! (ו' וק', הלא כן? מצטערת, הספקתי לשכוח איך קוראים להם) אה, ונזכרתי באיזה דיון שהיה פה פעם- לעולם לא עולם זה שניל גיימן כתב את הסדרה והספר בו זמנית ואז שכתב את הספר. או משו, זה מה שהבנתי מהתודות. "מה כתוב כאן?" "ממ... לא יודע."

הספר אחרי הסרט

אפילו מוסבר כך בפירוש בתחילת הספר. ברוכה הבאה, יש כל מיני טקסי קבלה ועניינים. אבל נראה שאת מכירה את אור, אז אפילו אם לא תעברי אותם נראה שתוכלי להישאר כאן...

limilu

New member
נו, כן.

אבל הוא גם כתב את התסריט, ש*נחשב* הספר, אז זה נחשב שהוא כתב את שניהם תוך כדי ואז הוא שכתב. יאפ.

מ א ג ר ט

New member
איזה צעיר הפורום?

מי יותר צעיר- אתה או לימור? ובלי קשר, מי גנב? לעולם לא הייתי צעירת הפורום... אבל הייתי כמעט הכי קטנה, וזה לא משו...

אני!

אני צעיר יותר מלימור, חוצמזה שדיברתי על כבשה מיללת לירח, היא גנבה לי את התואר, מרשעת!!!

צעירה? אנוכי? ../images/Emo12.gif ../images/Emo29.gif

הממ, לפי הכרטיסישי שלך אתה בן 13. ובכן, אלא אם כן זה לא נכון, אני מבוגרת ממך בשלוש שנים שלמות :X

אנשים!

אתם מפגרים או עושים את עצמכם, את הכי חדשה בפורום, משמע, גנבת לי את תואר הצעיר של הפורום, מה קשה להבין???

ויימס

New member
צעיר= חדש זה משהו של הצבא

מפתיע אותי שאנשים בגילו של הקוסם המיסתורי חושבים בצורה הזו.

למעלה