נמצאה כלבה

tamar brandy

New member
נמצאה כלבה

כלב קטנה,גורה פיצית, שחורה, נראית כמו לברדור גזעי. היא נמצאה באיזור של רחוב החלוצים. היא בערך בת חודש אני אשלח עוד מעט תמונה. מישהו יודע אולי על מישהו שרוצה גור? חברה שלי מצאה אותה משוטטת לבד. :-\ היא נראית במצב טוב האמת.

Dark faith

New member
תמר יש סיכוי שיש לה שבב?

במרפאה בגבעה יש קורא שבבים של שני הסוגים........מומלץ לבדוק את העניין. במידה ולא, יש ימי אימוץ קבועים ברמת אביב. יש אפשרות לעלות לרכבת ללרדת באוניברסיטה ומשם לקחת קו. במידה ואת מעוניינת תשלחי לי מסר אני אפנה אותך לתיאום.

tamar brandy

New member
אני לא חושבת..../images/Emo163.gif"בוב"

הלכתי לוטרינר אבל הוא בדיוק יצר מהמרפאה אז רק שאלתי אותו אם היא בסדר ובת כמה היא... הוא אמר שהיא בריאה לגמרי, בת חודשיים ומעורבת מגיל חודשיים אפשר להכניס להם שבב? אם כן אני אלך מחר שוב לוטרינר לבדוק יותר טוב... הנה תמונע שלה: היא כלבע מקסימה ואני חייבת למצוא לה בית כמה שיותר מהר למה ההורים לא ממש אוהבים ת'עניין הזה.. בקשר לימי אימוץ וזה- אני לא רוצה לשלוח אותה לבית שאני לא מכירה מי אלה, בימי אימוץ גדולים עלולים לקחת אותה שתהיה שעשוע לילדים=\

Dark faith

New member
להפך בימי אימוץ,

מוודאים לגבי המשפחה. ובדר"כ באות משפחות ממש טובות.

the vipersss

New member
שלום תמר

אני אשמח לעזור לך למצוא משפחה טובה כמו שאת אומרת ואני אפילו יכול להחזיק את הגורה אצלי עד שתמצא משפחה חדשה

זרקו אותה ../images/Emo10.gif

כמה התאמצנו לשמור עליה, ושתהיה בסדר
הבאנו אותה למישהי והיא זרקה אותה, כנראה באיזור רמת בית שמש... מי שמוצא כלבה קטנה, ממש קטנה, שחורה (ראיתם בתמונה) בבקשה שיודיע לי או לתמר. אני מצאתי ת'כלבה הזאת, ואני רוצה גם למצוא לה בית בגלל זה שיתפתי את תמר
תודה.

Dark faith

New member
מה הכוונה זרקו אותה?

אחרי יום? מותק יש חוק נגד זה, ואתן יכולות להגיש תלונה במשטרה.
כל דיווח שכזה חשוב מאוד למען המטרה. הרבה עשו להעביר את חוק נטישת בעלי החיים- ומומלץ ואפילו רצוי להשתמש בו!!! פשוט חוצפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תעשו חיפושים ברמה (הרמה אינה מקום טוב לכלב משוטט! מלא אנשים עוינים יש שם!) אתן בטוחות שהיא נזרקה?

לא, את לא מבינה

תמר הביאה אותה "לחברה" והחברה הזאת אמרה פתאום שהיא לא רוצה אותה ותמר אמר לה שתביא לה אותה וזה היה כבר איזה 12 בלילה... בקיצור "החברה" הזאת זרקה אותה.. למרות שתמר אמרה לה לא לעשות את זה
אוף.

Dark faith

New member
אני מקווה שלא שתקתם לה על זה...

ומאוד מקווה שהקטנה מצאה אנשים כמוכם טובים על צד הדרך- ומצאה בית חם

tamar brandy

New member
אני בטוחה...../images/Emo163.gif"בוב"

שמישו אימץ אותה...היא כלבה באמת מקסימה מה שמדאיג אותי זה מי לקח אותה=\ אם בכלל

MS6

New member
אנשים עוינים?

אני לא בדיוק מת עליהם גם אבל מה את חושבת שכבר יעשו איתה? יטגנו אותה? אין הבדל לדעתי בין כלבה שמשוטטת ברמה לבין כלבה שמשוטטת בבית שמש. בשתי המקרים מדובר במקרה עצוב.. אני לא חושב שהחרדים מתעללים בחיות יותר או פחות מדתיים לאומיים או חילונים.

Dark faith

New member
באזורים שם יש מלא ערבים...

ומלא ציבור חרדי. צר לי- אבל רק לפני שבוע שמענו על חבורה חרדית שערפה לגורי חתולים את ראשם.

Dark faith

New member
לא שיש לי בעיה עם ערבים כן...

התכוונתי. פועלים ערבים, צעירים...שלרוב המגזר הזה לא קיבל חינוך בקשר להתייחסות לבעלי חיים.

MS6

New member
ו?

חסרים סיפורי זוועה בקשר לחילונים או סתם דתיים שהורגים חיות? ההבדל בנוגע לחרדים ודתיים לעומת חילונים, הוא שיש איסור בתורה להתעלל בחיות. ככה שאני חושב שיש מצב שאפילו אצל החרדים יש פחות התעללויות.. שווה בדיקה.

Dark faith

New member
../images/Emo6.gif

אם הרבנים היו הולכים עפ"י חוקי התורה- הבשר שאתה אוכל היה מזמן מאבד את הכשרו! אגב, לוקחת בחזרה את הטענה על הערבים... לא ביטאתי את עצמי נכון. אני מכירה המון אנשים מהמגזר הה- שהם מאוד מאוד טובי לב, ואוהבי חיות. אבל כמו בכל חברה יש את הסוררים.

jonar

New member
טעות....

ששוחטים חיה לפי ההכשר שצריך...אז השחיטה שנעשית היא נועדה לצמצם כמה שיותר את הסבל של בעל החיים בגלל זה יש חוקים! לא כמו בהריגת דגים לצערי...

Dark faith

New member
וזה מה שהרבנים סיפרו לכם,

ידעת שמספר לא מבוטל של מדינות באירופה אוסרות באופן מוחלט את השחיטה היהודית בארצם בגלל הסבל הנורא שהחיות עוברות?

MS6

New member
איזה שטויות רותם.. באמת

חוקי הכשרות הם חוקים שעברו מאב לבן אלפי שנים. כל העדות שוחטות בדיוק אותו הדבר לפי אותם חוקים. החוקים ברורים מאוד, את אומרת דברים בכלל לא נכונים. הערבים באופן יחסי מתעללים יותר בחיות ויש בהם יותר פושעים. אני לא אומר את זה כי אני גזען או משהו כזה, זה פשוט נתון שכל אחד יכול לבדוק בלשכה המרכזית לסטטיסטיקה. לגבי החרדים והדתיים. יש איסור מפורש בתורה להתעלל בבעלי חיים לפי חוקים מסוימים. זאת אומרת, ילד חילוני הדבר היחידי שמרתיע אותו מסתם להתעלל באיזה חיה זה רחמים.. שלא תמיד יש לו. ילד דתי או חרדי לעומת זאת חושב על זה שאם הוא יתעלל בחיה הוא יעבור על עבירה. וכמו שאמרתי, להתעללות יש חוקים מסוימים. בשבילך מי ששוחט חיה הוא מתעלל, אבל זאת לא התעללות לפי ההלכה זו מצווה. הכוונה בהתעללות למשל- שחיטה לא כשרה (אסור להרוג נניח פרה ע"י.. יריה)

tamar brandy

New member
השאלה היא ../images/Emo163.gif"בוב"

איך מגדירים התעללות? אני חושבת שכל עוד נגרם סבל לחיה זו התעללות השחיטה הכשרה נעשית ללא משככי כאבים והגסיסה של החיה אורכת כמה דקות ארוכות של דימום, תאמין לי משה- אם מישו יחתוך לך את הצוואר ויתן לך לגסוס מדימום לא יהיה לך נעים בכלל=\

למעלה