נמצאה מפה בשמורת אלונה

רֶשֶף

New member
נמצאה מפה בשמורת אלונה

כמעט שכחתי. מצאנו מפת ס"ש (הכרמל - 4) במצב טוב, מקופלת על איזור שמורת חורשן/אלונה. המאבד הישר (אחד בבקשה, לא עשרה) מתבקש לפנות במסר בכדי שנוכל להפגיש אותו שוב עם המפה האבודה.

רֶשֶף

New member
אוקיי

אני אעביר לו במסר את הטלפון של טל, שאצלו נמצאת המפה. אז זה אתם שהתקבצתם היום, בסביבות השעה 8:30, לפני הירידה והבטתם בהשתאות בשלושה פסיכים שטיפסו דרככם מתנשפים? (נדמה לי שזיהיתי שם את שחר שטייף)

רֶשֶף

New member
איזה תיקנו ואיזה נעליים בלי קליטים

הוצאתי אותם מהאשפוז ואני לא מחזיר להם אותם עד שלא מגיע החלק החלופי. אמנם קבלתי פנסיון בחינם, אבל אם האופניים עומדים סתם ותופסים אבק, הם יכולים לעשות את זה באותה מידת הצלחה אצלי בבית.

shl17

New member
אל תתרגש מהסדק

אני סדקתי מאונט וויזיון עד שראיתי הסדק(אם כי הרגשתי משהו מוזר שלימים התגלה כסדק)רכבתי חודש ,בסוף בתחילת טיול במדבר ראיתי אותו ממש,המזלג האחורי הוא בעל 2 זרועות ואחת הייתה מנותקת. עם הסדק רכבתי את הטיול כמובן שאחכ רצתי להחליף ,כי כבר ראיתי שלשה שבועות אצל רוכלי האופניים הם זמן ארוך לעין שיעור

רֶשֶף

New member
אוקי, אז הנה הסדק

מסומן בחץ. אם תביט בצד המקביל (מסומן בעיגול) תוכל להבין כיצד כרסום יתר השאיר קרום דק בתור "קיר משותף" עם הקדח שבבסיס הזרוע. גם אם הסדק הזה יחליט לבקע את דופן הזרוע, עדיין נשאר בלוק האלומיניום המרכזי (מסומן ב-X) והדופן המקבילה וגם כך החלק הזה של המשולש לא נושא הרבה עומס, עיקר העומס הוא על הזרוע העליונה. לפי מיטב הבנתי וחוות דעת של כמה מבינים בהנדסת מכונות הסיכוי לכשל "מערכתי" במקרה הנדון אינו גבוה.

עצה בקשר לסדק.

כשיש סדק כזה בגוש מתכת, נהוג לקדוח שני חורים קטנים בקצותיו, כדי למנוע ממנו להתארך. יכול להיות שהפעולה תפגע במימוש האחריות, אבל אולי שווה לשקול את זה בכל זאת, במיוחד לאחר שנציג החברה כבר ראה את הסדק, ואישר את ההחלפה. תתייעץ במהנדס המכונות החביב עליך.

רֶשֶף

New member
בדיוק באתי לכתוב...

אז כנראה שיש אמת בבדיחה על היהודי שהציע ל-NASA לקדוח חורים קטנים לאורך הכנף של המעבורות שלהם, כי "אצלנו, היהודים, המצה אף פעם לא נשברת לאורך החורים".

תודה רבה בשמו של עקיבא ../images/Emo140.gif

אכן,שחר שטייף היה איתנו. אני רק לא זוכר משום מה את הסיטואציה שתיארת. אז אם ראית את שחר אכן ראית אותנו. היינו 31 רוכבים. בהמשך נשרו 7. השאר נשארו עד הסוף וסגרנו את הטיול אצל שאולי באור עקיבא. היה לנו יופי של טיול ואחלה חבר'ה.

hayerushalmim

New member
E-Z RIDERS

הצעה לשיפור סיסמת הקבוצה: כל ההנאה ללא זיעה !! (אפשר גם -- כל "ההנעה" ללא זיעה) ועכשיו גם... טיול יפה, כולל הפסקת תה!! june

viczan1

New member
EZriders - link to the photos

היי ,להל"ן ה LINK של התמונות של הטיול בחורשן ושמורת אלונה של קבוצת EZRIDERS תודה לעקיבא

RockhopperJudy

New member
רשף - על זה נאמר: כאילו דאאאא!

כאילו דא!, רשף, בטח שאתה ראית אותנו, למה מה, אני אמרתי : אה, זאתי יודית? האמת? חשדתי בך שקודם דיברתם עם עקיבא ושות', שהיו מקדימה, ואחר כך ראיתם אותי, את יורם, וחבורת המזדנבים בעלייה אז ידעתם...

ואני לעומת זאת...

...אחרי שבצירוף מקרים מדהים התבשל לי להיות במקום המתאים ובזמן המתאים למרות שבד"כ לא יוצא לי לרכב בשבת. ואחרי שבלילה מצאתי דרך להכניס את האופניים לתוך הגרוטאה, כדי שבבוקר (?) לא אבזבז זמן על הרכבת המנשא. ואחרי שמצאתי את המפה שלי, ארזתי תיק ליד הדלת, דיגרזתי ושיפצרתי... ... עברתי ליל שימורים אחרי הרעלת קיבה קטנה (לא שלי), והבנתי שמישהו שם למעלה כנראה שונא אותי במיוחד, וגם היום לא ארכב. וכל מה שנשאר לי זה לקרוא כאן איך כולם חוץ ממני חגגו.כנראה שמישהו למעלה החליט שאני, בשבת, אף פעם לא ארכב. אז איך היה ?

RockhopperJudy

New member
יואכים, באמת התפלאתי מה קרה

אבל לא רציתי להתקשר, חשבתי שאולי לא התעוררת בזמן אבל כבר היה מאוחר מידי להעיר אותך.. היתה רכיבה מדהימה! הגיעו 31 אנשים, עקיבא הוביל מבימינה מסביב להרר חורשן וגם קצת עליו, חזרה דרך עמיקם, ועצירה בפירים. יופי של מסלול, עצים, נופים, פטפוטים, ואפילו תה נענע ו.. דוגמית עוגה... איחולי החלמה ל"קיבה הקטנה".

רֶשֶף

New member
לא דיברתי עם אף אחד

חוץ ממך. לא זוכר שראיתי שם את עקיבא. את יורם אני לא מכיר, אבל אם הוא היה אחד מאלו ש"הזדנבו" איתך מאחור, אז הוא חייב לשנות מיידית את הסיסמא "לטייל בלי להזיע", כי מה שהזדנב מאחורייך נראה מזיע למדי
אולי הוא צריך פשוט להקים קבוצה של רוכבים שמטיילים בלי להזיע. אה, בעצם הוא כבר עשה את זה
ולשאלתך "איך זיהית אותי, לפי ה-Hopper?". אז תשובתי היא "לא! לפי ה-Judy".

למעלה