נמצאה מפה בשמורת אלונה

מדיה

New member
רשף!! תרשה לי להוריד לך כצת את אפך

המורם מידי כלפי מעלה. ישנם רוכבים שמזיעים וזו זכותם הם פחות טובים ברכיבה על אופניים אך ישימו אותך ואת שכמותך בכיס הקטן שלהם בדברים אחרים שהם עושים בחיי היום יום שלהם. אז אל תנסה לנפנף בכושר הרכיבה שלך כי אני אישית בז לך ולשכמותך אתה כאדם הוא אפס עבורי.

רֶשֶף

New member
מדיה יקר ../images/Emo4.gif

לא יודע מה מפריע לך האף שלי, אבל לחינם אתה מתפרץ לדלת פתוחה. אני לא מת על עליות, אני מטפס בקושי רב, סובל מקוצר נשימה, מזיע בטירוף ומגיע לדופק של 185 ואף יותר. בגלל זה החלפתי אופניים, קניתי מָדוֹפֵק ואני לא חוסך מהפורום המכובד "צ'יזבטים" על רכיבות עם הלשון בחוץ. איך מכל זה הגעת למסקנה, שאני מנסה לנפנף בכושר הרכיבה שלי, לא יודע. אם קראת הודעה בודדת שלי (שנכתבה, כמו רוב הודעותי, בהלצה וברוח טובה) ועל בסיסה הסקת שאני מתנשא והחלטת שאתה בז לי ולשכמותי ושאני אפס, לא נותר לי אלא להצטער. אבל זו זכותך להחליט את ההחלטות האישיות שלך. אני לא משלה את עצמי שכולם מחבבים אותי.

מדיה

New member
רשף יקר!!!

מה שהפריע לי שאתה כותב ליהודית בליגלוג ומגחך על אלו שהיו איתה מאחורה ומזיעים , ושצריך להקים קבוצה שלא מזיעה!!! זה מה שהפריע לי זכותו של אדם שלא יהיה לו כושר גופני אדיר כספורטאי וזכותו בהחלט להזיע , אך לך כאדם אסור לצחוק או ללגלג על כושרו הירוד. אני חשבתי לתומי שיש לך כושר ואתה מדווש על אופניים כפנתר טורף ביער, עוד לתומי חשבתי שאתה סופר ספורטאי ומלגלג על אלו מאחור. ומה היית מכנה אותם פדלאות ??? היית מצביע אליהם ופורץ בצחוק מלגלג שהם פארזיטים מזיעים!~!! אז בא ואלמד אותך דרך ארץ לא צוחקים או מלגלגים על אדם לעולם לא על גילו מראהו או אם הוא מזיע ומתאמץ בדיווש בעליות . אתה אפילו לא הבנת על מה הערה שלי היתה וזה לא תקין. בכל מיקרה אני חוזר בי כצת מהערה שלי אליך ומקווה שאראה אותך בשטח עם יותר כבוד עצמי וכבוד לאחרים. תודה על תשובתך.

רֶשֶף

New member
ידידי

המסר שניסיתי לבטא בהודעה שהרתיחה אותך היה הלצה. הלצות ועקיצות הדדיות ברוח טובה הן חלק מהפולקלור שהורגלנו לו. כאן בפורום וגם בשבילים, במהלך הרכיבה. אני בהחלט מודע לכך, שאנשים רגישים עשויים לפרש "הלצה" כ"ליגלוג". זה חלק מ"הסיכון המקצועי" של להיות ציניקן חסר תקנה. אגב, אמא שלי סיימה את משימתה להרביץ בי דרך ארץ, כשהגעתי לגיל 18. אם היא עשתה עבודה מחורבנת, אז שאלוהים יעזור לי ולה. אני בספק אם אתה תוכל לתרום משהו בנושא בשלב זה של חיי. בכל אופן, תודה גם לך.

shl17

New member
באמת רשף

תפסיק להיות כזה ציני תלמד ממני(אני מצטרף ללו הצדיקים כרגע אנחנו 34 רוצה להצטרף?) מה אתה לועג למזיעים בעליות?

רֶשֶף

New member
חייב לחמם את האווירה, הא שלמה? ../images/Emo123.gif

ואיך זה, שלוחם שבילים שכמוך לא הגיע לעשות את מצפה משואה? אם לא הוספת את "קיר המוות" לאוסף הקרקפות שלך, אתה לא נחשב צ'יף אמיתי. אני, למשל, סיימתי אותו (אחרי שלושה נסיונות עקרים) בזחילה אינדיאנית.

shl17

New member
אני מחמם?

וכמו שאמר אחד חכם: למה לריב אם אפשר ללכת מכות בקשר למשואה והסביבה רכבנו שם לא פעם .אם יצא לך להכיר אותי טוב יותר תבין שארגונים שונים הם לא בשבילי ,אוהב קבוצות קטנות, הכי הרבה שרכבתי היו 8 רוכבים ולמרות שהרמה הכללית היתה דומה עדין זה היה די מבאס. קיר המוות זה הירידה מהשביל הלבן לכחול?

S h u g i

New member
הלו ... קחו פה פעמיים לאסי לקירור

האווירה .. רשף לך זה יכול לעזור גם בהורדת הדופק מתחת ל 200 טוב שלא התחיל פה וויכוח בנוסח הגשש של מי היה צריך להגיד שלום קודם , זה שעולה או זה שיורד ?
שבוע רגוע לכולם .

רשף ומדיה

לשם ההבהרה הראשונית: הייתי מאסף. כמאסף היה לי נוח גם לשמוע מוסיקה מהרדיו המתתקן על אופני מבלי להטריד קבוצה שלימה.
בנוסף,אני מאד אוהב לרכב לאט להסתלבט עם האופניים בשטח. ככה אני נהנה,להסתכל לצדדים לי לא בוער כלום,גם לא לקבוצה שלנו. עכשיו ברור מדוע הייתי מאחור? אני מניח שכן. מעבר לזאת, תמיד ולעולם יהיו טובים ממני. היומרות להיות כריש שטח הם ממני והלאה. שנית, בכלל לא בושה להיות מאחור. 30 איש רוכבים זו שיירה מה לעשות? יש לה ראש ויש לה זנב. הלאה, בעוד חודש וחצי אהיה בן 50 והכושר שלי למי שדואג,נמצא בעקומה תלולה מעלה. עליות לא מטרידות אותי בכלל ונפח רכיבה של 60 ק"מ לא מזיז לי. בעברי הצעיר הייתי שחקן כדורגל בהפועל ר"ג נוער כך שכושר הוא חלק ממני באופן טבעי.כל העניין כאן נמצא הרחק מהמציאות והוא בבחינת סערה בכוס מים. מעבר לכך שהבחנתי ולא בפעם הראשונה נימה של ציניות עקבית מצידו של רשף. אני מקווה שזו אינה מחלה כרונית. ןלמה כתבתי? כי נראה כאן סחף לכיוון לא ראוי ומכיוון שאיני זקוק למחסה או ליצוג הגבתי. מעבר לזה? תמיד אפשר לצחוק ממני. גם אני יודע להתבדח על חשבוני...
כך או אחרת,יש לנו אחלה קבוצה,אנשים נהדרים אני מאד מאד מאד נהנה בחברתם ומחברתם,והמומנטום ימשך. כל שבת טיול. שיהיה לכולם שבוע נפלא פרשתי לענייני עבודה יורם

RockhopperJudy

New member
לכולנו כוונות טובות, לא?

ומה טעם החיים ללא ציחקוק פה ושם? עקיצה חביבה, קינטור ולצון? לכל מי שאינו ב"עניינים" שביני ובין רשף, אז הנה ההבהרה: מזה מספר שבועות מתנהל בינינו "דו קרב" מילולי חביב, שחלקו מתנהל כאן בפורום וחלקו במיילים ומסרים. זה ענין משעשע מאוד. אתמול ברכיבה בהר חורשן, בעודי "משקיעה" כל טיפת יזע בעליה, אני קולטת שממולי נעה שלישיית רוכבים במורד. בשארית כוחותי אני מבהירה להם את מצבי, והם כמו ג'נטלמנים אמיתיים יורדים מהאופניים ומפנים את הדרך, ממש כמו נהגים אדיבים. נדהמתי. בעצם אני זו ש"לקחה" מהם את ההנאה. הם ויתרו. אולי נבהלו, אולי חשבו: "נו טוב, גיל קודם ל"פוזה"!..." ובעוד אני משגרת מילות תודה והתנצלות, אחד מהם אומר: "ג'ודי, GO ג'ודי"!.. על זה כבר לא יכולתי להתגבר, עצרתי (נו טוב, רק נכנעתי להר) וביקשתי ממנו משהו: סיסמא, הזדהות, תן רמז... בבישנות (האופיינית לו???) אמר הבחור: אה, אני רשף.... נדהמתי! לפני כמה ימים, בפורום זה, כינתה אותו חברתי במונחים: "הר", "אגדה", ואני ככה מוצאת אותו באמצע העלייה? היתכן? ואולי זה מתחזה??? ומיד בא לי הפתרון: "מה שלום הג'מוס? תראה , תראה.!" אכן רשף, אכן ג'מוס בהחלמה, איזו פגישה נרגשת!!! אז נכון, היו שם כמוני, מיוזעים אדומי לחיים, שהתנשפו בעליה. חלקם אחרי שעשו את הדרך הלוך ושוב, חלקם משום שככה זה אצלם, וחלקם משום שהם משלמים עכשיו בזיעת רכיבתם על שנים של פעילות גופנית שהתמקדה בגריסת סטייקים/גלידות שוקולד ובמבה. וכולנו נהנים להזיע בעלייה, ולדעת שאחריה באה ירידה, ותה צמחים בצלו של העץ, והנאה מחבורת רוכבים מקסימה, ומישהו שיודע להכין מסלול טוב, חדש, וחיוכים וצחוקים ופירגונים! אז מה אם הזענו בעלייה? אתם יודעים מה? מ-ז-ל שהצלחנו להזיע בעלייה!!! ואני מאחלת לכוווולם שימשיכו להשתרך בעלייה, ולהזיע כמה שיותר! יהודית

akivab

New member
לא שמת לב

בעלייה בסיבוב באלונה, עמדתי על סלע ממול וצילמתי

steiff

New member
זיהוי מדוייק אבל... בראבו

כן, גם אני הייתי בין המזיעים שם בקצה העלייה. (יורם, אולי תוסיף הערה משפטית בחתימה שלך בסגנון "Not withstanding the foregoing" ש"לטייל בלי להזיע" לא כולל עליות ולא כולל את יוני-ספטמבר...). ולמה "בראבו" ולא "אלפא"? כי אם כבר זיהית את המטרה - לפחות תגיד שלום. איפה הלויאליות של הרוכבים, איפה??? הערה ל"מדיה": במבט החטוף שהעפתי לעברו של רשף כשדיווש שם בעליה הזו נדמה לי שראיתי גם אצלו כמה אגלי זיעה. לפי הבוץ בירידה - כנראה שאת חלק הארי הוא שפך עוד קודם.

רֶשֶף

New member
"כמה אגלי זיעה"?

על מה אתם מדברים? שפכתי שם לָאגֵר כמו גדול. וזה אחד המקרים הבודדים שיצא לי להוביל בעליה. ולא אמרתי "שלום" כי ה"שלום" הזה היה הופך את הפעילות לאנ-אירובית. גם ככה הריאה שלי נגררה מאחורי על הסלעים. רק כשהגעתי ליהודית בתחילת הירידה חזרה לי הנשימה והדופק התייצב על 200 ויכולתי למלמל "!Oh my God" (שנשמע ליהודית כמו "Go Judy"). ועקיבא, אם צילמת אותי... יאללה, שלוף! שיראו כולם איך ניראה "מאבד ריאות" טיפוסי. ושלא יקראו לי בכינויי גנאי כמו "הר" ו"אגדה" וכאלו שטויות.

shl17

New member
תגידו איפה מצאתם כאלה עליות

בהר חורשן ואני עוד מחשיב את עצמי מכיר את השטח ממש טוב

viczan1

New member
וואלה! עקיבא היגענו גם בלי מפה!

מגיע לעקיבא כל הכבוד ,הבחור הוביל אותנו כל המסלול(כמעט) בלי מפה שאיבד בדרך עד המכוניות שהמתינו לנו בתחנת הרכבת בבינימינה ועד למסעדה של שאולי, ללא סטייה (כמעט) מהמסלול המתוכנן. אני שמח שהאבידה נמצאה ותודה לרשף.

למעלה