נמצא מאובן של עקרב ברוחב של מכונית סמארט!

SilentMike

New member
אז ככה.

בד"כ יש סוג של התאמה לעקרבים ארסיים מאוד יש צבתות קטנות כי הארס שלהם הוא הנשק העיקרי שלהם ולכן הם לא צריכים צבתות גדולות במיוחד. עקרבים עם ארס עלוב לעומת זאת בונים על הכוח של הצבתות שלהם ולכן...

C H 4

New member
לא רק עניין גודל הצבתות

פשוט אם יצור בגודל מכונית יצטרך למעוך אותי, לדרוך עלי או להכיש אותי נראה לי שהדבר היחיד עם פוטנציאל לא להיות לתאלי הוא הכשה. אולי אני טועה כי בטח היצורים האלו היו איטיים נורא והיה אפשר לברוח מהם בקלות. אם זה כמו נחשים, המינים העתיקים יותר הם ארסיים פחות. אני מניחה שזה נובע מכך שצריך פרק זמן כלשהו כדי לפתח חסינות של הגוף, אגירה יעילה של הארס ומנגנון הכשה יעיל (זה הכשה עם עקרבים? נשמע לי כמו טעות).

Snir2121

New member
לא הכשה, עקיצה.

(כי זה עוקץ
)

C H 4

New member
../images/Emo10.gif איך זה הגיוני?

חשבתי שעם הטרכיאות והקוטיקולה הכבדה והענקית זה לא יתכן פיזית שפרוקי רגליים יגיעו למימדים כאלו.. היתכן שיוצרי קינג קונג הם לא עד כדי כך מפגרים? אוף
(אנקדוטה? אחרי שראיתי את קינג קונג **נראה לי שככה קוראים לזה, הסרט האידיוטי עם הגורילה הענקית בביצוע החדש והגרוע מאוד שראיתי מחוסר ברירה בלבד** התעצבנתי נורא כי זה לא הגיוני חרקי ענק. התאהבתי במרגרט אטווד באופן סופי, אחרי שבאחד הספרים שלה האבא האנטמולוג של הדמות שלה טען בדיוק את אותו הדבר לגבי איזה סרט אידיוטי אחר.)

אתם בטוחים שהם נכחדו?

יש עדויות שלפחות עד שנות החמישים הם עדיין הסתובבו פה... http://www.youtube.com/watch?v=agz_b6nYpv0

למעלה