נמרוד הראל- הראיון

eman70

New member
כרגיל בסירטונים באינטרנט, כדאי לתת

לזה לעלות קודם, לפחות חלקית (אפשר לעקוב אחרי הפס שמראה מה כבר עלה), ובינתיים לשים על PAUSE, ורק אחרי כמה זמן (בערך כשחצי עלה) להתחיל לראות. אה? איזה קסם? (-;

שוש53

New member
הברווז.....

|קודם כל מה מצב? עכשיו,מה יש לך עם ברוווזים? נירא לי אתה דומה מאוד מאוד מאוד לברווז.....! תעזוב ת'ברווז יא'דיסלקט....! ממנו....אנחנו...

misipipi

New member
אני לא מסמפט אותם

אצלי הכול טוב, מה איתך? נראה לי את דומה מאוד מאוד לבמבה!!

האמת קוראים לי גל מדליה ;]

אני מאוד מאוד אוהבת את כל התוכניות שלך והמסרים שאתה נותן בהם...ורגשות עלו בי פיתאום...אני זוכרת בעונה הקודמת אתה היית בקטע עם כמה ילדים קטנים ודוב אחד...ואתה גילית מתוך הדובי את הסודות שהם טמנו בתוכו...וזה האלה בי המון המון רגשות...;] אני מאוד מקווה שתמשיך עם התוכניות המעניינות והמרתקות שלך! הצופה האוהבת שלך גל מדליה ;] 052-8215469

ll191

New member
אורי גלר החייזר ../images/Emo6.gif

אהבתי את הראיון
נמרוד יצא תותח, ענה על הרבה שאלות, אפילו על השאלה שלי (אני אתייחס בהמשך) וגם הסביר קצת על מירורינג למרות ששמעתי הרבה ביקורות על זה (שזה לא באמת עובד) אבל אם נמרוד אומר... לגבי הFTH, ברור לי שנמרוד לא רוצה לגלות מה זה אפילו, אבל אם הוא קורא את ההודעה הזאת, אז בבקשה בעוד מספר שנים כשתיגמר כבר התוכנית, תכתוב איזה ספר שמסביר על הנושא
לגבי התשובה של נמרוד לשאלה שלי, אז נמרוד המליץ לי להתחיל עם קסמי קלפים וקלוז-אפ, רק נמרוד לא יודע שאני מתעסק בנושא ולומד אותו כבר כמה זמן ואני מבין כמה הנושא תובעני ואיזה עולם ענק זה העולם של קסמי קלפים. אני בעיקר נהנה מהקטעים שבהם אני משאיר אנשים עם פיות פעורים אחרי איזה קסם מוצלח
לגבי הספרים, קראתי את 13 השלבים של קורינדה, שהוא ספר לא קטן אבל רובו גימיקים וזריזות ידיים לכן לא כ"כ אהבתי אותו. על שאר הספרים שהוא דיבר לא שמעתי, אבל אני אברר עליהם. בכל מקרה, תודה על ההתייחסות ועל הראיון שהיה נחמד מאוד.

Seventh Element

New member
חחח איזה חמוד הוא(אני נישמע גיי)

ראיתי עכשיו את הראיון וממש צחקתי בסוף כשהוא עשה קסם קלפים, כי אני בעצמי מתעסק עם הקטע הזה ובדיוק אתמול למדתי איך עושים את הקסם שהוא עשה... וזה כזה ריגש אותי כי הוא ממש הזכיר לי את עצמי בימים אלו, נמרוד הראל התותח ממש פעל כמוני... חחח וגם שמחתי לשמוע שהוא התחיל מקסמי קלפים, כי אני בדיוק לפני כחודש נכנסתי לקטע הזה, ונכנסתי לזה ממש חזק, וכבר חודש קלפים לא יוריד לי מהידיים! כל היום אני רק מתעסק איתם ולומד דברים חדשים. הקיצר, לפי הראיון נמרוד ניראה אחלה בן אדם, והכי חשוב כמו שאמרתי, בסוף הראיון הוא ממש הזכיר לי את עצמי והתרגשתי מאוד.

eman70

New member
מאוד נהנתי מהראיון! חבל רק שבתוכנית

עצמה, לפעמים הוא נותן לקהל לחשוב שכן כאילו יש משהו "על טבעי". לפי דעתי התוכניות היו יותר יפות ומרשימות, אם הוא היה דבק בהן בקו של הספקנות כמו בראיון, וכמו שגם היה בחלק מהתוכניות עצמן (אבל לצערי לא בכולן)

למעלה