נמרוד הראל- הראיון

misipipi

New member
"לפעמים" אאחחח התמימות

נו.. כל אחד מאמין למה שהוא רוצה להאמין. חבל שלפעמים אנשים אוהבים לדמיין, חבל גם שביורש לפעמים הוא נותן לקהל לחשוב שכן כאילו יש משהו "על טבעי".

ראיון ענק חבל על הזמן..... ../images/Emo58.gif

קודם כל התוכנית האחרונה פשוט מדהימה, אחת התוכניות הטובות ביותר מכל העונה, לא הבנתי רק למה היא הסתיימה 5 דקות לפני הזמן ב 22:25 במקום ה 22:30, ....5 דקות זה המון זמן בתוכנית כל כך קצרה, ציפיתי לעוד כמה קטעים. הראיון עצמו, היה פשוט ענק ומרתק, נמרוד באמת כל הכבוד (אני יודע שאתה קורא כאן אין ספק בכלל, בעיקר לאחר הראיון הזה). מישהו הבין למה הוא אמר שצ'יקו ודיקו עושים לו בחילה? אני זוכר שלפני 15 שנה ראיתי אותם בטלויזיה, איפה הם היום? למה הוא סולד מהם? הצחיק אותי גם כשהוא כינה את אורי גלר חייזר
(אלא אם לא שמעתי טוב) בקשר לתוכנית האחרונה, יכול מאד להיות שכל הקטעים שהוצגו מבוססים על מסרים תת הכרתיים בדומה לתוכנית הקודמת עם הרקדנית, יכול להיות שהיה במקום רשמקול שהשמיע הוראות בתדר נמוך, הוראות כגון: 1. עכשיו תדבק לך היד לשולחן. 2. ברגע שתשים את היד בתוך המשולש לא תוכל לדבר. 3. ברגע שתיכנס למשולש שמצוייר על המדרכה תקפא במקום ולא תוכל לצאת מתוכו. 4. ברגע שתיכנסי לתוך המשולש לא תוכלי לזוז, כשזה יקרה יתחילו להציף את ראשך אירועים כואבים מהעבר....... טוב כמו שנמרוד הראל אמר בראיון יכול מאד להיות שאני סתם מקשקש, מצד שני יכול להיות שזה הכיוון, מצד שלישי אם זה הכיוון לא בטוח שנמרוד הראל יאהב את זה, מצד רביעי זה טריק שנמרוד בעצמו גילה לצופים בתוכנית הקודמת עם הרקדנית, אז........ שלא יעבדו עליכם. אין מה לדבר ראיון פשוט מעולה, נמרוד אתה בחור פשוט מרשים, אמרת שבתקופת התיכון היית חנון, קשה מאד להאמין

Hatotah1

New member
צ'יקו ודיקו

הבנתי שהיום יש להם חנות לקסמים ברחוב אלנבי בת"א. בכל מקרה, יש הרבה ביקורת עליהם בגלל זה שהם גילו כמה קסמים אבל עיקר השנאה אליהם היא כי הם הסתבכו הרבה פעמים בכל מיני עניינים מגעילים. למשל סחיטת צעירים וגניבת אלפי שקלים תמורת בוקים שלא נעשו ומלבד זה גם הטרדות.

eman70

New member
רק תזכור שזה שהוא אמר בתוכנית

שהוא עשה משהו בצורה מסויימת, לא מבטיח שזה נכון. בניגוד לראיון, ששם הוא מדבר בכנות, בתוכנית חלק מהדברים שהוא אומר זה חלק מהשואו. בדיוק כמו שדי ברור לנו, בניגוד למה שהוא הציג בתוכנית, שאין באמת שום דבר מיסטי במשולשים. זה חלק מההצגה. (וכמו שכתבתי, לפעמים הוא קצת מגזים עם זה לטעמי). אז בכלל לא ברור שאכן מסרים שהוא כביכול שתל במוזיקה הם מה שגרמו לרקדנית לבחור את ה 6 יהלום. בלי ספק היא לקחה בעצמה קלף והתישבה עליו. ראו את זה בברור. אבל האם זה היה בגלל מה שהוא כביכול שתל במוזיקה? האם באמת היא התיישבה על ה-6 יהלום, או שהוא איכשהו הוחלף אחרי זה? אני לא יודע. אולי כן, אולי לא. צריך להתייחס לדברים האלה בספקנות בריאה. ולכן גם אי אפשר ללמוד ממה שהוא עשה במקרה ההוא, למה שהוא עשה במקרה הזה, שהוא הרבה יותר מסובך, כי זה בתנאים לא מבוקרים - הרי למשל הוא לא היה יכול לשתול משהו במוזיקה, כי לא היתה שם מוזיקה. ובכלל, אני רוצה להזכיר לך איך הוא נהנה לשחק בנו כשהוא כביכול מגלה משהו. היתה תוכנית בעונה הקודמת שבה הוא כביכול חושף איך הוא עשה משהו, רק בשביל לגלות אחרי זה, ובגדול, שזו לא היתה באמת הדרך בה הוא השתמש.

קוב001

New member
מי המראיין?!היה גרוע ברמות שאנלא מכ

חננות כאלה הולכים ללמוד מדעי הקלמנטינות באונברסיטת פוקנדנה בפלורידה ולא מראיינים.. אז או שתשתפר או שתחפש מקצוע אחר אחי.. אתה חמוד,אתה סבבה אבל זה לא המקצוע שלך

מה אתה רוצה? הוא היה 10 !!

דרך אגב שואל פעם נוספת, מי המראיין? אפשר קצת פרטים עליו? דווקא בניגוד למראיינים אחרים הוא פשוט זרם, השיחה איתו זרמה, הכל היה על הכייף כייפאק מה בדיוק אתה רוצה מחייו?

קוב001

New member
נכון,רק שזה היה 10 מינוס

בחור חמוד לא הופך למראיין טוב.. הוא גם היה חננה בטירוף,פחדתי שהוא עוד יתקמט מדבר על המקצועיות לא על האישיות..

shiridag

New member
ראיון מדהים!

נהניתי נורא לראות את הראיון, בייחוד אחרי הפרק המעולה ששודר. לדעתי, זה הפרק הכי טוב בכל הזמנים... (ואני צופה קבועה מהיום הראשון שהתחילו התוכניות בערוץ 10 (מחשבות אסורות, מחשבות נסתרות וכו'...) תודה רבה :)

BOSS77

New member
נמרוד יצא גבר!

נמרוד ענה לי על 4 שאלות! בכלל היה ראיון מצויין, כן ירבו. רק התאכזבתי ממנו מדבר אחד - הוא אמר שלהגיד שאין דבר כזה טלקינזיס יהיה חובבני מצדו... אבל חוץ מזה היה אחלה!

DJM2

New member
תגיד אתה רציני?

טלקינזיס זה להזיז דברים בכוח המחשבה. את הכיפוף כפיות עושים בכוח הזריזות ידיים וטריקים שקונים בחנויות קסמים. נמרוד התכוון שזה חובבני להגיד שזה לא קיים בכלל כי זה לא טוב להיות סקפטי ב-100% על הכל. תמיד חשוב לשמור על אחוז קטן של סיכוי, אפילו אם כנראה זה אף פעם לא יקרה. כמו שהוא אמר, ברגע שהוא יראה הוכחה אז הוא יאמין.

misipipi

New member
הבנתי זה לא אמיתי.. וכיסוי עניים

או החצים אמיתי? היועץ אמיר לוסטינג שרשום באגודת הקוסמים גם אמיתי? יש מבין..?

DJM2

New member
ברור שזה הכל לא אמיתי

לא הבנתי מה אתה מנסה להגיד. אתה באמת מאמין לחלק מהדברים שאתה רואה שם? זה הכל קסמים, לא מעבר לזה.

misipipi

New member
אין לי בעייה

רק שיגידו שזאת תוכנית קסמים ערוכה. תקרא בפורום או שגם עלייך השפיעו המשולשים ... "אתה באמת מאמין לחלק מהדברים שאתה רואה שם? " לא ולא רק לחלק ואתה באמת מאמין לחלק מהדברים שם? אם כן איזה חלק ואיך בחרת זאת? הסבר נמק ופרט

DJM2

New member
הוא קוסם, אז זאת תוכנית קוסמים

ואני לא מאמין לשום חלק בתוכנית, רק רציתי לראות אם אתה מאמין.

למעלה