טוב אז, אם כבר התחלנו עם תגובות מפורטות
טוב אז, אם כבר התחלנו עם תגובות מפורטות. אני חייב לציין קודם כל שבמך יומיים נסעתי עם הדיסק הזה באוטו והקשבתי לו טוב טוב. וכן אני מאוד אהבתי את ההגשה, את ההפקה, אחלה ביטים אחלה סאונד. אני עדיין חושב שבשיר עם אלינה הביט הוא יותר מדיי הרדקור, אבל זורם לגמרי. אז ככה בקשר לשיר הזה מסכים עם TIK TAK. היה שווה לחשוב פעמיים. אבל זה פחות ריגש אותי. מה שכן הקשבתי שוב ושוב לשירים וההרגשה שקיבלתי שכל מי שלא היה בקרבי, לוחם, בין אם היה ג'ובניק, תומח לחימה או לא שירת בכלל, לא מגיע לו לחיות פה והוא זבל. בוא אני אנסה להסביר את עצמי: כולנו היינו בני 16 - 17 והיינו מורעלים, רצינו להתגייס ולשרת בקרבי. שאלת את עצמך איי פעם למה לא שירתו בצבא אלה שלא שירתו, ומאיזה סיבות אנשים לא מתגייסים לקרבי? אני לא שירתתי בצבא ולא אין לי פרופיל 21. אני תמיד אומר לאמסיז מתחילים על תכתבו על משהו שאתם לא באמת מבינים בו, אתה לא אמסי מתחיל לא חושב שצריך להגיד לך את זה. חוץ מזה, הרגשתי גם קצת כאילו אתה רוצה להציג שאף אחד לא עבר את מה שאתה עברת, אחי גם לי יש חברים שנפלו בקרב, גם לי יש חברים שהיו באופרת יצוקה, מ"קים מכל מקום שגדלתי איתם. וראיתי אנשים נכנסים לעזה ואחרי שלושה חודשים יוצאים אבל כבר לא חוזרים להיותת אותם אנשים אף פעם. צבא הוא נושא מאוד מורכב לדעתי, כל אחד מקבל את זה אחרת, ואי אפשר להתייחס בכזה זלזול באנשים שלא שירתו בצבא, לא משנה מה הייתה הסיבה שלהם לכך. בנוסף לכול, השיר "אם הייתי יכול לשנות משהו גדול... הייתי מבקש לשנות את הכל" המבקש מיותר לדעתי. כולם מדברים, מבקשים, מקווים, מצפים שמישהו יעשה, אתה תקום ותעשה. אם לא אני אז מי? בפעם הבא לדעתי תתיחס הרבה יותר, למה שאתה באמת אומר, ולא למה שאתה רוצה להגיד, כי המסרים פה הם מאוד יפים ואהבתי אותם מאוד, אבל יש שורות.... שהייתי מוריד. נותן לך המון כבוד על השקעה, ועדייין ממליץ לכולם לשמוע!