עונה ../images/Emo13.gif
שמך: יונתן גיל: 13.9
מיקום: מכבים עיסוק: המממ... תלמיד? תכונות טובות: לא דע ת'אמת |חבול תכונות רעות: ציני מדי
מקצוע אהוב: מדעים P: מאכל אהוב: שניצל חיה אהובה: הכלבה שלי בונייי סלנג אהוב: אין
מילה אהובה: אינדידנס! זמר אהוב: אמינם זמרת אהובה: ג'וס סטון ראררר להקה אהובה: סימפל, גרין דיי, ילו קארד וקצת סאם בלינק שחקנית אהובה: אין.. אני לא רואה מספיק סרטים כדי שתהיה לי אחת שחקן אהוב: כנ"ל כיתה\עבודה: סיימתי ח' בדיחה שגרמה לך לצחוק: זה ארוך..לא נרוא שניצל משקה עץ תפוזים. באה אליו בננה שואלת אותו "שניצל, אתה משקה תפוזים?, אז השניצל אומר לה "לא! אני שניצל!". אחרי כמה זמן בא תפוח ושואל את השניצל "שניצל, אתה משקה תפוזים?", אז הוא אמר "לא! אני שניצל!!". אז בא כלב ושואל את השניצל "שניצל, אתה משקה תפוזים?" אז השניצל אמר "וואו! כלב מדבר!" חחחחחחח אני וההומור המוזר שלי איך אתה מרגיש: עיף אך מרוצה
הבנאדם הכי יפה שראית: ג'וס סטון. עם כמה שהיא לא פוטוגנית, היא ממש יפה חג מעודף: החופש הגדול
יס או הוט: הוט ספורט מועדף: כדורסל, אם כבר ספורט ערוץ מועדף: MTV (כאילו שזו שאלה בכלל) אתה חושב שאתה יפה? בדיוק ההפך אתה חושב שאתה צבוע? בכלל לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? גם לא אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא אתה חושב שאתה עקשן? יש קטעים... אבל רוב הזמן לא אתה אוהב את עצמך? מ1 עד 10... 3 בזבזן או חסכן? עקרונית חסכן איפה היית רוצה לגור בארץ? לא הייתי רוצה לגור בארץ בחו''ל? לונדוןןןןןןן
איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? הוי! האופנוברים ממאדים! איזה דמות מצויירת אתה? לא דע חחח למה? המממ
יש לך פלאפון? מודה באשמה. קו פתוח? הא? של איזה חברה? סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? לשיר ונופר, והן אליי נראלי איזה צילצול יש לך? אמריקן אידיוט הקול הכי יפה ששמעת? כריסטינה וג'וס (אני מרגיש אובססיבי) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ליז מקלרנון (לא שמישהו מכיר אותה חח) ושומר מסך? נחשו מה? ג'וס! אתה יודע..שפו הדוב לא באמת קיים..? ת'אמת שחשדתי בזה מזמן, אבל לא רציתי להגיד לכם את זה ככה... לא רציתי להביא את זה בבום כזה אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברך אותה על זכיתה? משהו כמו "מזל טוב! אני ממש אוהב ת'קול שלך ואת ממש חמודה! קבלי ח"ח
" אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? תלוי איזו שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? יאפ יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? המממ איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? פירסינג.. בגבה או סייד ליפ.. אבל אני פחדן מדי חחח אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? דבר ראשון - ניתוח פלסטי
חחח סתם.. הממ טס ללונדון אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? והייתי יודע שזו את? אומר היי
ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? הייתי בורח לרחוב אחר ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? הייתי סותם ת'אוזניים ות'עיניים ובורח לרחוב אחר אתה מאמין באלוהים? לא בגורל? לא בחייזרים? לא באהבה ממבט ראשון? כה באיזה פורומים אתה כותב: זה ובעוד כמה באנגלית (סימפל, ג'וס ואטומיק קיטן - אל תשאלו) יש לך חברים בפורומים? שאני מכיר אישית לא.. אבל חברים כאילו שאני מדבר איתם הרבה זמן ומכיר אותם יש נראלי
מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? חחחחח ארוחת צהריים (שניצל ופסטה) מה הדבר האחרון שעשית היום? עניתי על השאלון המוזאאר הזה מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? סבא רבא שלי
מי האדם האחרון שבכית בגללו? הרבה אנשים בבת אחת מי האדם האחרון שדיברת איתו? אחותי הקטנה, כשהיא זרקה עליי גרב כי היא רוצה ת'מחשב
מה עשית לפני שענית על הסקר? אכלתי ארוחת צהריים אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? לא כי אני לא במחשב שלי עם המוזיקה
מה אתה לובש? מכנסיים וחולצה
מה הסרט האחרון שראית? הנשכחים מה התוכנית האחרונה שראית? ארתור (אשמתי שזה מה שפתוח בטלוויזיה?
) איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? שיר שאני לא יודע ת'שם שלו, מי שר אותו או ת'מילים שלו, אבל נדבקתי למוזיקה שלו ואני חייב לדעת איזה שיר זה! מה השיר האחרון ששמעת? אושן אבניו של ילו קארד מה החלום שלך? אין ת'אמת