נמ שאלון

double O S

New member
מזה אסור להגיד../images/Emo3.gif../images/Emo96.gif

הדיקטטורה פה לא מגבילה בעניינים כאלה
ואוונסנס כותבים ככה;[

Edgar Davids

New member
זה לועזי אז אפשר איך שרוצים..

ואצלי זה דמוקרטיה לא יודע מה אצלך.. זכות השתיקה..

double O S

New member
אין כותרת../images/Emo96.gif

שמך: שמוליק גיל: 16, 5 חדשים ויום מיקום: בית כזה נחמד עיסוק: ניהול במשרה מלאה
תכונות טובות: יש תכונות רעות: יש מקצוע אהוב: בלע, כבר אין מאכל אהוב: פיצה ספגטי וכאלה;[ חיה אהובה: בננה סלנג אהוב: yo madafucka wasap[
] מילה אהובה: מה זמר אהוב: אין ספציפי זמרת אהובה: אין ספציפי להקה אהובה: אין ספציפי [נו מה, זה גם סימפל וגם לינקין ועוד כלמיני מה;[ ] שחקנית אהובה: אין ספציפי שחקן אהוב: אין ספציפי כיתה\עבודה: י' בדיחה שגרמה לך לצחוק: הכמות שגיל מתפקע מהבדיחה המטומטמת שהוא כתב בשאלון שלו איך אתה מרגיש: אחלה הבנאדם הכי יפה שראית: *הולך למראה* אני!!!!!1111^^ [סתם
] חג מעודף: כזה עם חופש ארוך יס או הוט: יס ספורט מועדף: כדורגל וכדורסל
ערוץ מועדף: כלמיני;[ אתה חושב שאתה יפה? לוידע;[ אתה חושב שאתה צבוע? לא
אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? לוידע אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לוידע
אתה חושב שאתה עקשן? קצת אתה אוהב את עצמך? לפעמים בזבזן או חסכן? ככהככה איפה היית רוצה לגור בארץ? מקום נחמד;[ בחו''ל? מקום נחמד;[ איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? החתולים הסמוראים
איזה דמות מצויירת אתה? קלימרו[
] למה? כי גם לי יש קליפה של ביצה על הראש יש לך פלאפון?
קו פתוח?
של איזה חברה? אורנג' אלא מה
למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? אנערף איזה צילצול יש לך? כזה מגעיל של הפלאפון;[ הקול הכי יפה ששמעת? לוידע, יש הרבה
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? שלי ושל מישי מתחבאים מהמצלמה
ושומר מסך? של Happy Tree Friends אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. האמת שזה לא עצוב... אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? ראיתי אותה בכנס מנהלים
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? תלוי איזה שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? תלוי למי יש לך פירסינג?
איפה יש לך? איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? לורוצה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? משו נחמד;[ אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה?
ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי?
ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? מה הוא קשור;[ אתה מאמין באלוהים?
בגורל?
בחייזרים?
באהבה ממבט ראשון? מממ לפעמים, כי אהבה ממבט ראשון זה בעצם חיצוניות... באיזה פורומים אתה כותב: חברים, אופטופיק, זה, משחקי סימס וסים סיטי, ועוד כלמיני יש לך חברים בפורומים?
מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? שוגי גו מה הדבר האחרון שעשית היום? ראיתי טלוויזיה מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? לוידע
מי האדם האחרון שבכית בגללו? פח;[ מי האדם האחרון שדיברת איתו? אחי מה עשית לפני שענית על הסקר? ראיתי טלוויזיה;[ אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר?
מה אתה לובש? חולצה ומכנסיים
מה הסרט האחרון שראית? מטריקס השני מה התוכנית האחרונה שראית? תן לי שלאגר ב-24 איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? נממממ, לוידע מה השיר האחרון ששמעת? את השיר של אוהד אלישע:S מה החלום שלך? שהכל יהיה אחלה

My Sacrifice1

New member
../images/Emo12.gif

שמך:הגר גיל:באוגוסט 14 =] מיקום:ירושלים עיסוק:ממממ תכונות טובות:אין תכונות רעות:אוי המון.... מקצוע אהוב:הסטוריה
מאכל אהוב:שניצל חיה אהובה:לא אוהבת חיות סלנג אהוב:לא יודעת מילה אהובה: זמר אהוב:אין זמרת אהובה:אין להקה אהובה:גרין דיי שחקנית אהובה:אין שחקן אהוב:ג'וני דפ כיתה\עבודה:עולה ל-ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק:אני אף פעם לא צוחקת מבדיחות.אני קשוחה
איך אתה מרגיש:אחלה ואת? הבנאדם הכי יפה שראית: חג מעודף:חגים זה איכסה יס או הוט:הוט ספורט מועדף:כדורגל ערוץ מועדף:M|2 אתה חושב שאתה יפה?אין תגובה
אתה חושב שאתה צבוע?לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)?לא יודעת אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג?לא יודעת אתה חושב שאתה עקשן?כן אתה אוהב את עצמך?כן בזבזן או חסכן?באמצע איפה היית רוצה לגור בארץ?בשום מקום בחו''ל?קנדה,אירלנד איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב?צבי הנינג'ה
איזה דמות מצויירת אתה?אמממ... למה?ככה יש לך פלאפון?כן קו פתוח?כן של איזה חברה?אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה?ניצן מי מתקשר אלייך הכי הרבה?ניצן איזה צילצול יש לך?Boulevard Of Broken Dreams=] הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?של בן דוד שלי ושומר מסך?אין אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..?וזה עצוב..
אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה?לא היתתי מתייחסת אליה אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף?כן שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון?רוב הפעמים יש לך פירסינג?לא איפה יש לך?אין איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע?בגבה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?קונה את כל הדיסקים שאני רוצה ואז מחלקת את זה לצדקה או משהו אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה?מתעלמת.איך אני אזהה?! ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי?מי? ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב?<>" אתה מאמין באלוהים?לא בגורל?לא בחייזרים?לא באהבה ממבט ראשון?לא באיזה פורומים אתה כותב:המון יש לך חברים בפורומים?כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר?עוד לא אכלתי מה הדבר האחרון שעשית היום?שתיתי שוקו מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו?חן
מי האדם האחרון שבכית בגללו?לא היה מי האדם האחרון שדיברת איתו?סבתא=] מה עשית לפני שענית על הסקר?ישנתי אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר?לא מה אתה לובש?פיג'מה מה הסרט האחרון שראית?הכי מתוק שיש מה התוכנית האחרונה שראית? איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? מה השיר האחרון ששמעת? מה החלום שלך?

SimplePlanGirl

New member
גם אני רוצהה!!! ../images/Emo3.gif

שמך: מור גיל: 16.5 מיקום: בית שמש עיסוק: תלמידה תכונות טובות: אמממ יודעת להקשיב... (?) תכונות רעות: ביישנית מקצוע אהוב: אומנות מאכל אהוב: סלט ירקות חיה אהובה: דולפינים
סלנג אהוב: ... מילה אהובה: .. זמר אהוב: זמרים עם קול צרוד זמרת אהובה: איימי-לי להקה אהובה: אוה... יש פירוט בחתימה שחקנית אהובה: ג'וליה סטיילס שחקן אהוב: צ'אד מייקל מוריי כיתה\עבודה: י' בדיחה שגרמה לך לצחוק: אממ לא זכור לי.. איך אתה מרגיש: נחמד הבנאדם הכי יפה שראית: אוה.. יש הרבה P: חג מעודף: פסח יס או הוט: יס ספורט מועדף: שחייה ערוץ מועדף: יס אנימה/יס וויקנד/אמ טי וי אתה חושב שאתה יפה? לאאאאא! בכלל בכלל לא! אתה חושב שאתה צבוע? לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? לא אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא
אתה חושב שאתה עקשן? כן אתה אוהב את עצמך? לא בזבזן או חסכן? חסכנית איפה היית רוצה לגור בארץ? לא הייתי רוצה לגור בארץ... אבל אם כבר אז טבריה בחו''ל? לונדווווווווווון!!!!!
איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? המומינים
איזה דמות מצויירת אתה? אני לא דמות מצויירת >< למה? ככה.. (?) יש לך פלאפן? יס קו פתוח? יס של איזה חברה? פלאפון למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? מיי בסט פרנד איזה צילצול יש לך? perfect הקול הכי יפה ששמעת? אוהההה יש המון
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? רחוב בלונדון
ושומר מסך? לא יודעת.. זה תמונות מתחלפות כאלה אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. כן,כן,ידוע... אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה?איזה זכייה? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? לא שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? הא? יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? ^ איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? נזם אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? מפקידה אותו בבנק (?) אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? מתעלמת.. (?) ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? את מי?!? ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? הא? מי אלו?! אתה מאמין באלוהים? כה בגורל? כה בחייזרים? כה חחחח וגם יש לי סיבה
באהבה ממבט ראשון? כן
באיזה פורומים אתה כותב: רק בזה.. יש לך חברים בפורומים? כן אבל לא בזה.. עדיין
מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? אמממ לא אכלתי עדיין מה הדבר האחרון שעשית היום? קיפלתי כביסה
מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? התגעגעתי- חברת ילדות שלי מי האדם האחרון שבכית בגללו? חברה טובה שלי.. מי האדם האחרון שדיברת איתו? עם חברה אחרת שלי.. מה עשית לפני שענית על הסקר? קיפלתי כביסה
אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? לא שומעת מה אתה לובש? חולצה ומכנסיים ..... מה הסרט האחרון שראית? hide and seek
מה התוכנית האחרונה שראית? השיר שלנו איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? אמממ לא נראה לי שיש אחד כזה מה השיר האחרון ששמעת? pieces-sum41 מה החלום שלך? לטוס ללונדון ולחיות שם

SPFAN

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שמך: יונתן גיל: 13.9
מיקום: מכבים עיסוק: המממ... תלמיד? תכונות טובות: לא דע ת'אמת |חבול תכונות רעות: ציני מדי
מקצוע אהוב: מדעים P: מאכל אהוב: שניצל חיה אהובה: הכלבה שלי בונייי סלנג אהוב: אין
מילה אהובה: אינדידנס! זמר אהוב: אמינם זמרת אהובה: ג'וס סטון ראררר להקה אהובה: סימפל, גרין דיי, ילו קארד וקצת סאם בלינק שחקנית אהובה: אין.. אני לא רואה מספיק סרטים כדי שתהיה לי אחת שחקן אהוב: כנ"ל כיתה\עבודה: סיימתי ח' בדיחה שגרמה לך לצחוק: זה ארוך..לא נרוא שניצל משקה עץ תפוזים. באה אליו בננה שואלת אותו "שניצל, אתה משקה תפוזים?, אז השניצל אומר לה "לא! אני שניצל!". אחרי כמה זמן בא תפוח ושואל את השניצל "שניצל, אתה משקה תפוזים?", אז הוא אמר "לא! אני שניצל!!". אז בא כלב ושואל את השניצל "שניצל, אתה משקה תפוזים?" אז השניצל אמר "וואו! כלב מדבר!" חחחחחחח אני וההומור המוזר שלי איך אתה מרגיש: עיף אך מרוצה
הבנאדם הכי יפה שראית: ג'וס סטון. עם כמה שהיא לא פוטוגנית, היא ממש יפה חג מעודף: החופש הגדול
יס או הוט: הוט ספורט מועדף: כדורסל, אם כבר ספורט ערוץ מועדף: MTV (כאילו שזו שאלה בכלל) אתה חושב שאתה יפה? בדיוק ההפך אתה חושב שאתה צבוע? בכלל לא אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)? גם לא אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג? לא אתה חושב שאתה עקשן? יש קטעים... אבל רוב הזמן לא אתה אוהב את עצמך? מ1 עד 10... 3 בזבזן או חסכן? עקרונית חסכן איפה היית רוצה לגור בארץ? לא הייתי רוצה לגור בארץ בחו''ל? לונדוןןןןןןן
איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? הוי! האופנוברים ממאדים! איזה דמות מצויירת אתה? לא דע חחח למה? המממ
יש לך פלאפון? מודה באשמה. קו פתוח? הא? של איזה חברה? סלקום למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? לשיר ונופר, והן אליי נראלי איזה צילצול יש לך? אמריקן אידיוט הקול הכי יפה ששמעת? כריסטינה וג'וס (אני מרגיש אובססיבי) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ליז מקלרנון (לא שמישהו מכיר אותה חח) ושומר מסך? נחשו מה? ג'וס! אתה יודע..שפו הדוב לא באמת קיים..? ת'אמת שחשדתי בזה מזמן, אבל לא רציתי להגיד לכם את זה ככה... לא רציתי להביא את זה בבום כזה אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברך אותה על זכיתה? משהו כמו "מזל טוב! אני ממש אוהב ת'קול שלך ואת ממש חמודה! קבלי ח"ח
" אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? תלוי איזו שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? יאפ יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? המממ איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? פירסינג.. בגבה או סייד ליפ.. אבל אני פחדן מדי חחח אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? דבר ראשון - ניתוח פלסטי
חחח סתם.. הממ טס ללונדון אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? והייתי יודע שזו את? אומר היי
ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? הייתי בורח לרחוב אחר ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? הייתי סותם ת'אוזניים ות'עיניים ובורח לרחוב אחר אתה מאמין באלוהים? לא בגורל? לא בחייזרים? לא באהבה ממבט ראשון? כה באיזה פורומים אתה כותב: זה ובעוד כמה באנגלית (סימפל, ג'וס ואטומיק קיטן - אל תשאלו) יש לך חברים בפורומים? שאני מכיר אישית לא.. אבל חברים כאילו שאני מדבר איתם הרבה זמן ומכיר אותם יש נראלי
מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? חחחחח ארוחת צהריים (שניצל ופסטה) מה הדבר האחרון שעשית היום? עניתי על השאלון המוזאאר הזה מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? סבא רבא שלי
מי האדם האחרון שבכית בגללו? הרבה אנשים בבת אחת מי האדם האחרון שדיברת איתו? אחותי הקטנה, כשהיא זרקה עליי גרב כי היא רוצה ת'מחשב
מה עשית לפני שענית על הסקר? אכלתי ארוחת צהריים אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? לא כי אני לא במחשב שלי עם המוזיקה
מה אתה לובש? מכנסיים וחולצה
מה הסרט האחרון שראית? הנשכחים מה התוכנית האחרונה שראית? ארתור (אשמתי שזה מה שפתוח בטלוויזיה?
) איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? שיר שאני לא יודע ת'שם שלו, מי שר אותו או ת'מילים שלו, אבל נדבקתי למוזיקה שלו ואני חייב לדעת איזה שיר זה! מה השיר האחרון ששמעת? אושן אבניו של ילו קארד מה החלום שלך? אין ת'אמת

Anfi3ld

New member
..

שמך:יאיר גיל:17 וחצי מיקום:חיפה עיסוק:מובטל :{ תכונות טובות:במה נתחיל? :} תכונות רעות::O מקצוע אהוב:אנגלית מאכל אהוב:סטייק חיה אהובה:חתול סלנג אהוב:"חפיף" מילה אהובה:אין זמר אהוב:פיל קולינס זמרת אהובה:אין :\ להקה אהובה:סימפל פלאן,קולדפליי,REM,לינקין פארק,גוד שארלוט,סאמ41 ועוד רבים וטובים :} שחקנית אהובה:אין שחקן אהוב:סמואל ל. גקסון כיתה\עבודה:עולה ליב' בדיחה שגרמה לך לצחוק:לא זוכר :] איך אתה מרגיש:סביר.. הבנאדם הכי יפה שראית:אוונג'לין לילי חג מעודף:חנוכה יס או הוט:הוט ספורט מועדף:כדורגל ערוץ מועדף:5+ אתה חושב שאתה יפה? זה אתם צריכים להגיד.. אתה חושב שאתה צבוע? לא. אתה חושב שאתה קנאי (בזוגיות)?לא. אתה חושב שאתה אובססיבי לבת זוג?לא. אתה חושב שאתה עקשן? לפעמים אתה אוהב את עצמך? לפעמים בזבזן או חסכן? בזבזן איפה היית רוצה לגור בארץ? חיפה בחו''ל? אנגליה איזה סידרה נוסטלגית אתה אוהב? אוז איזה דמות מצויירת אתה? לדע:\ למה? לדע :\ יש לך פלאפון? כן. קו פתוח? כן. של איזה חברה? אורנג' למי אתה מתקשר הכי הרבה? מי מתקשר אלייך הכי הרבה? לדע לא בדקתי.. איזה צילצול יש לך? הרגיל של נוקיה. הקול הכי יפה ששמעת? קולות לא עושים לי את זה :] איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? סתם משהו.. ושומר מסך? אין. אתה יודעת..שפו הדוב לא באמת קיים..? וזה עצוב.. חחח :) אילו פגשת את שירי מיימון ברחוב כיצד היית מברכת אותה על זכיתה? כן. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתף? כן. שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? שאני אוהב אותך !!!!!!!! יש לך פירסינג? לא.. איפה יש לך? אין איפה אתה רוצה פירסינג\קעקוע? קעקוע בגב..רוצה אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? שם בבנק.. אם היית פוגשת ברחוב אותי מה היית עושה? שאלה טובה..:} ואם היית פוגשת ברחוב את שושנה דמארי? :{ ואם היית פוגשת ברחוב את ניסו סימן טוב? :{ אתה מאמין באלוהים? לא! בגורל? כן! בחייזרים? כן! באהבה ממבט ראשון? כן. באיזה פורומים אתה כותב: הרבה.. יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת הבוקר? לחמניה מה הדבר האחרון שעשית היום? TV מי האדם האחרון שהתגעגת אליו\חשבת עליו? וואלה לא יודע.. מי האדם האחרון שבכית בגללו? לא זוכר.. מי האדם האחרון שדיברת איתו? חבר מה עשית לפני שענית על הסקר? מתכתב אתה שומע מוסיקה עכשיו? איזה שיר? Simple Plan - Addicted מה אתה לובש? בוקסר+חולצה ישנה = שליטה ! מה הסרט האחרון שראית? Batman Begins מה התוכנית האחרונה שראית? THE OC איזה שיר רצית לשמוע ולא יצא? הכל אני שומע.. מה השיר האחרון ששמעת? Simple Plan - Addicted מה החלום שלך? יש הרבה :}

למעלה