אבל יש לי חוליות אני סתם גמישה כסופי
א אחד פשוט1 New member 7/4/15 #10 לגמריי לא   ולראייה , התמונה שהעלית,,,,,,,,,,, Y Y Y   כמה נשיות כמה חושניות כמה סקסיות   אפשר שתריבי יותר תדיר אם זו התוצאה?  
לגמריי לא   ולראייה , התמונה שהעלית,,,,,,,,,,, Y Y Y   כמה נשיות כמה חושניות כמה סקסיות   אפשר שתריבי יותר תדיר אם זו התוצאה?  
א אחד פשוט1 New member 8/4/15 #49 את לא   את מכורה אלינו אנחנו מכורים אלייך יש יותר טוב מזה?   שימי עוד תמונה, ככה,לכייף שלך ושלנו    
את לא   את מכורה אלינו אנחנו מכורים אלייך יש יותר טוב מזה?   שימי עוד תמונה, ככה,לכייף שלך ושלנו    
B bonbonita2 New member 8/4/15 #28 אוי לא לא התפייסתי עדיין לא יודעת אם את פייס זה כבר תלוי ולא בי אבל אם מפייסים אותי? אני הרבה יותר מסבבה
אוי לא לא התפייסתי עדיין לא יודעת אם את פייס זה כבר תלוי ולא בי אבל אם מפייסים אותי? אני הרבה יותר מסבבה
א אור36 New member 8/4/15 #13 מנסיון, 41 אחוז סוללה, זה דיי בקטנים, https://m.youtube.com/watch?v=mpqdLqYYpoY
B bonbonita2 New member 8/4/15 #42 מממ אני בסדר הסלולרי שלי לא איך אני אוהבת את הפרסומת הזו של החלונות חלונות בסדר
B bonbonita2 New member 8/4/15 #31 את תופתעי לטובה יש לי חוליות רק שהן לא מפריעות לי להתגמש כשאני רוצה התגעגעתי דניאלוששש
ד דניאל35אי New member 8/4/15 #37 אם שתינו גמישות נסתדר מעולה   גם אני התגעגעתי מתוקה חג שמח  
ח חמה אחרי חצות New member 8/4/15 #16 פה יש רק דלת מסתובבת   לא באמת נועלים כאן... לעומת זאת יש מאבטח בכניסה (הוא יצא לחל"ת אבל בטח ישוב מתישהו)
פה יש רק דלת מסתובבת   לא באמת נועלים כאן... לעומת זאת יש מאבטח בכניסה (הוא יצא לחל"ת אבל בטח ישוב מתישהו)
B bonbonita2 New member 8/4/15 #33 לגמרי דלת מסתובבת ... לא פעם חיכיתי שמעשהו ידחוף אותה כדי שאעבור  
א אופה העוגות New member 8/4/15 #17 אני לא חושב..... ש 41% סוללה תספיק לך כדי לענות לכל המסרים והשיחות שתקבלי. סקסית