נניח שהיה יוצא לכם לראיין את סיד...

wish i was here

New member
שאלה

איך אתה מרגיש לגבי זה שפינק פלויד שאחריך הגיעו להצלחה מטאורית בעולם המוזיקה לעומת ההצלחה הקטנה יותר יחסית בתקופתך?

רוג'ר קית' היקר,

אני יודע שבטח שאלו אותך את זה אלף אלפי פעמים, אבל מה לעזאזל עבר עלייך כשכתבת את Bike?!

Davidson

New member
אמרו את השאלה לפניי,

אבל מאוד מעניין אותי מה דעתו על המוזיקה שעשו שאר חברי הלהקה לאחר עזיבתו.

שאלה

האם אתה חושב שפינק פלויד, החברים שלך, התנהגו כמו שצריך? האם אתה חושב שהם זנחו אותך?

deePink

New member
אם היית יכול לחזור לעבר

היית מתחיל שוב עם הסמים? (ושומר על עצמך יותר- למרות שלפי דעתי אין דבר כזה אבל אני לא באמת יודעת...) או נמנע מכל הסיטואציה הזאת?

שאלות יפות שאלתם

מה שהכי מעניין אותי זה למה הוא מסרב להיות בקשר עם אנשים אחרים, מלבד משפחתו. למה הוא לא פוגש חברים מעברו - אפילו לא הפלוידים, אלא סתם אנשים שהכיר אז, מוסיקאים ואחרים. והאם נגינה לא חסרה לו. האם זה יתכן שהוא באמת לא כתב שירים במשך כל השנים האלו? קשה להאמין.

itaikuskus

New member
ידוע ש...

סיד העריך מאוד את הנגינה של הנדריקס... הייתי רוצה לשאול אותו איך הוא הגיב למוות הפתאומי של הנדריקס? האם זה השפיע עליו? והרצח של לנון (ביטלס היו יקיריו של בארט והוא הושפע מהם מן הסתם), איך הוא הגיב לזה?

האמת...

נראה לי שהשאלה שרוב האוהדים היו רוצים לדעת תשובה עליה, לפני הכל, היא "מה שלומך?"

יש - מעטים

סיד נתן מעט מאוד ראיונות בזמנו. האחרון שבהם היה בשנת 1971. באתרים המוקדשים לו ניתן לקרוא את כולם. לינקים לכמה אתרים כאלו מצויים ב"קישורים" של הפורום.

למעלה