נני אודי ואלישע- שיעור על נתינה

נני אודי ואלישע- שיעור על נתינה

אני בוחרת לכתוב כאן ולא במסרים כי זו דוגמא חיה לדברים שדיברנו פה כה רבות. המחשב שלי כבר הרבה מאוד זמן עשה בעיות. בחודש האחרון לא הצלחתי לפתוח קבצים ולא לשמור, דבר שתיסכל אותי קשות כי לא הצלחתי לראות את החומרים שחברים העלו כאן ורבים כל כך התלהבו מהם..לא הצלחתי למיין את הקבצים למקום הקבע שלהם במאגר (ושוב תודה ענקית לאודי שהתנדבה למלא את מקומי ועשתה את זה כמו שהיא יודעת עם כל הלב , הנשמה ) לא הצלחתי להגיב בפורום כמו שרציתי כי המסך היה פתאום כחול או קופא דבר שאילץ אותי כל פעם לאתחל את המחשב , וזה קרה המוןןןןןןן באמצע כתיבת תגובה. וזה מעצבןןןןןןןןןןןןןןןןןן עד כאן תיאור המצב העגום שהייתי בו. אלישע שהציע לי להביא את המחשב אליו לטיפול עשרת אלפים, שמע שבני הציע לבוא אלי הביתה ולהכניס סדר בבלאגן, והציע מיד חומרה שתעזור להפיח חיים במחשב שלי. אודי התנדבה לדאוג שהדברים יגיעו מביתו של אלישע בבאר שבע, ישירות לביתי בגבעתיים ובאותה הזדמנות גם לעזור לי לארוז (אני עוברת דירה בקרוב מאוד) .. כך שהיום באחת עשרה (לשעה יש חשיבות) בני ואודי הגיעו אלי. נתינהה? ערבות הדדית? לא מילים על הנייר, לא עוד נושא שיש לעבוד עליו, אלא הלכה למעשה. כשאודי שאלה את בני כמה זמן יקח לו לעבוד על המחשב שלי.. בני ענה שעה בערך. השעה התארכה והתארכה ותתארכה ( בגללי, הבאתי לבני דרביירים של מחשב אחר..מה לעשות אני רק מורה בכיתה א', אומנם עולה לב' אבל לא מבינה הרבה) וההתקנה תהארכה עד .. עכשיו! מאחת עשרה בבוקר עד שבע וחצי בערב בני עבד על המחשב שלי כשאודי ואני מבלבלות לו את המוח... מספר פעמים במשך היום ביקשתי שיעזוב, אבל כשבני מתחייב .. כמו שכולנו כאן מכירים אותנו, הר לא יזיז אותו, עד שזה יהיה לשביעות רצונו. אז
ענקית אלישע
ענקית מאוד אודי,
ענקית מאוד מאוד בני בזכותכם ובזכותך בני בעיקר, קיבלתי אור בעיניים (בזכות ה-XP שהותקן) קיבלתי חזרה את האינפוזיה שכל כך חסרה לי, קיבלתי חזרה את האפשרות לראות את הדברים היפים שמעלים כאן, קיבלתי חזרה את היכולת להרחיב את מאגר הקבצים שלנו תודה על הפרק שלימדתם אותי היום במהי נתינה אמיתית. אני מאחלת לעצמי שאוכל לתת גם אני באותה עוצמה, באותה אמונה, באותה אהבה, באותו רצון פשוט וכן של לתת אם מישהו צריך דוגמא למה התכוון המשורר כשכתב "לתת את הנשמה ואת הלב" אין דוגמא יפה מזו.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכל הכבוד! אין ספק שהפורום

כבר מזמן הפך למשפחה ותמיד אפשר למצוא אוזן קשבת...

נירה63

New member
../images/Emo24.gifלבני לאודי- אני גאה ונרגשת

נתינה אין דבר יפה ונפלא מזו העשייה...וכפי שנאמר ולתפארת המדינה... איזה כייף שיש כאילו חברים... אוהבת ומחבקת נירה.

גלפין

New member
מצטרפת לכל מילה!!!!

ברצוני להוסיף לכל השמות שהוזכרו גם אותך חיה ואת כל אשר פעלו, חברו, עצבו, שדרגו והעלו קבצים לפורום המקסים שלנו!!!!! ראו כל אחד ואחת הודעה זו כתודה אישית!

saraint

New member
ולמה הסיפור הזה ממש לא מפתיע אותי?

כי אנחנו נהנים כל כך מהנתינה של האנשים האלו כל הזמן. אז חברים, תמשיכו כך, והאור רק ילך ויגבר. אוהבים אתכם כל כך ומקווים שיהיה לכם כוח לתת ולתת, ושתתנו גם לנו להעניק לכם בחזרה, ואפילו אם זה רק באהבה.

osnatdtp

New member
ועכשיו אני יודעת למה התאהבתי בכם

כל כך, וכל כך מהר כל הכבוד!!!

מובך ובעיקר זה מפריע לי כעת ל../images/Emo151.gif

חיה'לה ... גם ככה אמרתי לך לא לגלות שהתקנתי לך - XP ...( כעת שלומי יתחיל "לרדת" עלי ... ) אז כעת צריך להרגיעו שיש במחשב מולטי BOOT ( ורק בגללו ניתן לאתחלו גם ב-98 אם בכך רק בוחרים... אך מי יבחר לרכב באופנים ??? כשבחניה ממתין האוטו ??? ) ותסבירי לו שב- XP המחשב "טס" בהשוואה ל- 98 ... ויש גם גיבויים בגוסט לכול... ובתשובה למוט'קה ( על "ירידתו" על ניר'לה 63 שכולה התכוונה להחמיא במרומז ...)
אז ... לכל הנשים ... ( לא זה סתאאאאם לכולם ... ) מומלץ לשמור על ספרות המחשב "הנוכחי" .... ( תמיד רצוי גם לשמור על הדריברים... ובמיוחד את אלו של "המודם"... כי בלעדיו לא ניתן אפילו לתקשר דרך האינטרנט ....ומשם להוריד את הדריברים של יתר חומרת המחשב...) אז נשים ... הבננה ( אודי כך אומרות מורות ללשון רק ההגיה חסרה ??? ...) אין מה לעשות עם "דריברים" של מחשב אחר ישן...כמו שאין מה לעשות באם אלו שחסרים הם דווקא אלו של המחשב החדש... אז את אלו של המחשב הישן- פשוט זירקונה ....ואת אלה של המחשב החדש - פשוט שימרונה... וכאן נשים במיוחד... שימנה לב... דריברים ...זה לא יין ( כמו היה רצוי גם דברים אחרים ) .... זה לא הולך ומשתבח עם הזמן.... אז של מחשב ישן לזרוק.... של מחשב חדש לשמור..
ואלישע...הבעיה היתה שטותית בעיקרה כרגיל...... ך תדע ותשער שהדיסק של הדריברים המוגש לך של לוח האם (ואף הוא "אונבורד" )... וכשהלוח עצמו מסתתר כולו מתחת לספק... והצ'יפסט מכוסה בצלעות קירור המודבקות בגריז סיליקון ( כך שאין כל סיכוי לראות בעין למי מהמותגים שיך הצ'יפ של כ. המסך ) וגם לא את של היתר... וכשאתה פותח את הסידי של הדריברים... אתה מבחין בו בתיקיה של ATI ובתיקית של כ. הקול...אז איזה סיבה שבעולם יש לך לשער שהדיסק בעצם אינו של המחשב הזה ??? אז אתה עובד ולא מבין למה אתה בעצם בכל פעם אתה "נזרק" החוצה .... לך ותעלה בדעתך, ושער בנפשך ...שלא כרטיס ATI ולא נעלים ... הלוח בכלל של ASUS הצ'יפ מסך של ...אלוהים יודע מי וכו'.... וצ'יפ הסאונד... של משהו לחלוטין בלתי מזוהה... ומקודד רק בספרור בלתי מובן ... ועוד לא נגענו במודם... שהוא מודם תוכנה ( לא מזדהה P & P ) אבל פר .... זו הייתה חוויה.... אבל מה לך תבבנה עם זה מדינה...
אלישע ... מזל גדול היה לנו עם ה HD שלך ...שאיפשר לי התימרונים ... וכרטיס המסך לא מתאים ... אין לבורד של חיה סלוט AGP ... ומעבר לעובדה שכשהתקנתיו במחשב של אודי ... הוא לא "פתח" מסך... ( מאמין שהוא תקול ) המחשב לא ציפצף על מצוקה...אלא ציפצף איתחול תקין ... והמאורר שלו עבד (כאינדיקציה לקבלת מתח הוא מקבל זאת ישירות מהכרטיס ) וגם הניעורים שבסלוט לא הועילו לו ... אז זה דו"ח מצב טכני...

למעלה