נני אודי ואלישע- שיעור על נתינה

חיה'לה ... הכל עובד ועבד פיקס...

תאורך "נתקע" ונכון לשעה 6000 לערך... הרי צפית בקליפ "טנגו" של שאקירה ... על כל המסך ואודי רצתה לרקוד השכחת ???? וגם בקליפ של "שיר הקטשופ " והם אצלך על שולחן העבודה ... את יכולה להפעיל ולרקוד... לילה טוב נשמה....

udiyulis

New member
חיה'לה יקרה שלי וכולם,

רק לראות את האור בעיניים ואת החיוך המקבל, המאפשר והמאושר, הנפרש על שפתיים מצדיק, מבחינתי,פי שבע ושבעתיים את הקילומטרים וה... קצת יותר משעתיים שביליתי בגבעתיים עם אלו השניים (אהוּבַי ואוֹהבַי) ופגישה עם אלישע - ידידי ורעי היקר משכבר הימים, כפתיח בבוקרו של היום החמים והנעים, מילא אותי בפרץ של אנרגיות, אהבה וחום, שוקקים כִּבְאר מיים חיים, ולתשוקה עזה להעבירם הלאה כדי לאפשר, ולוא לאדם אחד - להגשים חלום. ועוד נותרה בי המון אהבה, והיא תנצח!!!!!!!!!!

חברה המון תודה וגם משהו חשוב מאוד

ועל הפירגון והחום... אבל באמת מובך... מבין את חיה'לה שרצתה לגמול לי ולנו... אבל זה באמת לא עינין גדול... ושוב תודה... לא אומר זאת סתם כמנסה להצטנע... אלא שבאמת זה מה שאני כאן חש... הרבה יותר חשובים לי הנושאים אותם העלתי ועליהם שוחחנו בעיניני חינוך ומקווה שבקרוב גם יצאו לאור... ביטוי קטן לרעיון נתתי גם בהתיחסותי לנושא "הגזענות".. אך ... עומדים לצאת לאור "הארות" נוספות כפעילות מוצעת לחגים ... בהתחשב במצב החברתי והכלכלי הקשה בו אנו מצוים ... ועד כמה יש לצפות שתלמידים רבים יהיו נתונים במצוקה ובחוסר "זמינות" רגשית להיות פנוים לכל עבודותיכם.. השקעתכם והערכותכם כניתן להתרשם מהקדחתנות המתבצעת רק בפורום... וכשמושקעת עבודה אך תוצאותיה מוטלים בספק מסוים .. אזי עלול להתפתח תיסכול וכעס.. ןאני רק רציתי להעיר את עינכם ולגרום לכם לחשיבה גם בכוון אחר .. להערכות מסוג אחר המסוגלת גם לקבל ואף להתמודד... ובהצלחה עם "פני רעה" חזויה... קשה להתרכז ( גם למבוגרים ) בסממני החג המשפחתי... כשיש כ"כ הרבה חד הורים... גרושים ופרודים ... ועוד הרבה יותר מכך מובטלים ומפוטרים ... מאוגוסט צפוי המצב רק לאעשות לעוד יותר קשה מכך ( ישום הקיצוצים של התוכנית הכלכלית ) משרד החינוך לא יערך ולא יעשה ולא ינחה על כל פעילות בנושא ... הוא הרי גוף המונע פוליטית... והוא לא יכול "לתקוע" לעצמו "גול עצמי" ... כי יצא מכך שהוא מודה בהשלכות הקשות של מדיניות הממשלה אליה הוא עצמו משויך... ככה שקשה לי לא לראות ילדים עצובים עם דמעה בזוית העין כל עת שידברו על סממני החגים הקרובים ובאים וכי מה ??? יקנו להם בגדים חדשים לחג כנהוג פעם ??? היש בכלל כסף למצרכי החג ??? איפה עושים בכלל את החג ועם מי ??? אצל האבא ? אצל האימא ? אצל הסבתא ?? יש תודה לאל לילדים במה להיות מוטרדים עם החגים הבאים עלינו לטובה ... מה האם יקנו להם מתנות לחג כפי שפעם היה נהוג ??? בקיצור תנו דעתכם בנושא... כיצד אנו ערוכים ונערכים לקראת לא מעט מצבים קשים שכאלו... היו רגישים ....ועל תכעסו על ילדים שלא יבינו מה אתם בכלל רוצים מהם כשתדברו איתם על קישוטי הסוכה ... כי כעת בראש שלהם האימא העצובה והבוכה אותה הותיר רק בבוקר בבית... שאין לה כסף אפילו לתרופות ... או האבא העצוב או העצבני שפוטר וחש בזוי שאין לו כסף לספרים ולמחברות שלהם וכו' ואולי אפילו לא לאוכל של החג הקרב... והילד שומע את הוויכוחים והמריבות שבבית בין אבא ואימא ( לאלו ששפר מזלם ושני ההורים נמצאים בביתו ...) אז בשביל ילד כזה כל פעם שהוא ישמע את המילה "חג" זה בשבילו "סדין אדום" ואתם כלל לא תבינו למה הוא ...בועט ... ומתנכר... אולי הוא סה"כ רוצה להשתחרר מהסיוט שעבר רק בבוקר ... בשומעו את מריבת הוריו על חוסר הכסף "לעשית החג "... ואתם ... אנחנו ....עוד עלולים לכעוס עליו בשוגג ... משום שאיננו מבינים כלל לפשר התנהגותו המוזרה... מאמין שחיה תצא בקרוב עם מספר רעיונות אופרטיבים מה אפשר לעשות עם זה בביה"ס... אך לבנתיים שווה חשיבה מכולם... תודה על הכל... וסליחה על ההקשר ששוב נהיה לנו עצוב משהו ...

CN 1

New member
חיה'לה

איש חכם אמר ש "החיים מעניקים לך בחזרה את מה שאתה מעניק להם" ואכן חיה את עם טוב לבך נוגעת בלבבות שלנו, משקיעה מזמנך בלי סוף, חינם אין כסף, מסיבה אחת פשוטה והיא הנתינה המאפיינת אותך, שנובעת מהלב הרחב שלך... מצאתי משהו באתר של ענת וחברים, המאפיין אותך וראי בי את המטייל הרעב... אוהבת אותך

CN 1

New member
ולכם אלישע, אודי ובני

אכן השכילה לומר אפרת חתוכה "איזה כייף שיש המון חברים" אשרינו שזכינו בחברים כמוכם!
לכל אחד מכם...

mmzda

New member
שיעור ניפלא - "חברות מה היא!"../images/Emo140.gif

ראינו כאן את חברי הפורום בגדולתם!!! מן הראוי, שמעשים אלו יעשו בסימן: "ממני ראו וכמוני עשו" או בסימן: "מעשי אבות סימן לבנים" אין ספק ישנם פה אבות, וישנם פה בנים, וכולם בסימן נתינה. ישר כח לעושים במלאכה, וישר כח לכל המפרגנים והמעריכים - מעשה טוב מהו!

../images/Emo51.gif סיפור מקסים

מוזר, הגבתי אתמול בלילה להודעה שלך ו.. אני לא רואה את זה הבוקר כנראה שכל מה שכתבתי לא היה אמור להיחשף
תודה לך ולכל החברים כאן שמקבלים בכזו אהבה מקרה שלא קשור אליהם ישירות

mmzda

New member
חיה, חיה, טעות חמורה../images/Emo6.gif

לדברייך: "מקרה שלא קשור אליהם ישירות", , כל מקרה של חבר בפורום, יהיה אישי ככל שיהיה, הופך את המקרה והארוע לקשור לכלל חברי הפורום - ישירות, כי החברות והמשפחתיות שהתפתחה כאן בפורום מקרבת את החברים לרמה של קירבה אישית ביותר. אז אל תתפלאי על כך, אלא היי גאי על כך, כי את הינך מקברניטי הפורום, ולחלקך במשפחתיות החדשה שהתפתחה כאן, שאין לה אח ורע, אין מחיר. ישר כח!

nzr2

New member
../images/Emo140.gifישר כוח

נתינה זה תמיד דבר שמחמם את הלב ומדליק זיק בעיניים. בזכות הנתינה פתאום קם אדם בבוקר ומרגיש שיש לו למה לקום.

למעלה