נננוווו

שנהביי

New member
היום או השבוע הראשון

היי לכולם, אז אני התחלתי ללמוד במכללת אשקלון (שלוחה של בר אילן) בתכנית ההסבות. המקום עצמו חביב והאנשים שלומדים איתי מקסימים. קצת מוזר להתחיל שוב ללמוד, אחרי בערך 8 שנים שסיימתי את התואר הראשון, אבל זה ממלא ומספק. אבל קצת מוזר להרגיש שוב סטודנטית (בין מאות הצעירים שמסתובבים שם). הלימודים מאוד מאוד מעניינים (כמובן גם מעט קורסים משעממים), יחד עם זאת, העיסוק סביב הלימודים מאוד מאוד מלא: לימודים, השלמות, פעמים בשבוע הכשרה מעשית ועוד.. ובין לבין צריך להקדיש גם קצת זמן לעבודה, להתנדבות, לחבר. איפה מוצאים את כל הזמן הזה?? אני די מפחדת לקראת הבאות, מבחינת החיים מסביב ולא מבחינת הלימודים, אבל לוקחת לעצמי את הזמן להסתגל למצב החדש. מקווה שתהיה שנה טובה, פורה, מלמדת ומעניינת לכולם!

בהצלחה ../images/Emo140.gif

ממה שאני זוכר הלחץ סביב הלימודים גדול יותר בתחילת הסמסטר ובסיומו. אני מאמין שתמצאי קצת אויר לנשום בין לבין.

SuperGirl 25

New member
לבסוף מתרגלים למצב

ומוצאים זמן לדברים החשובים. למה את מתכוונת באומרך שאת מפחדת מהבאות מבחינת החיים מסביב?

שנהביי

New member
הכוונה..

אני פשוט מוצאת את עצמי עד שעות הערב המאוחרות במסגרת של לימודים ואח"כ עבודה (בחצי משרה, שלמזלי היא בשעות גמישות, כך שאפרוש את השעות גם על שישבת). מה שלא משאיר לי זמן לכמעט כל דבר אחר... התנדבות (מקום שאני מתנדבת בו כבר 4 שנים ודורש אי אילו שעות), זמן עם החבר, זמן עם המשפחה, זמן אפילו לצאת לסרט או איזו מסעדה... הכל כל כך אינטנסיבי!

למעלה