המממ... נראה לי ש זו ג'יין? באקליפס?
T TheSnowQueen New member 10/6/11 #53 סיכום ביניים + חלק ב' ../images/Emo256.gif../images/Emo23.gif אין תשובה ל7... ( ) מי יודע? ול4 אני עוד מחכה לסצינה מדויקת , זו סצינה מקסימה ואני בטוחה שתזהו דגשים לחלק ב' בכל תמונה יש לכתוב מי מופיע ומאיזה סצינה באיזה סרט. אני צריכה ללכת אז יש לכם את כל היום
סיכום ביניים + חלק ב' ../images/Emo256.gif../images/Emo23.gif אין תשובה ל7... ( ) מי יודע? ול4 אני עוד מחכה לסצינה מדויקת , זו סצינה מקסימה ואני בטוחה שתזהו דגשים לחלק ב' בכל תמונה יש לכתוב מי מופיע ומאיזה סצינה באיזה סרט. אני צריכה ללכת אז יש לכם את כל היום
י יפעתוש123 New member 10/6/11 #72 תשובה.. זאת ג'יין פותחת את הדלת אל ההיכל של הוולטורי יחד עם אדוארד, בלה ואליס (נראה לי...)
י יפעתוש123 New member 10/6/11 #80 תשובה בלה וג'ייקוב בניו מון כשהם יצאו באמצע הסרט.. וכמובן המשפט האדיר שלו על מייק שהקיא: What a marshmallow!
תשובה בלה וג'ייקוב בניו מון כשהם יצאו באמצע הסרט.. וכמובן המשפט האדיר שלו על מייק שהקיא: What a marshmallow!
B Best damn thing 11 New member 10/6/11 #71 תשובה../images/Emo13.gif בלה, אחרי שאדוארד מציל אותה מהואן של טיילור.
A animfanatic New member 10/6/11 #81 ../images/Emo83.gif תשובה... בלה ואדוארד - ניו מון - אחרי שהם חוזרים מהוולטורי.
A animfanatic New member 10/6/11 #82 ../images/Emo83.gif תיקון ../images/Emo12.gif בלה ואדוארד - אקליפס - שהם שוכבים ביחד במיטה