נסיגה מגוש קטיף= עידוד לטרור

orenberg

New member
אף אחד לא יודע היום

מה יהיה אחרי ההתנתקות, את זה הזמן יגיד. אפשר לקחת את הנסיגה המוצלחת מדרום לבנון כדוגמא, אבל עדיין לא מדובר באותו סוג של נסיגה. לכן - נתן לזמן לדבר.

אולי

אולי כדאי לקחת בשיקול שלך - דבר אחד נוסף.. לתהליך הזה ישנן השלכות שליליות רבות כל כך - שאם ההתנתקות הנוכחית תוכח כטעות, הטעות תהיה גדולה פי כמה. אז ליתן לזמן לדבר, יכול להיות בסדר מבחינתך, אך לא כל כך מבחינת אלו שעומדים להיות מגורשים מבתיהם. וגם לא כל כך - מבחינתי. ערב טוב!

orenberg

New member
אני דיברתי רק על העניין הבטחוני

היתרונות של ההתנתקות, לדעתי, עולים בהרבה על החסרונות.

OMER G17

New member
דייי....אז לא איכפת לנו מהערבים..

אנחנו יוצאים משם בשביל עצמנו...וחוץ מזה לא ניתן שיהיה טרור ברגע שיוצאים משם...זה תלוי במדיניות של שרון שצריך להרתיע ולהודיע שכל אש שתיירה על ישראל לאחר הנסיגה נגיב בצורה פסיכית לגמרי ונשתולל עליהם

קשה לי להבין אותך..

אני מקווה שאינך מגדיר את עצמך יפה נפש, כי כך יפה נפש לא מדבר. "לא אכפת למו מהערבים".. למה אתה חושב שיהיה לנו לגיטמציה להגיב בצורה פסיכית? והאם היית רוצה להגיב בצורה פסיכית ולפגוע בחפים מפשע??

OMER G17

New member
לא אני לא רוצה שמצב כזה ייקרה..

אני חושב שהנסיגה תשקיט את רצועת עזה...ויש סיכוי שזה ייקרה...ברגע שנהיה בחוץ אסור שנבליג על התקפה פלסטינית אלא יהיה עלינו להגיב בחריפות..אין ברירה אני לא רוצה את זה..אני לא צמא דם..זה לא שייך לצד שלנו...אני אומר רק שחייבים להרתיע

עוד לא ענית..

על שאלתי: למה אתה חושב שתהיה לנו לגיטמציה? ועכשיו אנו לא חייבים להרתיע? יעני, עכשיו טרור זה בסדר, רק אחרי ההתנתקות נצטרך להרתיע?? קשה לי למצוא היגיון בדבריך..

תשובה

תהיה לנו לגיטימציה כי עכשיו העולם יראה אותנו כ"נחמדים" שמתנתקים חד-צדדית, ולכן אם הערבים ממשיכים במעשי הטרור שלנו המערב ירשה לנו להגיב באופן יותר נוקשה. ואותו דבר לתשובה השנייה - עכשיו מבחינת המערב טרור זה בסדר אז על כל תגובה מאשימים אותנו, בקרוב המצב ישתנה. (המערב ימשיך להיות אנטישמי, אבל לפחות הוא יבין אותנו)

גברי 22

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כמו שהנסיגה מלבנון הביאה לטרור הפלסטיני

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

צודקת בהחלט!!!!! הם הבינו שעם טיפה טרור וקצת פיגועים אנחנו נכנע ללחץ שמופעל עלינו ונתן כל מקום שהם ירצו אפילו הם בעצמם אומרים את זה!!...שזו הדרך הטובה ביותר להגיע אל ירושלים ולכבוש בחזרה את " פלסטין"....אז למה כולם מתעלמים מזה וחושבים שהערבים תמימים, שיהיה שלום?!? תפקחו עינים...אנחנו יודעים עם מי יש לנו עסק אגב אם הם באמת היו רוצים שלום...מזמן היתה הפסקת אש מצידם... תתעוררו!!!!!!!!!!!

למעלה