נסיון העברת משהוא מדהים!
ב ברק 188 New member 28/4/04 #6 מאוד משתדל בזמן האחרון. שאצבעות מקלידות לפני שהראש חושב, ואני (ועוד מישהו/הי יודע/ת על מה אני מדבר.
ר רחל ויטלסון New member 28/4/04 #7 אז מה, אולי נחזה ביצירת אמנות שנוצרה ע"י לשונו של BT. אולי תהיה מוצלחת כפניני(מענה) לשונו .
ב ברק 188 New member 28/4/04 #13 המון המון ואצלי זה היה עוד בימי ... טנק "הסנטריון" מי חשב אז על "מרכבות אלים" ועוד בסימן 4 , ושאלה ידע לאיש חיל הים מי פיקד על "טורפדו 109 והפך לנשיא נערץ לא אצלנו.
המון המון ואצלי זה היה עוד בימי ... טנק "הסנטריון" מי חשב אז על "מרכבות אלים" ועוד בסימן 4 , ושאלה ידע לאיש חיל הים מי פיקד על "טורפדו 109 והפך לנשיא נערץ לא אצלנו.
ר רחל ויטלסון New member 29/4/04 #27 י"מ= יש מלעיזים שאני מיקימאוס אני מעדיפה מיצי מיאו מיצימיאו. והמבין יבין... אבל ברצינות אני חולה הדשה בי"ם רק 8 שנים.
י"מ= יש מלעיזים שאני מיקימאוס אני מעדיפה מיצי מיאו מיצימיאו. והמבין יבין... אבל ברצינות אני חולה הדשה בי"ם רק 8 שנים.
B B T1 New member 28/4/04 #9 ../images/Emo8.gifטוב יותר לחלום..... בחו"ל, מאשר בחולון. (בייחוד לאחר סגירת משרד הרשוי)
B B T1 New member 28/4/04 #12 משחק נחמד.... מה יש להונגרים?.. עם הקוביה? קודם הקוביה ההונגרית, ועכשיו הקוביה של איטאף. ועוד אומרים שלגרוזינים יש ראש מרובע... עוד לא ראו את הראש של ההונגרים.
משחק נחמד.... מה יש להונגרים?.. עם הקוביה? קודם הקוביה ההונגרית, ועכשיו הקוביה של איטאף. ועוד אומרים שלגרוזינים יש ראש מרובע... עוד לא ראו את הראש של ההונגרים.
J ju100 New member 28/4/04 #17 בתוך קוביה...../images/Emo103.gif ../images/Emo41.gif אפשר לשמוע את ההתנגשות בקירות... ... ב זהו ריחוף ניצחי... ערב טוב לכולם...
בתוך קוביה...../images/Emo103.gif ../images/Emo41.gif אפשר לשמוע את ההתנגשות בקירות... ... ב זהו ריחוף ניצחי... ערב טוב לכולם...