אפשר לקבל.. פרשנות למשפט הזה?..אני אחרי יום עבודה..ראש כבד!
J ju100 New member 29/4/04 #40 ../images/Emo35.gifאפשר לקבל..../images/Emo41.gif פרשנות למשפט הזה?..אני אחרי יום עבודה..ראש כבד!
ר רחל ויטלסון New member 29/4/04 #44 ברק חולם על צמצומים לא שאני בענינים, אך רציתי לצמצם את צערו על המצומצמים.
J ju100 New member 29/4/04 #46 טוב עם 188...../images/Emo41.gif באמת צריך להתכתב עם "אבן שושן" פתוח....
ב ברק 188 New member 29/4/04 #65 טוב נזכרתי הולך לעשות לי כריך לבטן- ויוצא מפה, יש לחצים הגדולים שלי שולחים אלי "חצים" צרכים גם הם את המחשב (אפילו שמעתי ...מה הוא חושב...לעצמו. היה נעים שלכם בברכת ליל מנוחה, ועוד לא אבדה תקותי למחר טוב יותר ליל מ-נוח-ה מאוד.
טוב נזכרתי הולך לעשות לי כריך לבטן- ויוצא מפה, יש לחצים הגדולים שלי שולחים אלי "חצים" צרכים גם הם את המחשב (אפילו שמעתי ...מה הוא חושב...לעצמו. היה נעים שלכם בברכת ליל מנוחה, ועוד לא אבדה תקותי למחר טוב יותר ליל מ-נוח-ה מאוד.
ר רחל ויטלסון New member 29/4/04 #69 בסה"כ רציתי שתהנו מאמן החול ומזה יצא, ימין ושמאל רק חול וחול. לילה טוב! רחל
J ju100 New member 29/4/04 #71 לרכל?...חלילה...../images/Emo41.gif הכל על השולחן....גם הטוב וגם היותר טוב?!