נסיון להריץ משחק: UFC פנטזי

• פותח הנושא favor
  • פורסם בתאריך

favor

New member
נסיון להריץ משחק: UFC פנטזי

מי שמכיר את חוקי ה-NBA פנטזי אז זה על אותו עיקרון. בגדול לכל משתתף יש רשימת לוחמים. אנחנו רק נדרג את הלוחמים ולאחר שנסיים לדרג נערוך דראפט, כלומר כל משתתף בוחר לוחם בתורו. כשהלוחם שלך מנצח אתה מקבל ניקוד, אם הוא עושה את זה בנוק אאוט או הכנעה אז הניקוד שלך יהיה גבוה יותר כמובן מהחלטה. אם זה קרב על אליפות אז בכלל. אם אתה לא מרוצה מהלוחם שלך, תוכל להעביר אותו בטרייד. בגדול, אני אכתוב חוקים ברורים בשלבים הבאים של המשחק. בינתיים, מי שרוצה להשתתף שיסמן
להודעה זאת. הלוואי שיהיו לנו לפחות 8 משתתפים. ושוב, מי שלא הבין אל דאגה, הסבר מפורט בהמשך.

cache

New member
../images/Emo45.gif

לא מכיר את המשחק אבל נשמע מעניין. אני בפנים

dandan125

New member
../images/Emo45.gif

מישהו רוצה גם לפתוח ליגה בפנטזי של UFC.COM?

favor

New member
נשאר מקום לעוד מישהו אחד

מי שיגיב ראשון יזכה בו. לאחר מכן אני אפרסם את ההסברים. אני אגב, גם אשתתף במשחק.

favor

New member
הרשימה סגורה

שימו לב, המשחק הזה יהיה לכל אורכו של 2008, לכן במידה ולא תוכלו להתחייב תגידו זאת עכשיו.

favor

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo70.gifחוקי המשחק:../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

שימו לב: חובה! לקרוא עד הסוף ולהבין את חוקי המשחק. אנא שרשרו לכאן שאלות, מענות, הסברים או כל דבר אחר שאתם רוצים עליו תשובה. מטרת המשחק: לצבור כמה שיותר נקודות בעזרת הישגים של הלוחמים שלכם. ככל שהלוחמים שלכם מתקדמים ומנצחים כך אתם צוברים נקודות. אם הלוחמים שלכם ילחמו בקרבות עם פרופיל גבוה יותר רק אתם תרוויחו. לכן בחרו את הלוחמים הטובים ביותר לדעתכם. ניהול המשחק: אני אנהל את המשחק ואקבל את ההחלטות. מכיוון שזאת פעם ראשונה שלי ורוב החוקים הומצאו על ידי ייתכן וניקלע למצבים לא ברורים או לבעיות בלי פתרון. לכן עליכם לשאול כד דבר שלא מובן לכם בשלב זה כדי שלא ניתקל בבעיה בשלב מאוחר יותר. משך המשחק: האירוע הראשון שייכנס לתוקף יהיה האירוע הראשון של ה-UFC ב-2008, יו אף סי 80. המשחק ישוחק לאורך כל השנה ויסתיים באירוע האחרון של ה-UFC ב-2008. ניקוד המשחק: החלק החשוב ביותר, קצת מסובך אבל עם הגיון. לכן הקפידו לקרוא ולהבין איך יינתנו הנקודות במשחק. המשחק כמובן מבוסס על הקרבות הצפויים לנו באירועי ה-UFC (ה-PPV, הפייט נייט וגמר ה-TUF). הניקוד יחולק כך: ניצחון בקרב פייט נייט או גמר טי יו אף- 2 נקודות. ניצחון ב-PPV קרב מוקדם: החלטה- 3 נק', KO\TKO או הכנעה-4 נק'. ניצחון ב-PPV בקארד עליון: החלטה-4 נק', KO\TKO או הכנעה-5 נק'. קרב על תואר (קרב עם 5 סיבובים): החלטה-5 נק', KO\TKO או הכנעה-6 נק'. תיקו: פייט נייט ו-PPV קרב מוקדם- נקודה אחת, PPV קארד עליון-2 נק', קרב על תואר- 3 נק'. על הפסדים ותוצאות ללא הכרעה לא תקבלו נקודות. הלוחם שלכם הושעה, פוטר, נפצע, נפטר (לא עלינו), התברר ככשלון או סתם אתם שונאים אותו ורוצים להחליף אותו בלוחם חופשי? זה יעלה לכם 5 נקודות. כמו כן, תהיה רשימה של לוחמים חופשיים, כלומר לוחמים שלא נבחרו ע"י אף אחד ופעילים ב-UFC. זרקתם מישהו? אתם חייבים לקחת לוחם חופשי. הלוחם שלכם פוטר? כן, תהיו חייבים לקנות לוחם חופשי במקומו. לעניין המזל יש הרבה השפעה במשחק. רק אם לא תהיה ברירה תיכנסו למינוס נקודות במשחק, אם לא צברתם מספיק נקודות, לא תוכלו להחליף לוחם. במצב והלוחם כבר לא חלק מהארגון (לא עניין של פציעה) רק אז תוכלו להיכנס למינוס. אין מצב שיש לכם מעל או פחות מ-15 לוחמים, בכל זמן נתון יהיו לכם 15 לוחמים ששייכים רק לכם. הגיע לוחם חדש ל-UFC? רוצים לקנות אותו? נעשה עליו מכרז. כל אחד יציע עליו סכום כסף. מי שמוכן לשלם עליו הכי הרבה יזכה בו (מי אמר פידור?) זיכרו: הניקוד שלכם (שצברתם)=הכסף שלכם. ביחרו את הלוחמים שלכם בשלב הראשון בכובד ראש, 5 נקודות זה הרבה מאוד נקודות ולכן תיצטרכו להימנע מהחלפת לוחם. רוצים להחליף לוחם עם משתתף אחר? (טרייד) בסדר גמור. אך זיכרו שלוחם תמורת לוחם, 2 תמורת 2. מועדי הטריידים יהיה בשבוע שלאחר אירוע בלבד! לא לפני ולא יותר משבוע לאחר מכן. סגירת הטרייד תהיה בפירסום מלא בפורום, את כל הוויכוחים ונסיונות השכנוע תשאירו למסרים האישיים. המנצח: למי שכמובן יהיה הכי הרבה נקודות בסוף 2008. רוצים לעזוב את המשחק? אנא הודיעו על כך מוקדם ככל היותר. אנשים שירצו להשתתף במשחק ולא התחילו אותו מין ההתחלה יצטרכו לחכות ברשימת ההמתנה, אדם שיעזוב את המשחק, יירש אותו יחד עם הניקוד שהיה לו מי שחיכה ברשימת ההמתנה. אז מי בוחר ראשון ואיך הולך הבחירה (דראפט)? כל משתתף בוחר בתורו לוחם, עד שמגיעים למצב שלכל אחד יש 15 לוחמים. כמובן, אין לבחור לוחם שנבחר כבר על ידי מישהו אחר. ביקשתי מגורם חיצוני מי שלא מעורב במשחק ומוכר לכולנו או כמעט לכולנו, לבחור מספר מ-1 עד 1000. מי מאיתנו שיהיה הכי קרוב למספר שלו יבחר לוחם ראשון וכך הלאה ע"פ הסדר. אך לעובדה הזאת אין יתרון כ"כ ממשי, מכיוון שמי שיבחר אחרון בסיבוב הראשון יבחר ראשון בסיבוב השני וכך עד סוף כל הסיבובים. על מנת לסגור פערים ושלכולם יהיה הזדמנות שווה. מכיוון שלכל משתתף יהיו 15 לוחמים זה אומר שיהיו 15 סיבובי בחירה. התחילו לחשוב איזה מן הלוחמים את רוצים לבחור. מי בכלל נלחם כיום ב-UFC? אני אפרסם רשימת לוחמים של ה-UFC שממנה תיבחרו את הלוחמים. מכיוון שלא כולם מכירים את כל הלוחמים אני אכתוב ליד כל אחד את המאזן UFC שלו ע"פ האתר הרשמי של ה-UFC. נכון לעכשיו להודעה זאת, תישאלו שאלות וביחרו מספר מ-1 ועד 1000. פירוט על כל הלוחמים והדראפט יהיה בימים הקרובים, סביר להניח מיום ראשון.

באסטר1

New member
992 והוספה

רק בעיה אחת..לא נראה לי הגיוני קצת שהמשחק יהיה שנה ואם באמצע תחליט שלא בא לך ולעצור הכל? אז זה לא אומר שתגיד לנו עכשיו מראש שאתה בעתיד אולי לא יהיה בא לך יותר..אז אם יש מישהו שלא יכול להשקיע כל חודש מסיבה כלשהי זה לא אומר שהוא צריך לצאת לא? הרי אם הוא מוכן להשקיע ו "מתחייב" גם אתה צריך שלא יהיה מצב שאחרי 5 חודש לא בא לך ואז אנשים סתם שברו ציפורניים :) למשל אני לא מוריד אירועים מהאינטרנט - אז פייט נייט וTUF אני לא רואה כמעט..אני רואה דרך אגו טוטאל ומתעדכן באתר שלהם. אז שאתה שם לוחמים תעשה גם את הרקורד שלהם..

favor

New member
תסמוך עליי

אני אעשה את שלי, לא עוזב דברים באמצע. אני רק מקווה שאתה לא תעזוב. אל תדאג, כבר אמרתי שאני אכתוב את כל הלוחמים והמאזנים.

למעלה