נסיון להריץ משחק: UFC פנטזי

• פותח הנושא favor
  • פורסם בתאריך

Alon316

New member
../images/Emo45.gif והמספר הוא 1

אני כבר ממש מצפה למשחק
בניגוד למשחקי פנטסי אחרים, ממש אהבתי את מדיניות ההחלפות כאן.

cache

New member
666 ושאלה

כאשר לוחם שבחרתי ילחם נגד לוחם של שחקן אחר, האם אני יכול לנהל טראשטוק איתו כמו שהלוחמים מנהלים לפני הקרבות שלהם?

favor

New member
כדאי ואף רצוי

אבל צריך לעשות את זה נכון, מבלי שזה יהפוך את הפורום להודעות זבל ומבלי לעבור את הגבול ולפגוע באחרים.

באסטר1

New member
מה זה אי-פאד חח

מה הקטע בלדבר עם אחרים ולשחק תמשחק שזה במשחק הכי לא מתאים..כאילו פאק אתם יכולים לשחק היאבקות בפייסבוק ולעשות את זה אבל ככה זה נראה לי פשוט מצחיק

favor

New member
יש עוד מקום אחד! ונא לזרוק מספר

רז גם משתתף. וכדי שנהיה מספר זוגי יש מקום לעוד מישהו אחד. נא לזרוק מספר מ-1 עד 1000. מי שיהיה הכי קרוב יזכה לבחור ראשון אח"כ השני וכך הלאה. עד כה האנשים שמשתתפים: cache AmericanDragon ק ו ל ו ר ב י Alon316 e m z t-man JayneCobb dandan125 באסטר1 How Longs It Been favor

e m z

New member
ושאלה!

למה 15 לוחמים לכל משתתף? זה ממש המון וזה יצור מצב שרוב הלוחמים שלך הם לוחמים לא מוכרים-חדשים ולא יציבים. ובכלל יהיו המון המון לוחמים שמשתתפים במשחק.. אני חושב שכדאי לצמצם את זה ללפחות 10..(אחרת זה יהיה כמו הכדורגל בארץ)

800 ושאלה

אם כל אחד בוחר 15 לוחמים אז אתה צריך לפרסם לפחות 120 שמות! יש לך כל כך הרבה?

favor

New member
אוקיי..

לקחתי לתשומת ליבי את הערות, במקום 15 יהיו לכל אחד 10 לוחמים. רציתי תחילה ליצור מצב שיהיו הרבה קרבות ששני המשתתפים לוקחים בו חלק, ואז הקופה לקרב גדולה יותר. ייתכן וזה מוגזם, נישאר עם 10. מקסימום תמיד נוכל להגדיל.

e m z

New member
אבל זה עדיין הרבה

לדעתי צריך להוריד את זה בערך ל5-7 כשבאמת כל משתתף במשחק יוכל להבין ולהכיר את הלוחמים שלו ושל שאר הלוחמים והם יהיו יותר משמות.

favor

New member
נשאיר את זה כך

המטרה היא שלא כל אחד יחזיק ברשימה של לוחמים מנוסים מהדרג הראשון. אלא גם בלוחמיי פייט נייט וכאלה שיכולים מבחינת פוטנציאל להתקדם הרבה במהלך השנה. וגם להפוך את כל אירוע ה-UFC למעניינים בזכות המפגשים.

למעלה