באיחור, אבל הנה כל הפרטים שרצית...
כתבתי ממש מגילה, אבל אני מקווה שתסתדרי איתה: כמה דברים לי אלייך: הראשון, קחי חיבוק גדול להרגעה. זה הכי חשוב.
השני, לגבי קביעת תור אצל פרופסור אברמסקי: השאלה היא כמה דחוף לך להגיע אליו. אם זה לא דחוף, תתקשרי למוקד קביעת תורים של בית חולים הדסה עין כרם ותקבעי תור. התור יהיה לעוד כמה חודשים, אבל יהיה מכוסה על ידי קופת חולים. אם יש דחיפות שתראי את פרופסור אברמסקי, את יכולה לקבוע תור דרך שר"פ- שרות רפואי פרטי. זה די יקר, משהו כמו 500 ש"ח, אבל מאד מהיר, ומבטיח יחס קצת יותר יסודי (נורא העניין הזה, אבל מה לעשות, שר"פ מתבטא גם ביחס ובתשומת הלב) , אם יש לך ביטוח משלים, ייתכן שיחזירו לך חלק מהכסף על הביקור בשר"פ. גם את זה עושים דרך הדסה עין כרם, מרפאות שר"פ. ולגבי הטיפול המונע, איזו תרופה הציעו לך? אני אישית לוקחת AVONEX. זריקה פעם בשבוע, לשריר, שיש לה יתרונות וחסרונות. היתרונות: פעם בשבוע זה לא נורא, וגם נאמר שבמחקר שעשו, ובו השוו בין שלוש התרופות (קופקסון, אבונקס ועוד אחת שאני לא זוכרת את שמה) שרק במקרה של אבונקס לא נמצאו מוקדים של המחלה בצילום MRI לאחר תקופה מסויימת. החסרונות: ביוםאחרי הזריקה מרגישים כאבי שרירים וכאבי ראש דמויי שפעת, לתקופה מסויימת שמשתנה מחולה לחולה. מתרגלים להזרקה, ולא חייבים ללמוד הזרקה עצמית, אם כי זה נוח יותר. אם יש לך עוד שאלות, את מוזמנת לפנות אליי בדואר אלקטרוני או פה בפורום. הדואר האלקטרוני שלי מופיע בכרטיס האישי שלי. בהצלחה והרבה בריאות- ענבל.
כתבתי ממש מגילה, אבל אני מקווה שתסתדרי איתה: כמה דברים לי אלייך: הראשון, קחי חיבוק גדול להרגעה. זה הכי חשוב.