נסיון לסקר מקורי

אלרוס

New member
נסיון לסקר מקורי../images/Emo157.gif

אם הייתם: א. יכולים להכניס דמות מהספים לסרט שלא היתה שם (במקרה שלא קראתם ואין לכם שמע של מושג על דמות או שאתם רוצים להיות מקוריים בנוסף אז תמציאו דמות שהייתם רוצים שתהיה שם, מה שמה, מה הגזע, איפה היא ומה התפקיד שלה, אם היא מקושרת משפחתית לאחת הדמויות וכו') ב. להוציא דמות מהסרט (כל דמות) ג. להוסיף מקום ששמעתם עליו/מוזכר/הראו רק מבט חטוף/השמיטו מהספרים. במי הייתם בוחרים?
התשובות שלי. א. אני חושב שימרהיל או הלברד, ממש רציתי לראות אותו וכמובן שטום בומבדיל. יכול להיות שרדגסט. גם קירדן שאני חושב על זה. גן בורי גן יכל היה להיות מעניין, ב. אני חושב שאת ארוון/לגולס (למרות שהם מהספר אבל תקעו את שניהם בסרט בכל מקום). ג. שדות קורמלן, לבנין יותר זמן (אם כבר אז כבר), יותר הנמלים האפורים (אפשר היה לעשות מבט מהספינה), אבן ארך.

לא הייתי מוציאה את ארווין.

חייב שיהיה קצת את המגע הנשי והעדין בסרט (פאגולאס לא נחשב).
גם את פאגולאס לא הייתי מוציאה. הוא לא כ"כ תרם לסרט בצורה משמעותית אבל בכל זאת נהנתי לראות את צורת הלחימה של האלף. במקום לדבר הוא מראה את זה בביצועים שלו. הוא נלחם בצורה חלקה.
הייתי מוציאה את איאוין. לדעתי היא ממש מיותרת ומכניסה הרבה קיטשיות לסרט. הקטע שהכי עיצבן אותי היה שאיאוין הרגה את הנאזגול. אני יודעת שזה ישמע שוביניסטי אבל היא אישה!! היא לא צריכה להרוג יצור עוצמתי שאף גבר לא יכול להרוג! זה לא הזמן והמקום להראות שגם נשים יכולות לעשות דברים כאלה.

אלרוס

New member
להוציא את איאווין?

שומו שמיים! אני בוש ונכלם בך, היא הדמות הכי פחות קיטשית, היא לא מרוויחה שום דבר! היא מראה שזו מלחמה של כולם... חוץ מזה, תאמיני לי שלא היו הרבה גברים יותר מיומנים ממנה, ומרי עזר לה...

pookacha1

New member
האמת אני כן הייתי

מוציאה את ארווין.. היא תפסה תפקיד מעצבן קצת לא?

לא ממש קראתי את הספרים

והבנתי שרובכם לא מחבבים אותה בכלל שלא נתנו לא תפיד גדול כמו בספר ותקעו אותה בסרט. אני לא ממש קראתי את הספרים ואני חושבת שאם הייתי קוראת בכל זאת לא הייתי מתעצבנת ממנה
למ"למ!

אלרוס

New member
זה לא שנתנו לה תקפיד קטן בסרט

אלא גדול מדי ותקעו אותה בכל מקום שבו היא לא אמורה היתה להופיע, היא לא אמורה להציל את פרודו! כאן קבור גלורפינדל תנצב"ה במותו ציווה עלינו לדחוף כמה שיותר כוסיות לסרט (כל הזכויות שמורות למשהו אחר)

rakefet1989

New member
אממ..

1. אני הייתי מוסיפה את טום בומבדיל ואת גן בורי גן.. ממש חבל שלא עשו עליו 2. לא חושבת שהייתי מוציאה מישהו... 3. לא יודעת..

aniviel

New member
חח אוקי, הנה התשובות שלי...

א. טוב, למרות שקראתי את הספרים בא לי להכניס דמות חדשה. הייתי מכניסה איזו הוביטית אחת, אבל שלא תהיה מעאפנה כמו ארוון... שאני ארגיש שיש לי עם מי להזדהות בסרט מהבחינה הנשית (אבל שגם תהווה מודל לחיקוי, כמו אאווין)... ועכשיו לשאלה למה אני לא מזדהה עם אאווין? כי אני מזדהה עם הוביטים הרבה יותר חח
ב. הייתי מוציאה את סאורון הפרוז'קטור ושמה משהו קצת יותר נורמלי במקום ופחות מאיר במקום... ג. האמת
אין לי רעיון. אבל ללא ספק הייתי מורידה מהכמות שרואים את אוסגיליאת', בסרט השני זה כבר ממש מעצבן...

Chakotay

New member
התשובות שלי:

א. טום בובמדיל! כמובן! השיר הדפוק הזה שלו קרע אותי מצחוק :) ב.לא ממש רוצה להעיף מישהו, אבל הייתי רוצה ששחקן אחר ישחק את לגולס, אני שונא את אורלנדו בלום. הוא באמת עושה את לאגולס פאגולס. ג.ביתו של טום בובמבדיל !

לא יודעת איך תיארו את פאגולס בספר

אבל נחמד שהוא פאגולס. זה מראה את האלפיות שבו

ChipiM

New member
אני... ../images/Emo140.gif

א. גלורפינדל וטום בומבדיל, וגם אץ-רץ!!! ב. ארוון. לקחה לגלורפינדל תתפקיד. ג. הינית אנון, והייתי רוצה לראות את תלי הקבורה שטום בומבדיל הציל מתוכם את ההוביטים...

ChipiM

New member
אני יודעת, שכחתי: "יותר" ../images/Emo140.gif

ידעתי שאני אשכח... זה בגלל שאני מרחפת היום... ליתר דיוק- הלילה...

Eowyn of Rohan

New member
אוו סקר כלבבי../images/Emo13.gif

א. גלורפינדל! גם את טום בומבדיל ששמורה לו פינה חמה בליבי{היי טום בומבדיל, היי טום בומבדילה!
}, ימרהיל, גן בורי גן ויותר את קירדן{צריך להיות לו זקן נכון? בסרט לא ראו את זה..
}. חוץ מזה הייתי מוסיפה כמה רוהיריות. ואולי בחורה בשביל גולום. ב. ארוון+לגולאס. כל מילה נוספת מיותרת. ג. יותר מהנמלים האפורים וממורדור{תוך שתי שניות פרודו וסם הגיעו להר..
} בטח יש עוד מלא שאני פשוט לא זוכרת.. אני צריכה לקרוא את הספרים שוב.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אתם כל הזמן מצחיקים אותי עם לגולאס!!

aniviel

New member
פחחחחח בחורה לגולום ../images/Emo70.gif

כמה שאני אוהבת אותו לא הייתי רוצה להיות עם מישהו שכל הזמן ילטף טבעת יותר מאשר הסתכל עלי, שלא לדבר על לקרוא לה "My precious" כל הזמן. זה מגיע למצב שכבר אפשר להאשים אותו בבגידה (עם טבעת, כן, אבל מה לעשות חח)

Eowyn of Rohan

New member
כן אבל..

אם תהיה לו בחורה אז אולי הוא ישכח קצת מהטבעת.. אחרי 500 שנה לא נמאס לו?!

למעלה