נסיון לסקר מקורי../images/Emo157.gif
אם הייתם: א. יכולים להכניס דמות מהספים לסרט שלא היתה שם (במקרה שלא קראתם ואין לכם שמע של מושג על דמות או שאתם רוצים להיות מקוריים בנוסף אז תמציאו דמות שהייתם רוצים שתהיה שם, מה שמה, מה הגזע, איפה היא ומה התפקיד שלה, אם היא מקושרת משפחתית לאחת הדמויות וכו') ב. להוציא דמות מהסרט (כל דמות) ג. להוסיף מקום ששמעתם עליו/מוזכר/הראו רק מבט חטוף/השמיטו מהספרים. במי הייתם בוחרים?
התשובות שלי. א. אני חושב שימרהיל או הלברד, ממש רציתי לראות אותו וכמובן שטום בומבדיל. יכול להיות שרדגסט. גם קירדן שאני חושב על זה. גן בורי גן יכל היה להיות מעניין, ב. אני חושב שאת ארוון/לגולס (למרות שהם מהספר אבל תקעו את שניהם בסרט בכל מקום). ג. שדות קורמלן, לבנין יותר זמן (אם כבר אז כבר), יותר הנמלים האפורים (אפשר היה לעשות מבט מהספינה), אבן ארך.
אם הייתם: א. יכולים להכניס דמות מהספים לסרט שלא היתה שם (במקרה שלא קראתם ואין לכם שמע של מושג על דמות או שאתם רוצים להיות מקוריים בנוסף אז תמציאו דמות שהייתם רוצים שתהיה שם, מה שמה, מה הגזע, איפה היא ומה התפקיד שלה, אם היא מקושרת משפחתית לאחת הדמויות וכו') ב. להוציא דמות מהסרט (כל דמות) ג. להוסיף מקום ששמעתם עליו/מוזכר/הראו רק מבט חטוף/השמיטו מהספרים. במי הייתם בוחרים?
![](https://timg.co.il/f/Emo162.gif)