נסיון נואש אחרון

chatenoire

New member
נסיון נואש אחרון

להעלות כמה קבצים. אני אנסה עם הודעה ראשונה בלי קובץ ואז לשרשר אליה?...

*GormE*

New member
הנוצות מאוד יפות

רק הראש שלו תקוע, לא מבחינת המיקום אלא יש שם משהו לא הגיוני באיזור האף שגורם לו להיראות פרימיטיב אבל זה מלפני שנה, אז ביקורת לא תשנה במיוחד כי היום את לא עושה את זה.

Lotus floweR

New member
ארג....מאגניב.

אבל בצורה אירונית ביותר...אני לא מתה על הכנפיים שאת עושה. הנוצות הארוכות נראות יותר כמו חרבות או משהו...... בצורה זאת אומרת. *חושבת* יכול להיות מאגניב כנפיים שעשויות מחרבות. חבל שאין לי ת´כישרון לצייר כאלה...^_^

109822596

New member
תגובות

המלאך יפהפה, הסגמון עם הקווים המרובעים/חדים מאומד מתאים לו. אין לו פטמות בכוונה? :") את הציור השני אני לא אוהבת. הידיים נראות לי קצרות מדי ותוקעות את הטלסקופ חמישה סנטימטרים מתחת לעין, והמבט מהצד מוריד לדמות משהו מהחיות בה, ה יא נראת קצת קרטונית, וחבל. הקנטאורית מדהימה, אבל באמת מדהימה, כשהציור הזה יהיה גמור... הגרגרויל, שוב, מצויר מאוד יפה. הקווים המרובעים מחמירים לדמות שלו אבל לא תזיק טיפה עבודה על הרקע ע"מ לתת תחושה של עומק וגובה. הציור הבא מדהים והרקע שלו אפילו עוד יותר מדהים. האבנים, הצוקים... תזהרי לא לעשות לדמות מותניים צרות מדי כשאת מסיימת את הציור (אלא אם הפייד אאוט אמור להשאר ככה). והציור האחרון פשוט מגניב. :)

chatenoire

New member
תודה

חוסר פטמות זו בעיה די קשה אצלי, אני מודה. הדמות הגדולה בפרופיל דוקא חביבה עליי, אבל יכול להיות שהבעיות הפרופורציונליות נובעות מהגודל - אני בדרך כלל נוטה לצייר דמויות קטנות שיהיה נוח יותר להסתכל עליהן. הטלסקופ הוא למעשה הקצה של השוט שמתפתל לה סביב ליד, ככה שהוא לא צריך להיות צמוד לעין

אחלה! את ממש טובה!

רק בציור של הבחור על הצוק...הקו המודגש בצד של הבטן שלו, איפה שאין צל...זה מוריד מן התלת מימדיות בצורה משמעותית. והעין הימנית שלו, יש מסביבה יותר מידי אזור לבן...משהו שם מפריע...זה נראה כמו פנס לבן בעין...*נסקלת* ויכול להיות שזאת רק אני.

את נוטה לצייר בנות...

שמזכירות לי את גוון סטפני בטירוף! ורק רציתי להוסיף שהקנטאורית פשוט מהממת ברמות עליוניות!

Art Of Madness

New member
אמאאאאא!!!!!!!!!!!

איזה מ-ד-ה-י-ם!!!!!!!!! גרררר
וואי... איזה כשרון!!!!! שיוווווו *נרגעת* ציורים ממש יפים *חיוך של ילדה טובה*

Art Of Madness

New member
אה ושכחתי לציין ../images/Emo19.gif

שהציור השני! גררררררררררררררררררררררר איזה מהמם הוא!!!!!! אני חושבת שהתאהבתי בציור....גרר
אוף זה לא פייר אנשים, אתם כאלה... גרר... מוכשרים

Humus_Chipsalat

New member
וואה!!!!!

*פה נפתח* *לשון מתגלגלת על הרצפה* *עיניים קופצות מהמקום* *שריקה קארטונית* יייאאאאווווזה !!!! *נרגע* *משתחווה* אללה אללה אללה !!!! מ-ד-ה-י-ם !!!!!!!!

row

New member
ציורים מעולים

ראיתי אותך ביום האחרון באייקון מציירת את אחד הציורים הטובים ביותר שראיתי בזמן האחרון (לא מגזים), תוכלי להעלות גם אותו אני רוצה לראות איך הוא יצא בסוף

למעלה