נסיון נואש אחרון

row

New member
אז ערן תעלה את זה אתה

העיקר שתעלו את זה, לא משנה למי זה שייך!!! תודה

*GormE*

New member
אוי, איזה אחלה של דבר;

שמתי לב שאת עושה את הקוים החיצוניים עבים יותר, נראה לי שאני אנסה את זה. אולי היה עדיף שלא יראו את הפנים של הפיראט- זה היה מוסיף לאוירה הדינאמית שיש שם בשפע. פשוט שעושים פנים בתנועה יש את ההבעות הכי משונות וקשות ולא הגיוניות (ככה שאם תצלמו מישהו במפתיע תקלטו הבעות אדירות שלא הייתם שמים לב אליהם בחיים, כי זה לתפוס מאית שנייה) הפנים מצויינות, שלא להבין אותי לא נכון אבל זו רק אני הקטנונית שיכולה להעיר דבר שכזה !!

yonabarak

New member
מרהיב

מזכיר את הסרט של ג´ינה דיוויס ורני הרלין. אנלא מת על ההבעה שלו, היא קריקטורית יחסית לשאר. הרגליים שלה קצת ישרות. אבל זאת כבר קטנוניות. עדיין לא ראיתי את ארינאה.

*GormE*

New member
קטנוני??? אתה??!!

סתאם, כפרה עליך.

row

New member
תודה רבה

זה מסוג הציורים האלו שיהיו שווים יום אחד המוווון כסף ובאמת שזה ציור מדהים, במציאות זה נראה יותר טוב הסריקה קצת דפקה את זה אבל לא נורא

wanna get high

New member
מאווווווווווווווווווווד יפה!!!

הכנפיים יפיפיות... בדיוק כמו שצריך אבל החיבורים לא מושלמים והמפרק טיפה מעוגל מדי... התמונה של ההוא על הצוק יפה מאוד... נוף נראה כאילו מקרטון של רוד-ראנאר... הוא שד שאין לו אגן? סך הכל מאוד טוב... במיוחד אהבתי את הכנפיים.

The Crusader

New member
טוב...

הציור הראשון של המלאך... יפה מאוד... רק נדמה לי שיד שמאל (מהמבט שלנו) קצרה קצת... הציור השני עם הטלסקום... מושלם! מקצועי לחלוטין!!! שאר הציורים יפייפים גם.. אין לי משהו לומר עליהם ספציפית... כל הכבוד ^_^ נ.ב אמממ אולי זה אומר שגם אני יכול להעלות ציור סוף סוף... טוב עוד שנייה נגלה... ^_^

yonabarak

New member
ויש לה עוד יתרון

רויו צריך לשכור את הדוגמניות היפהיפיות שלו, היא יכולה פשוט להסתכל במראה..

wanna get high

New member
אההההההההההההההההההה!!!

פתאום אני לא יכיול לראות את התמונות! אההההההההההה! *צובט את עצמי* אח!! קיבינימאט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא רואה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Supermans girl

New member
אביב. ../images/Emo106.gif

עבודות פשוט מדהימות! את מציירת גברים בצורה מדהימה! כרגע צפיתי בכל הציורים שלך בשירשור הזה ואני עם הלסת התחתונה על הריצפה. אם "אלון" עושה כאלו דברים לכישרון של בן אדם, אולי חבל שבחרתי ב"רוטברג". והמבין יבין. בכל אופן- מתי התחלת לצייר? סתם מעניין אותי לדעת. בהערכה

chatenoire

New member
תודה רבה

הדבר היחיד שעושה דברים כאלה לבנאדם באלון הם שיעורי התנ"ך המשעממים. את מעט הדברים שלמדתי בשיעורי האמנות בתיכון אני לא מיישמת בציורי קומיקס, אלא יותר בפורטרטים או עבודות צבע שאני עושה רק אם אני ממש חייבת. התחלתי לצייר בתחילת כיתה ז´, כשחברה השאילה לי ספר על ציור קרטונים של חיות, ונכנסתי לתחום הסופר-הירוז (עוד לא ידעתי שזה קומיקס) בערך שנה-שנה וחצי אחר כך, כשמצאתי אצל בן-דודי את הספר How to Draw Comics - the Marvel Way, ככה שאני מציירת בערך שש שנים. בית ספר לא עזר לי במיוחד בנושא, אפילו לא מרתוני המודל-עירום שהתרחשו כל כמה חודשים וממש שעממו אותי בשלב מסוים; הכל הכל מספרים, מלמידה מאמנים אחרים ומתרגול בלתי-פוסק.

toonamir

New member
אני למדתי ברוטברג

את רוב הציורים שלי בשנות בית הספר הכנתי בשיעורים משעממים, אבל משעממים פחות מאשר תנ"ך, בשיעורי תנ"ך פשוט נרדמתי. אני זוכר התעוררתי פעם אחת באמצע השיעור, ושמעתי את המורה מדברת אל מישהו: "למה אתה מפריע? תרגע, תשים ראש ותישן כמו אמיר." אמיר
אבני

למעלה