נסיון

vegetable man

New member
נסיון

במסגרת הניסויים שלי בפורום הזה, מאז שהתחלתי לנהל אותו (אני בחיים לא אתרגל ל"תואר" המנהל הזה...): מה דעתכם שכל סופ"ש מישהו יספר על חווית תרבות מעניינת שקרתה לו. אלבום חדש, הופעה, ספר, סרט, טלויזיה, טיול, משהו מעניין...או סתם המלצה, כפי שעושים בכל מיני פורומים. אז קדימה, לשרשר...

new revolution1

New member
הממ..

פישפוש פישפוש.. המלצה- תתפנו לדברים שאתם ממש אוהבים והזנחתם לאחרונה, זה יתן לכם הרגשה מספקת

פוֹלי

New member
השבוע הייתי קצת חסרת חיים

די עקב עבודה אינטנסיבית ביותר (38 שעות עבודה רצופות, קשה... קשה...). מה שכן, קניתי היום את החדש של נובלמן והאזנתי לו - ממש חביב ++ הדיסק הזה. מניחה ששבוע הבא יהיה יותר חוויות, מחר הופעה חגיגית של אותו הנובלמן וגם עצרת של 88 FM, תבואו - זה חשוב.

vegetable man

New member
קטעים

כי המלצתי על נובלמן בדיוק 3 שעות לפנייך בפורום אחר!!! וקצת על נובלמן למי שלא מכיר (אמנות ההעתק-הדבק): נובלמן, יוצר מוסיקה באנגלית, לרוב בלונדון, ומושפע מהפופ הבריטי של סוף השישים (ובפרט, המון גם מבארט שלנו). מבלי להתייחס לעבר המעניין שלא עזר לו להתפתח (ניגן עם רם אוריון, הארנבות של קספר, ועוד כמה אנשים), שי שיחרר בלונדון את הסינגל Sad Song, Happy Song, זכה להשמעות רבות בתחנות לונדוניות, הקליט את אלבומו "How to be Shy" (עם עזרה מקרח 9 ורוקפור) ב-2001, וזכה לביקורות משבחות מהמלודי מייקר והרולינג סטון. לאחרונה הוציא אלבום חדש בשם "Beautiful Life", בשיתוף כמה אנשים מוכשרים מאוד מהסצינה המקומית שלנו כגון the flying baby, איסר טננבאום (המתופף הכי טוב בארץ,רוקפור), גם הוא אלבום פשוט מצוין. אני ממליץ מאוד להכיר את המוסיקה של שי נובלמן, הוא פשוט נהדר, מוכשר, מתוחכם - ומשתלב נהדר עם האמנים הטובים של סוף הסיקסטיז.

Latisia

New member
האו עושה מוזיקה מגניבה ביותר...

שמעתי דיי מעט מהשירים שלו אבל את כול מה ששמעתי אהבתי מאוד. שלא לדבר על כך שהוא אחלה בנאדם ושהוא ניגן עם הקספרים לתקופה קצרה. כידוע (לפי הכינוי) אני חובבת מופע הארנבות של ד"ר קספר אובססיבית :p. חבל שהשנה שי לא ניגן עם קספר בהופעות שהיו באוקטובר :/, אבל בכול מקרה היה מעולה!

חרטושה

New member
זה באמת חשוב

לא ייאמן שאת התחנה היחידה שווה האזנה בסקאלה , דווקא אותה, רוצים לסגור. ממש מרתיח!

אחלה רעיון

(למרות שהוא קיים בכל פורום כמעט. מעניין לדעת מה מאזיני רדיוהד ספציפיט אוהבים) המממ *הופעה - איזבו ברביעי בקולטורה. היה נחמד מאד אבל אם הייתי שותה קצת היה יכול להיות יותר נחמד. אין ספק, הופעות פשוט יותר טובות כשמעופפים. *ספר - יער נורווגי. אני סוחב (ככה רושמים? לעזאזל.) אותו כבר הרבה זמן. הוא פשוט זז נורא לאט ככה שקשה לקחת מנות גדולות מדי שלו (ככה זה אצלי לפחות). *סרט - ביג לבובסקי. הרבה זמן שלא ראיתי אותו כבר. לצערי הייתי עייף מאד. זהו נראה לי. לילה טוב
מר פיל.

michael meiri

New member
איזה סוף שבוע

היה מטורף, אני מצטער אבל אני חייב לספר את זה, הייתי בפרי לנד שתיתי המון התחלתי לרקוד לצלילי MY SHARONA, אנשים צחקו עליי.... איכשהו יצאתי נראה לי בלי לשלם... או שכן, אני לא זוכר. אז הלכתי לבר האדום והשאר חסוי היה הזוי

michael meiri

New member
אה...

לפני איזה כמה זמן בא אלינו עידו שנצור שהוא הסולן של הלהקה שנצור והרווקים ואמר לנו לחמם אותו היינקין הבימה קלאב, הסכמנו ועשינו שם שתי שירים, אז הוא בא ואמר לנו לעשות אותו דבר בבארבי והופענו בבארבי עם שלושה שירים ואחד מהם היה LUCKY, היה ממש כיף, ועכשיו אנחנו עושים את אותו הדבר אבל אם ארבע שירים. אנחנו עושים רוק שמח כזה שמושפע הרבה מקלאסיק רוק, אבל אני דואג להביא את הנגיעה של רדיוהד, אני הגיטריסט. ההופעה תהיה בעשירי לדצמבר, נקווה שילך טוב

eorion

New member
יש לכם בעיר חיים פרועים

אנחנו פה נגנו בבית קפה קטן שאנחנו מנגנים שם כל יום חמישי בערב, מול אולי שני אנשים שבאים. מה שהיה מיוחד זה שהצלחנו למשוך קטע מאולתר לגמרי שעה שלמה, התחלנו בעשר וארבעים, ובאחת עשרה וארבעים סיימנו אותו, זה היה ממש כיף, ומוזר. ואתמול בערב לא עשיתי כלום. אין פה מקומות עם הופעות, ואין חנויות דיסקים. מעבר לזה ציירתי את הציור הזה

פשש מוכשר...

הייתי מת לדעת ככה לצייר..... סתם לתפוס דף עפרון או משהו כזה ולהתחיל להתפרע עם הדמיון.... ואיזה קטע אילתרתם?!!? ואיך אפשר לאלתר שעה שלמה ושזה ישמע טוב?!?!

eorion

New member
אפשר לנסות

אנחנו הרבה פעמים עושים ככה, אני מתחיל באיזשהו ליין עם הבאס שאני חושב עליו ברגע, ואז זורמים עם הדברים... הרבה פעמים זה נשמע כמו סתם בלאגן, לפעמים יש חלקים מעולים, וחלקים דפוקים, אנחנו לא אשפים, ויש לנו עוד הרבה מה ללמוד, אבל זה כיף מאד. בדרך כלל זה נשמך 20 דקות, חצי שעה מקסימום, הפעם זה היה ארוך יותר.

kittycatbone

New member
הממ..

אני אתמול הלכתי לראות סרט עם חברה והיום הייתה לי חזרה של התזמורת במשך ארבע שעות... אין לי ממש מה להמליץ אז..

ארבע שעות?!?!

לא מוגזם מדיי?! אני אחרי חזרה של התזמורת שלי (שזה שעתיים אפילו טיפה פחות בנטו) די הולכת לי היד... :\

למעלה