נסיון

kittycatbone

New member
חח../images/Emo6.gif

טוף, הממ אני מנגנת בתזמורת של כלי קשת.. והייתה לנו חזרה של ארבע שעות כי אנחנו טסים עוד שבוע לחו"ל אז צריך להיות מוכנים קצת על הקטעים שאנחנו מנגנים (מה שאנחנו לא
). אניוואי, זה היה ארבע שעות עם הפסקה קצרה מתישהו באמצע- כלומר לא רצופה עד כדי כך. וגם כשאני בכנסים של תזמורת (עזבו אני לא אתחילו להסביר מה זה
) אז אנחנו מנגנים משהו כמו 8 שעות נטו ביום, במשך ארבע וחצי ימים שזה *כן* מכאיב.. אבל יותר לגב מאשר ליד..

אוקי:) התזמורת שלי

אני מנגן כבר די הרבה שנים בתזמורת האקורדיונים כאן של באר שבע, שאם אינני טועה היא גם התזמורת היחידה בכל הארץ של אקורדיונים. אנחנו בעיקר חבר'ה ממש צעירים. הרוב שם הם ילדים קטנים בין הגילאים 9-14 ועוד כמה בוגרים. אנחנו מופיעים בכל הארץ, כשמזמינים אותנו וכאלה:) היינו בחול לפני שנתיים, ואני מקווה שנצא גם השנה! פשוט כיף לנגן ביחד, כל חזרה זה צחוקים חוויה. ממליץ בחום לכל מי שמנגן ועוד לא התנסה בנגינה בתזמורת.. (אם יש לו את האפשרות להצטרף לתזמורת כלשהי שיצטרף! זו חוויה אחרת לגמריי מאשר לנגן לבד) בכל מקרה חח אם חפרתי מצטער... אני די חולה והרגע חזרתי מאיזה טיול. לילה טוב:)

kittycatbone

New member
יו! תזמורת אקורדיונים!../images/Emo2.gif

זה נשמע גאוני בטירוף!!
איזה מן מוזיקה מנגנים שם?
כאילו רציני:X ולנגן בתזמורת זה אכן כיפי ביותר!

:) חחח גאוני?

ולגבי סוג המוזיקה שאנחנו מנגנים שם זה עובר בכל הסגנונות, מיצירות קלאסיות ממש מורכבות ורציניות, ועובר דרך קטעים חביבים קלילים, ריקודים כמו טנגו, ועוד מיני סגנונות :) אנו נוטים לגעת בכל הסגנונות לפי דעתי:)

kittycatbone

New member
נשמע מגניב ביותר../images/Emo70.gif

תבקרו אצלינו בצפון בעמק יזרעאל! יהיה מגניב

חרטושה

New member
סבבה אגוזים

רעיון מוצלח. Secret machines זו להקה אמריקאית שגיליתי ממש במקרה ממש לא מזמן ומאז אני רק מקשיבה להם כל סופ"ש למרות שזה לחלוטין לא מה שאני אמורה לעשות. חברי הלהקה טוענים שהם מושפעים מלד זפלין, פינק פלויד, מרקורי רב, וה- Flaming lips. לכן זה לא מפליא בכלל שהם משתייכים למה שנקרא ניאו-פסיכדליה, כלומר פסיכדליה חדשה, בעיקר כי הפסיכדליה הישנה כבר מתה. גיליתי אותם ממש במקרה, ממש לא מזמן, ומאז אני רק מגלה עוד ועוד דברים שלהם. זה מה שאני עושה בעיקר בסופ"ש למרות שזה לא מה שאני אמורה לעשות. אני דווקא ממליצה על האלבום השני שלהם, Now here is nowhere שלא נחשב הטוב ביותר, אבל בעיני הוא מאד קליט ותופס.

vegetable man

New member
חרטושקה

המלצתך נקלטה במערכת. הפנקס רושם והיד פתוחה. אני מחבב את הניאו-חרטושה (החרטושה החדשה שרושמת פה...
)

K i R i

New member
../images/Emo91.gif - סרט

גיליתי בסוף שבוע ששווה לראות "סיפורי דגים"! סרט ממש חמוד!

whatever4

New member
אכן סרט חמוד

בכלל, בכל הסרטים של טים ברטון יש קסם מיוחד
.

נשמע מעולה. ../images/Emo13.gif

סרט- ראיתי אתמול "פחד ותיעוב בלאס-ווגאס". סרט מעולה, במיוחד אם מעשנים משהו לפני זה
מוזיקה- אני מקשיב המון בזמן האחרון ל suede- comming up וגם ל pixies- doolitel (ככה כותבים את זה ?) ונהנה מהם מאוד. המלצות למשהו חביב בסגנון של דוליטל (לא של הפיקסיז) יתקבלו בברכה. חוץ מזה, החורף התחיל- זה הזמן לחזור ובגדול לאוקיי קומפיוטר. למרות ששעכשיו אחרי שהגשם גמר פה בזכרון אני שומע הייל טו דה טיף. ספר- סיימתי אתמול את "מהיד אל הפה" של פול אוסטר. המלצה? רק למי שמעריץ וקרא הרבה ספרים שלו. אחרים לא יבינו ולא יאהבו.

vegetable man

New member
אחלה המלצות ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כל ההמלצות בהחלט נהדרות, אני חייב לומר שיש לכולם פה טעם נהדר (לא רק במוסיקה, כמובן). הרעיון הזה עבד טוב, מסתבר

avki

New member
../images/Emo99.gif טים ברטון!

מישהו ראה את החדש שלו? משהו עם חתונה או משהו כזה... אניבודי?

kittycatbone

New member
טים ברטן באמת גאוני../images/Emo70.gif

אני כל כךךך רוצה לראות את צ'רלי והשוקולדה..

פול אוסטר.

פעם הוא היה יותר טוב. האחרון שלו לא משהו ("ליל האוב"- "oracle night") אבל זה שלפניו (יצא נראה לי ב2003 מעולה ("ספר האשליות")

דורפל

New member
את סוף השבוע שלי ביליתי בניו יורק

הרבה קור, קצת פארקים, קצת פאבים, קצת וירג'ין, הרבה הליכה ברחובות מנהטן וספיגת אווירה. מקווה שזה יחזיק אותי לעוד איזה שנה ככה. וקניתי מהומלס אחד ביוניון סקוור מין ספר-קרטון עם תמונות של kid a. הוא אמר שנראה לו שזה משהו שיצא באנגליה, לא ברור בדיוק. אני אעלה תמונה כשאגיע הביתה.

למעלה