נסיונות

מילי1991

New member
נסיונות

ללא ניסיון ומתחילה להתנסות בזמן האחרון לא תחת מסגרת של קשר רציני
נחמד, מסעיר, אך מעורר חרדות..
אולי כי יודעת שזה לא יהיה מעולם משהו רציני, לא מצידי ולא מצידו
ואולי.. כי מרגישה "זולה"
מתלבטת אם להמשיך או לנתק קשר (לכל הלא מבינים מדובר ביזיז..שאני נמשכת אליו אך מבחינת אופי מחבבת ולא יותר מזה, כן מחבבת זו המילה המדויקת)

מילי1991

New member
הבהרה

אני מתכוונת בנוסף שזה עושה לי תחושת "רדופת שדים" משהו
אולי בגלל שכן, הדת מלווה בפחד סביב החטאים+האופי החרדתי שלי
מעבר לעובדה שמרגישה שמבזבזת "חטאים" לשווא. ועל מי ועל מה.
רציתי רק לפרוק את שעל הלב
שבת שלום לכולם

רואה 6 6

New member
הרבה מההרגשות הן תוצאה של משהו שנדמה לך

שצריך להרגיש: צריך להרגיש אשמה אז את מרגישה אשמה. צריך להרגיש זולה אז את מרגישה זולה.
אז לא צריך להחליט כלום. בחדר המיטות זה רק את והוא ולא כל החברה ומשפחה שחינכה אותך שחייבים להרגיש רק דבר מסוים,נמצאים שם.
דבר שני,הגוף שלך לא זול וחויות מרחיבות את הפרספקטיבה לחיים. אם את לא מפיקה שום הנאה אלא רק מועקה מכך הפסיקי. אם את נהנית,אין שום סיבה להפסיק.

אני לא באה מבית

דתי ואין לי תסביכים כאלה.
בעיניי הגוף הזה שקיבלנו הוא זכות גדולה.
ללמוד להנות ממנו, לבטא דרכו עונג, שמחה ואהבה זה בעצם המהות של החיים!
אם הבחור מכבד אותך וחשוב לו שתרגישי בטוח ותהני אז זה נפלא.

תהני ותעשי מה שטוב ונעים לך.

אל תשחקי ברגשות של עצמך, זה בעיקר

עצם העובדה שאת מחשיבה את זה כסטוץ/ קשר לא רציני כבר מההתחלה ומשתעשעת ברעיון שיכול להיות מסעיר, זו טעות ומטעה כי רוב הסיכויים
שאחד מהצדדים ירגיש יותר מזה והשני ישאר סטטית בחוסר רגשות ואז ייגרם שברון לב וחבל על כל הזמן הזה, גם אם היה פאן. את תזכרי מהקשר רק את הכאב שבסוף,
וחבל על הידידות הזו. כך שאת מפסידה מכל הכיוונים כי טוב לא ייצא מזה הרי.

לא יודעת, זו דעתי.

מילי1991

New member
אז ככה

מבחינתו הוא לא הטיפוס שנקשר ממש לא
ומבחינתי גם..אין מצב שאקשר אליו..אולי משעמום או חוסר אופציות נטו
זה נשמע קר ואולי אפילו לא מתאים לי, אבל באורח פלא, זו האמת
-לא נקשרת אליו

זה בדיוק התעתוע שבמשחק רגשות

אולי הוא לא מהטיפוס הנקשר ואולי לך יהיה משעמם או שתחסמי את עצמך מאופציות אמיתיות אבל אז לא כזה קל יהיה להשתחרר
ואז תמצאי את עצמך במילכוד או שתמשיכי בקשר ואז באמת תמצאי את עצמך בקשר שאין בו רגשות אבל המון ריבים, שטויות וחוסר תקשורת
שיביאו אותך למצב שאת מבזבזת זמן יקר ואת המסוגלות להיות בקשר באמת טוב. כמו לכבס זמן...
את מוצאת אותו לא מושך בעליל, וכשמשהו מאוד קר בקשר, יהיה כואב יותר בסוף.

אם כבר את נהנית מסקס, שיהיה כמו שצריך. עם רגשות.

Berethor

New member
את יוצאת מהנחה שרגשות חשוב לה

עד עכשיו נראה שהיא הסתדרה טוב מאוד בקשר הזה גם בלי שיש שם אהבה, אולי משיכה מספיק להם. מה גם שמשום שמדובר ביזיזות ולא בזוגיות, במלא רגשות לא חשובים שם, אפילו בזוגיות הם לא בגדר חובה האמת. אפילו אין לך דרך לדעת אם היא בכלל יכולה לאהוב, כי גם זה לא משהו שאנשים חווים, או אם זה חשוב לה בכלל. הנקודה שלי היא שאולי היזיזות הזאת מספקת אותה והיא באמת לא צריכה יותר מזה. חוץ מזה היא במלא כבר בקשר הזה, ואם היא תעזוב אותו היא לא דווקא תמצא משהו יותר טוב.

Berethor

New member
אם כך את לא נקשרת עליו והוא לא עליך

הכל ברור, הקשר שלכם מבוסס על בעיקר על מין ועל קצת חיבה מצידך לא מעבר. אבל שוב בגלל שאת כבר במלא בתור הקשר הזה גם ככה וגם משום שבמלא מי אמר שאת צריכה יותר מזה, אז זה לא דווקא אופציה רעה בשבילך. לפחות זה עדיף מסטוצים לדעתי, לפחות זה מין עם מישהו קבוע ולא כל פעם עם מישהו אחר.

אני חושבת

שהדבר היחידי שבעייתי במה שכתבת הוא שאת מרגישה "זולה"
וזאת שוב ההתניה החברתית הזאת, שאומרת שאישה "נותנת" מין וגבר "לוקח" ואם עושים סקס ללא רגשות, אז זה "לא בסדר"
אז בעולם שלי, אין לא בסדר, יש מה שטוב ונכון לך
בעולם שלי, יש סקס ללא רגשות וסקס עם רגשות
זה פשוט שני דברים שונים
אז נכון שיש יתרונות לסקס עם רגשות אבל יש גם תקופות או מצבים שמתאים לעשות סקס בשביל הכיף.
אם באמת שניכם בענין מתוך הנאה אין בכך שום דבר רע.

העולם שלך הוא לא העולם שלה, של דתיה.

וכשאת מנסה לעודד דתיה (שאני מניחה שהיא לא בת 15) לעשות משהו שמנוגד לאמונה המלווה אותה יותר מעשרים שנה,
עם הזמן, בדיעבד המנגנון הפנימי לא יניח לה וחבל על הייסורים העצמיים והסבל שילוו אותה לאורך הרבה מאוד זמן ,בייחוד כשהיא
מעידה על עצמה כאדם חרדתי.

למה שהיא "תבזבז" את מערכת האמונות שלה על קשר שאין בו כלום, ללא משמעות בעצם?
אם כבר למרוד וללכת כנגד כל הכללים, לפחות שזה יהיה שווה את המחיר ושיהיה סיפור אהבה.

בניגוד אלייך

אני לא מנסה לכפות את העולם שלי עליה
אני לא מניחה הנחות חסרות בסיס ושחר עליה ("עם הזמן, בדיעבד, המנגנון הפנימי לא יניח לה וחבל על הייסורים העצמיים והסבל שילוו אותה לאורך הרבה זמן" - סירייסלי? יש לך גם את המספרים להגרלה הקרובה של הלוטו? כי היכולת שלך לחזות את העתיד בהחלט מרשימה)

כל מה שאת כותבת מגיע מתוך הזוית הצרה והעולם משלך שבו סקס ללא "סיפור אהבה" הוא "בזבוז של מערכת האמונות שלה"
כל מה שאני כותבת מגיע כמובן מתוך העולם שלי שבו אין שום רע במה שהיא עושה ושום טוב לא יצא בלהחדיר לה לראש שזה איום ונורא והיא צריכה להתבייש בעצמה ולהרגיש "זולה".

אז אני לא מעודדת אותה לעשות שום דבר
אני פשוט אומרת לה שכל דבר שתבחר לעשות הוא בסדר גמור כל עוד היא מרגישה שלמה בתוכו ולא נמצאת בסיטואציה למשל שהיא עושה סקס כמשהו שהיא "נותנת" ובציפיה לקבלת סוג של רגש מהצד השני.

טוב נו, איתך זה כמו לדבר לבלוק איטונג,

זו שאת שמנסה לשפוט אחרים לפי ראיית העולם שלי. לא אני זו שעניתי לה במילים: "לפי העולם שלי..." ואז מכה בה משנה, אלא את.
יש לי אמות מוסר, וזה נשמע על ידי אנשים כמוך כחטא. די מצחיק. מה לומר, יש גם אנשים כמוך, זה בסדר.
וכן, אם אני אומרת לה משהו זה לא כי קבעתי ויש לי את לוחות הברית כאן בכיס אלא כי אני מכירה את העולם הדתי מזווית כלשהי.
בחורה כזו עם פחדים וחששות מההחמרות בדת לא מתאימה לסוג קשר המבוסס על כיף ומין, למה? כי אם היא דתיה אמיתית, היא לא רק מפחדת, אלא היא לא תממש הרבה דברים שם
כי הרולר הדתי שלה במוח יעבוד שעות נוספות. בדיוק כמו שהיא עושה עכשיו, שהיא צריכה להחליט בכלל אם כדאי לה להמשיך עם מישהו שאין שם כלום.
כשלי ולך זה נראה מאוד טבעי לבחור כן או לא.
הבחירה שלה הוא בלהיות דתיה, והעולם שאת מציגה לה לא שייך לה.
חבל שאת לא מבינה מה היא אומרת לך, היא מציגה לך את דרך המחשבה שלה, היא אומרת שאם היא כבר הולכת "לבזבז חטאים"(מילים שלה), היא מעדיפה שתהיה שם משמעות.
אבל לא, את בדוך קדימה, עם "שחרור הגוף" שלך.

נשמע שאורח החיים ה"מתירני" שלך, ב"לענג את הגוף בשחרור לכל דיכפין" לא קשור בכלל באיך לענות לבחורה כזאת,כך שזה לא שאני פוריטנית ואת חופשיה אלא שאנשים כמוך לא באמת סובלניים לאורח חיים אחר מלבד ה"אני" האגוצנטרי שלהם שמושלך גם על התחום המיני.
כי המינימום מבחינתך היה לנסות להבין אותה ולא להתקע על המילה "זולה" אלא מה מכילה בעיני דתיה אמיתית המילה הזאת ואיך אפשר לעזור לה לפי המנטאליות שלה.
ושחרור הגוף הוא לא אופציה אמיתית עבור דתיה אמיתית.

חוזרת אצלך התופעה של "הפוסל במומו פוסל". ובמקום להסביר את טענותייך, את שבה ותוקפת ונתקעת בקיר. תנוחי ותזכרי מה את עושה ואומרת לפחות כדי לא לצאת פארש.

אני מתה על האמירות שלך
"אנשים כמוך"
"אורח החיים המתירני שלך"
"לענג את הגוף בשחרור לכל דיכפין"
אף אחת מהן כמובן לא מבוססת, על כלום מלבד על איזו פנטזיה שיש לך בראש. תהני.

רק את יכולה לקרוא ל33 מילים שאמרו בדיוק את מה שרציתי להגיד "ללא מילים"
יקירתי, אם נוק אאוט הוא מה שחפצת בו, וזה מה שמשמח אותך בעולם המוזר הזה שאת חיה בו אני שמחה להעניק לך אותו
אין בכלל ספק - אני לא מסוגלת לעמוד בשנינות מילותייך וחדות טיעונייך
זה פשוט גדול עליי
ברור לי גם שאני טועה ומטעה, שכולם ללא שום יוצא מהכלל חייבים להיות בסיפורי אהבה מונוגמיים, משמעותיים, ומחייבים לנצח וכל סטיה מהכלל הזה תיענש ביסורי נצח ודאבון לב טרמינלי.

(בכל זאת, אם תשימי לב, אני לא חיפשתי את הוויכוח הנצחי והבלתי פתיר בין עמדותינו בשרשור הזה. אני עניתי לפותחת השרשור, ולא התייחסתי למה שאת כתבת. את זאת שהסתערה על מה שכתבתי כמוצאת שלל רב, כאשר לי היה ברור מראש שמלבד שעשוע קל, אף אחת מאיתנו לא תזוז מהמקום שבו היא נמצאת.)

אייני

New member
אני מצטער, אבל אני חושב שפספסת לגמרי

ממה שאני רואה - היא לא מנסה לעודד דתיה לעשות משהו שמנוגד לאמונה. היא מנסה לעודד דתייה לשנות את נקודת המבט שלה על עצמה, ובתור דוגמא מביאה את נקודת המבט האישית שלה.

אני אישית לא ראיתי כאן שום עידוד לשום פעולה שהיא. רק לשינוי נקודת המבט (וזה תכלס לדעתי הסיבה שאותה דתייה הגיעה לפורום - לשמוע על נקודות מבט חדשות והצעות חדשות של אנשים לא מוכרים כדי לנסות להתמודד טוב יותר עם הבעיה שלה). הדתייה מוזמנת כמובן להחליט איזו פעולה לנקוט. לא מעבר.

אם את טוענת ששינוי נקודת המבט הוא בלתי אפשרי - לגיטימי. לא ברור כ"כ למה את חושבת ככה, כי יש לא מעט ששינו נקודות מבט, אבל לגיטימי. מה שלא ברור למה את רואה בזה "בזבוז של מערכת האמונות" שלה, ויותר מוזר - למה בכלל יש לך בעיה עם אנשים שבכל זאת מנסים להציע שינוי של נקודת מבט. את לא חושבת שזה יצליח - סבבה. תני לה להחליט לבד.
בסה"כ זה ניסיון לגרום לה להרגיש טוב יותר עם עצמה ועם מה שהיא עושה. אם הניסיון לא יצליח - אז כמובן שתפסיק את מה שהיא עושה. לא רואה כאן שום "בזבוז". בסה"כ ניסיון שלא הלך. קורה, קרה, ויקרה כ"כ הרבה פעמים במהלך החיים שלנו.

למעלה