נסיונות

Berethor

New member
ממשהי סופר בררנית הפכת למישהי לא רצינית?

אני זוכר את ההודעות שלך פה בעבר, שחיפשת "גבר מושלם" וזוגיות מושלמת, ממישהי עם רקע דתי וחוסר ניסיון פתאום עברת לקשרים לא רציניים, אני אישית לא חושב שזה שינוי לטובה מה שקרה פה וגם מאוד מופתע מזה. אם היית שואלת האם שווה לך להיכנס לקשרים של סטוצים או יזיזות, אני הייתי אומר לך שלדעתי לא. אם כי אני מאמין שיזיזות זה הרבה פחות נורא מאשר סטוצים, אבל עכשיו שאת כבר במלא בקשר של יזיזות אני חושב שכבר אין לך מה להפסיד בנושא, משום שכבר עשית את זה ואת בתוך הקשר הזה כבר גם ככה. אז מבחינתי אני תומך בכך שתישארי ביזיזות הזאת אלא אם כן באמת רע לך בא, כי בסופו של דבר את כבר במלא בתור הדבר הזה, אז מהצד של תמיכה ביזיזות שווה לך להשאר בך אבל גם מהצד של אי תמיכה ביזיזות שווה לך לשאר בא, מהבחינה של במלא את כבר נמצאת בא.

יותר מאשר נמשכת ומחבבת לא צריך עם יזיז. אם תאהבי אותו או מישהו אחר את במלא לא יודעת, ואם יצא מזה קשר רציני יש סיכוי אבל גם אם לא לא נורא, זה עניין יותר רציני מסטוצים אבל פחות רציני מזוגיות, אבל את ידעת מראש במה מדובר ככה אפילו אם זה לא ישתנה זה לא משנה הרבה לדעתי. בקשר לחרדות וללהרגיש זולה? את באמת חושבת שזה ישתנה אם תיפרדו? הרי מה שקרה כבר במלא קרה, עכשיו השאלה היא רק אם להמשיך או לא, ולדעתי אם כבר במלא את בתוך זה עדיף לך להמשיך, כי חוץ משני הדברים האלה במלא לא נראה שיש לך בעיה עם זה. קשר יותר רציני את תמיד יכולה לחפש מאוחר יותר אם את כל כך רוצה את זה, השאלה היא רק אם את רוצה לצאת מזה עכשיו או מאוחר יותר או בכלל לא. אבל האם באמת משהו חסר לך ביזיזות הזאת, חוץ מהחששות? שבמלא הרבה מהן זה במלא מאוחר מדי לדעתי.

מילי1991

New member
מממ..

מנסה לחשוב על הדברים שכתבת
ו...
באמת שאני חושבת שעדיף לחתוך את הקשר הזה וזה מה שאני הולכת לעשות כנראה

Berethor

New member
טוב ההחלטה היא שלך

אני באופן אישי לא הייתי חותך במקומך, אם כבר במלא הייתי מסכים ליזיזות אז הייתי נשאר בא למשך זמן, אחרת זה כבר על תקף סטוץ, שזה יותר גרוע לדעתי.

זה מעניין

גבר כותב לך תשובה בפורום, ועל סמך זה את מחליטה לחתוך קשר וזאת למרות העובדה שהוא לא כתב את זה אלא רק הביע איזשהו סוג של אכזבה ממך?
מענין ומלמד עלייך הרבה יותר מפוסט הפתיחה שלך

מילי1991

New member
אה כן?

מה זה מלמד?
אני חושבת, בלי קשר לפוסט, שהתשובה שלי היתה בתוכי כל הזמן
שאין טעם לקשר הזה ושהוא לא יעיל....לשום דבר..טוב אולי קצת אבל לא מספיק בכדי שאשאיר אותו
אני יודעת שזה נראה כאילו אני לא סגורה על עצמי (ואולי זה באמת נכון)
אבל אני די כן..

Survivor Man

New member
את באמת לא סגורה על עצמך.

את לא יודעת מה את מחפשת ואת בבלבלות בגלל הסתירה שבין התשוקות שלך לבין מה שהדרך הדתית והסטיגמות החברתיות מכתיבות.

בשלה וחופשייה את בטוח לא.

Berethor

New member
אני אפילו לא תמכתי בכך שתחתוך זה בסדר

אמרתי לה שאני מופתע ממנה אבל אם כבר היא במלא בתור הקשר הזה, היא יכולה להישאר בו יותר זמן זה לא ישנה הרבה.

אני לא מאמינה

שאת מקשיבה לאחד ההזויים בפורומים של תפוז שכל קשר בינו ובין מערכות יחסים ו/או ניסיון מיני הוא מקרי בהחלט!
את כל כך מפחדת ממה שיגידו, שאולי יחשבו שאת "זולה", שחס וחלילה אסור לך להנות מקשר מיני שהוא לא אהבת חייך- שהודעה מאדם שאת בכלל לא מכירה גורמת לך לחתוך קשר??

תפסיקי להיות עסוקה במה יגידו, ותתחילי להתעסק במה טוב לך ומה נעים לך. אחרת תבזבזי את החיים שלך בלרצות רוחות רפאים..

מילי1991

New member
אולי כדאי

שתקראי שוב את מה שרשמתי
כן, התשובה היא בתוכי
ככה אני מאמינה
זה לא קשר בונה..אולי לא הורס אבל גם לא בונה..

שלום

עדיף ליצור קשר גופני מאהבה ולא ביזיזות. אם את רוצה ריגושים והנאות יותר מרגש, אולי תנסי להתקרב גופנית לאט ולעשות משחקים גופניים מקדימים.

למעלה